les-coccinelles napsal/a:
mudlodcera napsal/a:
Jen me mrzi, ze diky temto novym pravidlum byly zruseny nektere primove kese, jako treba http://www.geocachin...90-a3c7e3f8acbc, ktera byla na podmince postavena, ale byla suprova.
No nevím, úžasné mi to nepřijde. Podobně jako např. Valentýnská v Plzni, kdy je potřeba se s někým na fotce ocicmávat. Manželka doma, s Mitákem se maximálně políbíme na řiť...
On taky každý tu super podmínku vidí v něčem jiném.
Mě se líbily podmínky, kdy vlastně vznikala nějaká tematická sbírka. A je jedno, jestli to byly průkazový fotky, vtipy, originální cedule, recept, i ty ksichty nebo dodat nějaké rozšiřující info k tématu....
Co mě vytáčelo, byly podmínky typu "vyfoťte všichni to stejné místo (příp. tu samou věc, činnost...) a přiložte k logu". To fakt nevím k čemu to je jinému, než k buzeraci ostatních. Chápu to akorát u eartek, kde je fotka jediným dokladem toho, že jsme to místo skutečně navštívili (ale ani tady se mi nelíbí plná galerie stejných fotek).
Jsem ráda, že byly podobný kraviny oficiálně zrušený. Doufám, že nejsem jediná, která bude dobrovolný podmínky, který se mi líbí plnit. Ale ať se na mě nikdo nezlobí, ty co považuju za hloupý můžu konečně ignorovat.
Dobrá nálada nevyřeší problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.