Změňte vzhled mapy - TYPky pro Topo Czech 2 a 3.1 (Pro), Slovakia Topo 2, Atlas Czech 8.1 a 2010 atd
Publikováno 03 květen 2010 - 21:51
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 03 květen 2010 - 22:16
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 04 květen 2010 - 22:05
Publikováno 07 květen 2010 - 7:58
Publikováno 07 květen 2010 - 8:24
Publikováno 07 květen 2010 - 8:36
juris napsal/a:
cus všichni,mám Garmin Zumo 500 a štve mě jedna věc: když jsem na "mapa" tak zobrazení cest,vrstevnic,turist.trasy jsou krásně rozlišitelný,ale pokud dám naviguj tak mi tyto cesty,vrstevnice,el.vedení,turist.cesty zežloutnou a je prd vidět - vše splývá dohromady .
Máte někdo zkušenosti jak to odstranit a nebo je to normální a nedá se s tím nic dělat?Problém je ve všech mapách,myslíte,že by pomohl TYPek?
Díky za odpověď .
Určitě bych to zkusil.
Já tyto typky používám a jsem s nimi absolutně spokojen....
Vin - Lin Team
Publikováno 07 květen 2010 - 12:03
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 07 květen 2010 - 12:26
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 07 květen 2010 - 12:44
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 07 květen 2010 - 16:31
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 07 květen 2010 - 17:36
Publikováno 08 květen 2010 - 1:38
Publikováno 08 květen 2010 - 8:41
Publikováno 08 květen 2010 - 11:06
pes13 napsal/a:
Máte někdo potřeh, že by něco nefungovalo u TOPO 3.1 PRO s týpkem od Dandry pro TOPO 3 PRO? Zkusil jsem ho použít, upravil jsem si jen cyklostezky, žlutou značku a pár ploch (nemocnice, letiště). Na první pohled se zobrazuje všechno. Ale Rufuc se správně zmiňuje, že v architektuře týpku jsou určité změny, jen jsem neměl sílu podrobně zkoumat jaké.
clovece, mam zato, ze tam nejsou vodni plochy videt. mrkni na nejakee jeziiirko. ja mel dandrovo typ rad, ale ted jsem ale zustal se "stockovym" od 3.1 pro
Publikováno 08 květen 2010 - 13:34
djw napsal/a:
clovece, mam zato, ze tam nejsou vodni plochy videt. mrkni na nejakee jeziiirko. ja mel dandrovo typ rad, ale ted jsem ale zustal se "stockovym" od 3.1 pro
Jsou
Publikováno 08 květen 2010 - 14:22
Publikováno 09 květen 2010 - 18:38
pes13 napsal/a:
Máte někdo potřeh, že by něco nefungovalo u TOPO 3.1 PRO s týpkem od Dandry pro TOPO 3 PRO? Zkusil jsem ho použít, upravil jsem si jen cyklostezky, žlutou značku a pár ploch (nemocnice, letiště). Na první pohled se zobrazuje všechno. Ale Rufuc se správně zmiňuje, že v architektuře týpku jsou určité změny, jen jsem neměl sílu podrobně zkoumat jaké.
O "architekturu" ani tak nejde. Samozřejmě že dandrův TYPek Topo Czech 3 Pro (nebo můj) používat jde, ale "pár" much to má ... například chybí rozlišení nových ploch budov (18 nových!), plochy "remízek" a "osamělý strom" mají jinou hodnotu než mají mít v novém TYPku, takže se místo úřední budovy zobrazuje remízek, několik ikonek POI bodů (2-3, už nevím jaké) změnilo hodnotu, takže se budou zobrazovat na určitých místech jiné obrázky než mají, několik POI bodů přibylo a MapSource pro ně samozřejmě nemá ikonku, takže by se místo nich zobrazovaly přinejlepším pouze puntíky ... atd.
martman: tyhle plochy nebyly ani v topo 2 ... ale bůhví proč jsou v Atlasech 7 i 8
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů