Mno, asi to tak bude. Vypadá to, že v TOPO 50 v3 byly cyklotrasy definovány jako silnice, tím pádem měly vyšší prioritu při vykreslování a při snížení detailu v mapě se neschovávaly. Vzhledem k tomu, že cyklotrasy jsou narozdíl od TOPO 50 v3 definovány v CZ Topo v2 PRO s nižší prioritou než silnice a zároveň jsou vedeny poměrně přesně po silnicích a cestách, pak je případná silnice vždycky překryje. Jediné, co mě zatím napadlo, je zobrazit je v takový tloušťce, že se budou zobrazovat aspoň pod silnicemi. Jestli někdo přijdete na něco lepšího, rád si nechám poradit. Předefinovat vrstvu cyklotras v mapě ale nedokážu, resp. bych se kvůli autorským právům ani neměl pokoušet dokazovatzdf napsal/a:
Na barvě ani tak nezáleží, nechal bych fialovou, jde mi spíše o viditelnost při oddálení. Tvůj TYPek jsem zkoušel upravit, dát plnou silnou čáru, ale po oddálení cyklotrasy se ztrácí. To právě bylo v mapě TOPO 50 v3, která byla dělaná pro Mountfield a on ji dával ke kolům a byla zaměřena na cyklistiku.
![;)](http://www.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/wink.png)