Změňte vzhled mapy - TYPky pro Topo Czech 2 a 3.1 (Pro), Slovakia Topo 2, Atlas Czech 8.1 a 2010 atd
Publikováno 09 květen 2010 - 18:45
Publikováno 09 květen 2010 - 18:48
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 09 květen 2010 - 18:59
ProKesTom napsal/a:
3.1 nikoli PRO - v příloze. ZIP obsahuje dvě verze - jednu se všemí typy bodů, které jsou v předloze (TopoCzech 3.1), druhá jen ty nejpodstatnější - ostatní je lepší stahovat z www.poi.czMisha kulicka napsal/a:
Už někdo předělal HuntBehindův TYPek na 3.1 PRO? Děkuji
1) v originálním TYPku Topo Czech 3.1 nejsou definovány všechny druhy POI bodů, které jsou ve skutečnosti rozlišeny v mapě
2) To, že POI nejsou definovány v TYPku neznamená, že se nebudou zobrazovat v mapě! Pouze jim MapSource přiřadí defaultní ikonku nebo, pokud ji pro daný typ bodu nemá, což není nic neobvyklého, přiřadí pouze puntík ...
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 09 květen 2010 - 19:09
Publikováno 09 květen 2010 - 19:25
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 11 květen 2010 - 9:47
ProKesTom: odpoledne sem hodím svojí verzi TYPku pro obyčejnou Topo Czech 3.1, tak to pak můžeš porovnat :-)
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 11 květen 2010 - 9:55
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 11 květen 2010 - 11:55
Publikováno 11 květen 2010 - 12:11
Publikováno 11 květen 2010 - 12:37
Vin - Lin Team
Publikováno 11 květen 2010 - 12:58
Publikováno 11 květen 2010 - 13:02
Publikováno 11 květen 2010 - 15:06
Misha kulicka: osamělý strom - myslíš plochu nebo ikonku? Pokud plochu, asi záleží na konkrétním místě, pravděpodobně se s tím moc nepárali. Moh bych to vyřešit jako "osamělý strom / remízek"
škola/úřada - to je dáno tím, že prostě v mapě nejsou ty plochy takto rozlišeny ... je asi jednodušší aktualizovat poi databázi než vymezovat plochy ... ještě mrknu, jestli se to náhodou nepřekrývá, ale pochybuju o tom...
tak pošta se nelíbí, jo? A to jsem si s tou trumpetkou dal tak záležet ... Nebo jde spíš o barvu? Udělal jsem to prostě v barvách pošty ;-) Je fakt že výrazný je to asi zbytečně moc, ještě na to mrknu
Díky za připomínky :-) Jo a kdyby někdo chtěl tu Topo Czech 3.1, tak bude asi někdy večer, nejpozději zítra ráno.
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
Publikováno 11 květen 2010 - 17:22
Publikováno 11 květen 2010 - 17:31
Publikováno 11 květen 2010 - 18:21
Rufuc napsal/a:No jak to je s těma stezkama, by mě taky zajímalo. Šlo by to nějak přiohnout, nebo je to klasické "bo Garmin"?
To je (asi) to samé jako s prioritou POI, cyklostezky mají prostě nastavenou nějak divně prioritu, zobrazují se pod silnicí a bez zásahu do mapy (což je nejen nad mé schopnosti ale i představivost) se s tím asi nic dělat nedá. Aspoň trochu lépe viditelná by asi cyklostezka byla jako plná čára, ale vycházel jsem z toho, že to prostě není fyzická silnice, ale pouze značení, takže přerušovaně ... a aby se to nepletlo s turistickou značkou, tak kolečka o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
Publikováno 11 květen 2010 - 23:35
- přidán TYPek **Topo Czech 3.1**
- v TYPku **Topo Czech 3.1 Pro** drobné úpravy
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
Publikováno 14 květen 2010 - 7:00
Mám to asi rok uděláno takto . Černá čára s šířkou 6 pixelů, v tom kolečka něco mezi červenou a oranžovou. Ta viditelnost je dokonalá.HuntBehind napsal/a: Aspoň trochu lépe viditelná by asi cyklostezka byla jako plná čára, ale vycházel jsem z toho, že to prostě není fyzická silnice, ale pouze značení, takže přerušovaně ... a aby se to nepletlo s turistickou značkou, tak kolečka o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Publikováno 14 květen 2010 - 7:52
Publikováno 14 květen 2010 - 9:39
pes13 napsal/a:
To HuntBehind.
Jen pro zajímavost k těm remízkům atd.
Zkus se mrknout na souřadnice N50 05.142 E14 25.344.
Já mám totiž pod tímhle kodem kostel.
V týpku to je:
Plocha #40) Typ 0x10f, Podtyp 0x19 [Grove (softwood)].
Nerozumím otázce, nechápu souvislosti ;-) V mém typku Topo Czech 3.1 Pro je to samozřejmě (taky) kostel a tak to má být ... Prostě ve verzi 3 byl remízek/osamělý strom "0x10f, Podtyp 0x19", ve verzi 3.1 je to kostel a remízek/osamělý strom je 0x110, Podtyp 0x08 ...
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů