Přejít na obsah

Fotka

Změňte vzhled mapy - TYPky pro Topo Czech 2 a 3.1 (Pro), Slovakia Topo 2, Atlas Czech 8.1 a 2010 atd

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
714 odpovědí na toto téma

#301 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2010 - 18:03

Ahoj, možná budete vědět... Nainstaloval jsem si mapu, šla normálně aktivovat, ale pak při zoomování MS vyhodilo chybu a šlo do kytek. Po novém startu MS vyskočí hláška D:\Profily\All Users\Application Data\GARMIN\Maps\Garmin TransAlpin v2.gmap\I00007F5.typ Error code: 1
. Reinstalace mapy nepomůže, vždy stejný výsledek :( Netušíte někdo, co by to mohlo být za chybu v typu?
  • 0

#302 StanB99

StanB99

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2010 - 21:38

sobikovi napsal/a:
Ahoj, možná budete vědět... Nainstaloval jsem si mapu, šla normálně aktivovat, ale pak při zoomování MS vyhodilo chybu a šlo do kytek. Po novém startu MS vyskočí hláška D:\Profily\All Users\Application Data\GARMIN\Maps\Garmin TransAlpin v2.gmap\I00007F5.typ Error code: 1
. Reinstalace mapy nepomůže, vždy stejný výsledek :( Netušíte někdo, co by to mohlo být za chybu v typu?

Co napsat .... tuhle mapu mám také a ... zřejmě ze stejného zdroje B).
Funguje (zatím) naprosto bez problémů, ale to z tvého pohledu nic neřeší. Už se mi ale párkrát stalo, že po instalaci mapy do MS se problémy vyskytly a potom jsem se zatím vždy úspěšně obešel s programy:
MapSourceFix.exe (opraví registry), MapSource Maps Compatibility.exe,
MapSetToolkit.exe (umí odinstalovat a nainstalovat mapu umístěnou v libovolném adresáři). Jsou to užitečné utilitky - vyzkoušej, asi pomohou.
  • 0
Ranní ptáče hlavou zeď neprorazí.

#303 ilex

ilex

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 11:31

Mně to také nefunguje. Antivirový systém mi to zablokuje s hláškou, že je to malware.
  • 0

#304 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 12:37

StanB99 napsal/a:

Díky za rady, podívám se na to.
  • 0

#305 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2010 - 8:37

Otázečka na HuntBehinda
Kdybych moc moc poprosil :) ohledně týpku na GPSForum Topo Slovakia ( http://www.gpsforum....pic,1599.0.html, byly by mé prozby někdy v budoucnu vyšlyšeny?
Líbí se mi tvé TYPky a rád bych měl tu Slovenskou ve stejném provedení, ale na vlastní pokusy sem v tomhle totální nevzdělanec
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#306 pepak

pepak

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2010 - 12:40

Ahoj, TYPky jsou super, mám jen dotaz - plánujete je upravit i pro CN 2010.30?
  • 0

#307 noiz

noiz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2010 - 22:50

Zdravím, tak Topo Czech 3.1 je venku. Přijde mi jako nedodělek - v něčem je to snad lepší, ale v jiném zase horší - například nepochopitelně zmizela spousta cyklotras. Také už mohli opravit ty lichoběžníky na místech zástavby, ale to si asi nechávají na TC4. HuntBehind-e/dandro, až jednomu/oběma z Vás vyjde čas, uděláte pro něj "týpek"? Nejen já bych Vám za to byl vděčný.
  • 0

#308 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2010 - 7:29

Jo jo..taky se přidávám k prosbě. Protože takhle se na to nedá v 60tce dívat:-)
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#309 Jurk@

Jurk@

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2010 - 23:05

Já se také přidám k prosbě. Na ty povedené Huntbehindovy typky jsem si na TOPO 3PRO uz taky zvyknul. Jinak oprava co se týka cyklotras by snad měla být příští týden.
  • 0

#310 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2010 - 23:35

Vam tam nefunguje ten typek pro verzi 3? Co jsem zkousel, tak to chce sice doladit par malickosti, ale vetsina tam chodi.
  • 0

#311 Jurk@

Jurk@

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2010 - 11:17

Beru zpět. Když jsem poprvé Typek načetl, tak mi to Map Source zobrazoval nějak podivně. Kus parku jsem měl jedním Typkem, kus jinym. Nepomohlo ani odzoomovani. V Oreganu to ale bezi dobre a dnes jsem zkusil typek vratit puvodni, spustit MS, prepnout do jine mapy a znovu nahrat Hunbehinduv a uz to chodi i v MS zda se dobre.
  • 0

#312 MišutkaCZ

MišutkaCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2010 - 12:05

Typek chodí, ale chce to mírné úpravy. Některé budovy se mi zobrazují jako remízek a třeba ikona věže je nějaká podivná...
  • 0

#313 capo

capo

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 12:51

Ahoj, řekněme že problematice moc nerozumím a mám tedy laický dotaz. Již od začátku jsem používal TYP od Dandry, teď zkouším ten zdejší od HuntBehinda. U obou se ale potýkám se stejným problémem - velmi málo výrazné turistické a cyklotrasy. Navigaci mám primárně pro použití na kole a proto jsou pro mě tyto typy tras asi tak stejně důležité, jako silnice či lesní cesty. Pokud procházím mapu ve svém Oregonu s Topo3Pro, při přiblížení 1,2km nebo 800m, nejsou cyklotrasy skoro vůbec patrné - a to málo co vidět je se tak špatně odlišuje od turistických, které jsou asi tak stejně "široké". Jak bych prosím mohl docílit jejich zvýraznění ve smyslu zvětšení obrázku, ze kterého se skládají? Uvítal bych, kdyby mohly být stejně široké, jako všechny vedlejší silnice....
  • 0

#314 Spook

Spook

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 13:30

Ahoj, ja jsem si zrovna dneska turisticke trasy take ztlustoval. Pouzil jsem http://ati.land.cz/g...comp/editor.cgi
za 2 minuty bylo hotovo
  • 0

#315 capo

capo

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 19:27

Díky za tip, bylo to jednodušší než jsem si myslel ;). Výsledek přesně splnil mé očekávání
  • 0

#316 MišutkaCZ

MišutkaCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2010 - 21:54

Už někdo předělal HuntBehindův TYPek na 3.1 PRO? Děkuji :)
  • 0

#317 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2010 - 10:26

Misha kulicka napsal/a:
Už někdo předělal HuntBehindův TYPek na 3.1 PRO? Děkuji :)

3.1 nikoli PRO - v příloze. ZIP obsahuje dvě verze - jednu se všemí typy bodů, které jsou v předloze (TopoCzech 3.1), druhá jen ty nejpodstatnější - ostatní je lepší stahovat z www.poi.cz

Přiložený soubor (y)

• 0

#318 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2010 - 18:53

Tak skouším překopat HuntBehindův týpek na topo 3.1 PRO No a to, že některé budovy se zobrazují jako remízek (při použití týpku pro 3.0) je asi tím, že v orig. týpku je plocha pro kostel a soud jako podtyp 0x18 [Grove] a 0x19 [Grove (softwood)] remízek a osamely lesik má zas 0x07 [port basin] a 0x08 [quay wall] By me zajimalo, proc je to udelano zrovna takto...
  • 0

#319 MišutkaCZ

MišutkaCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 7:45

Tak jak to vypadá, už to někdo zvládnul předělat na 3.1 PRO? :) Já to zkoušel, ale bohužel mi to nějak nejde.
  • 0

#320 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 7:58

Ahoj Dovolím si odpovědět za HuntBehinda :) V editoru chybí několik prvků, které obsahuje TOPO 3.1, Takže momentálně by to bylo příliš složité (kompletní předělávka originálního, čili vše znova)
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama