HaLuMa napsal/a:
Ja si tu uz pripadam fakt jak v blazinci. Hunte, proc tu ze mne delas kriticky netoleratniho cloveka? Vzdyt tu o nic takoveho neslo!
Lu, připadej si jak chceš, je to tvoje rozhodnutí, které ale vůbec nekoresponduje s tím, co jsem ti odpověděl, nedělám z tebe netoleratního člověka, ty ze sebe děláš vztahovačného člověka... Začal jsi sám s tím, žes mě o nic neprosil a že my (kdo??) se máme probrat
Z čeho jako?
Rada lidi tu prosi o ruzne upravy v Typcich. Vcetne mne, kdyz jsem prosil Dandru o zesvetleni louky. (A diky mu za vyslyseni me prosby!)
Pak se tu objevil nazor, proc tu lidi otravuji s pozadavky, misto aby si je udelali sami? Pak se ten nazor jeste vylepsil o rozliseni 'individualni upravy' a 'obecne prospesne upravy'.
No tak ať prosí
Troufám si říct, že v mém TYPku (kromě poi) už není nic "špatně" = nechtěné, tzn. že nemám důvod něco měnit. Lidi tu ale hlavně "otravují" proto, že jsou líní vyzkoušet tak jednoduchou věc jako editor sami a čekají, až se jim to hodí pod nos ... kdyby takový návrh, mající za cíl prospět všem, byl co k čemu, měl by formu třeba vlastního upraveného TYPu poslaného dandrovi (nebo mně) ... Asi před hodinou mě někdo poprosil přes SZ o radu, co s editorem a snad jsem mu to krok za krokem srozumitelně popsal. Na takovou snahu mi nedělá problém odpovídat...
A ja se troufnul ozvat, ze jednotlivi lide tezko mohou posoudit, do ktere kategorie jejich pozadavek patri. Tedy ze mi prijde spravne, kdyz ty pozadavky sypou sem do fora a tvurci typku si ty pozadavky proberou svym vlastnim rozumem. Ze je prave jejich pravo rozhodnout, co jeste udelaji a co uz ne!
Z mého pohledu, pokud někdo v
mém typku nenajde nějakou vážnou chybu zobrazení (což se stalo a opravil jsem), tak naprostá většina návrhů na "vylepšení" je irelevantní. Dělám si TYP pro radost a necítím se a nechci být arbitrem toho, čí návrhy půjdou do "veřejné" distribuce a čí ne ... Prostě TYPek je tak jak je, buď to berte, upravte nebo nechte být ... je na tomhle něco složitého? Proč myslíš, že si dělám vlastní TYPky? Protože si prostě myslím, že jsou lepší, jinak bych je asi nedělal. Jsou ale lepší pro mě
a tak to chci ... dandra se netají tím, že chce vytvořit nejlepší TYP pro všechny a z návrhů všech...je to jeho cesta...ale tak já to nedělám a proto jsem se ozval zase já
Takze duvod k tvemu elaboratu na moji hlavu skutecne nechapu.
Já zase nechápu tvojí vztahovačnost ... nesepsal jsem elaborát "na tvojí hlavu", ale odpovídám tobě (který se tu první začal rozohňovat), proč mi tento způsob nekonečného předělávání TYPků připadá nešťastným...a hlavně
propaguju EDITOR, jako nejlepší možnost mít TYPek podle vlastních představ...