Změňte vzhled mapy - TYPky pro Topo Czech 2 a 3.1 (Pro), Slovakia Topo 2, Atlas Czech 8.1 a 2010 atd
Publikováno 22 červen 2009 - 11:05
Publikováno 22 červen 2009 - 22:42
Publikováno 23 červen 2009 - 14:43
Publikováno 23 červen 2009 - 14:45
Jarax napsal/a:
Ahoj, zkoušel jsem topo 3 Pro na CSX60 a je to prakticky nepoužitelné pokud člověk jezdí na kole. Pomalu seto překresluje, skrolování je úplně nepoužitelné i při vypnutí všech detailů. Zacouval jsem do verze 3 bez pro, ta běhá dobře, ale nějak si nemůžu zvyknout na ten hnus. Je k dispozici týpek pro verzi topo 3 bez pro? Díky
To je zvláštní, mne na 60CSx běhá jen o málo pomaleji než TOPO 2, v autě se překresluje za jízdy bez velkých problémů...
Publikováno 23 červen 2009 - 16:05
V originálních TYPech od Picodasu byly chyby. Nezobrazovaly se celé kusy ranvejí, parkoviště a mnohé další. Proto se tu s HuntBehindem matláme s funkčními alternativami. Vyzkoušej je a pokud to bude i nadále zlobit, pak je třeba hledat problém jindeJarous1 napsal/a:
Nevím kde je chyba, jestli v mapě, TYPku nebo Oregonu, ale GPS mi odmítá na mapě ukázat ikony letišť. V MapSource je vidím, ale v Oregonu už ne... Dělala mi to už i TOPO 2Pro, TOPO 3Pro se chová úplně stejně...
.
Publikováno 23 červen 2009 - 16:10
Dorcadion napsal/a:
Jarax napsal/a:
Ahoj, zkoušel jsem topo 3 Pro na CSX60 a je to prakticky nepoužitelné pokud člověk jezdí na kole. Pomalu seto překresluje, skrolování je úplně nepoužitelné i při vypnutí všech detailů. Zacouval jsem do verze 3 bez pro, ta běhá dobře, ale nějak si nemůžu zvyknout na ten hnus. Je k dispozici týpek pro verzi topo 3 bez pro? Díky
To je zvláštní, mne na 60CSx běhá jen o málo pomaleji než TOPO 2, v autě se překresluje za jízdy bez velkých problémů...
Suhlas, v nedelu som PRO testoval na kole a bezala bez problemov..
Chceš-li jít rychle, jdi sám.
Chceš-li dojít daleko, jdi s přáteli.
Publikováno 23 červen 2009 - 16:41
dandra napsal/a:
V originálních TYPech od Picodasu byly chyby. Nezobrazovaly se celé kusy ranvejí, parkoviště a mnohé další. Proto se tu s HuntBehindem matláme s funkčními alternativami. Vyzkoušej je a pokud to bude i nadále zlobit, pak je třeba hledat problém jinde
Právě že mi to nerozchodil ani ten Tvůj TYPek Sice jsem se do něj ještě trochu šťoural , ale nic jsem nemazal a ani nepřidával, jen měnil popisky a někde trochu měnil barvy ploch...
Publikováno 23 červen 2009 - 16:56
Máte někdo podobný problém, nebo jen já mám dva zázračné exempláře, na kterých to chodí korektně?Jarous1 napsal/a:
Právě že mi to nerozchodil ani ten Tvůj TYPek
.
Publikováno 23 červen 2009 - 17:05
Publikováno 23 červen 2009 - 18:57
Publikováno 23 červen 2009 - 19:42
Publikováno 23 červen 2009 - 19:56
A koukal jsi do nastaveni? mapa-podrobnost mapy nejvetsi, pokryti mapy velkeJarous1 napsal/a:
Trochu OT:
Nevím kde je chyba, jestli v mapě, TYPku nebo Oregonu, ale GPS mi odmítá na mapě ukázat ikony letišť. V MapSource je vidím, ale v Oregonu už ne... Dělala mi to už i TOPO 2Pro, TOPO 3Pro se chová úplně stejně...
Nemáte na to někdo nějaký lék ?
pak je tam taky moznost: kdy se zobrazi ulice, waypointy a POI
Nedavno jsem Oregona nekomu pujcil a pak si cely den lamal hlavu proc se nezobrazuji postranni ulice, ale jen ta po ktere se momentalne nechavam navigovat - on mi totiz dotycny nastavil namorni mod mapy
Publikováno 23 červen 2009 - 20:34
Jarous1 napsal/a:
Trochu OT:
Nemáte na to někdo nějaký lék ?
Máš nastavené zobrazování mapových poi na "auto"
Setup / Map / Advanced Map Setup / Zoom Levels / Map Points
nastav tam nějakou výšku...
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 23 červen 2009 - 20:47
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 23 červen 2009 - 21:05
Publikováno 23 červen 2009 - 21:53
Publikováno 24 červen 2009 - 1:30
Publikováno 24 červen 2009 - 1:48
Stáhni si poslední verzi týpka pro Colorado/Oregon/Nüvi/Zümo . Naskočily pasáže, podchody a kusy cest. (HuntBehinde, díky ) Teď už by to nemělo dělat ani brikule s překlady. Na ty "pomníky vs obecní budovy" si ještě posvítím. Je to podobný problém jako s kostely - zdvojené POI.algy64 napsal/a:
Koncem minulého týdne jsem nainstaloval do MS (6.13.7) a poté do Colorada (fw 2.92 beta) dandrův typ pro Topo Czech 3 Pro.
Dnes jsem si všiml nové verze typu (ze dne 21.6.) a ve snaze odstranit pár mírných nedostatků starší verze typu jsem tu novou nainstaloval. Změny se však projevují jen v MS, v coloradu bohužel ne - místo některých pomníků opět "obecní budova", popisy prvků mapy v angličtině (např. neroutovatelné cesty, el. vedení, terénní stupeň atd).
...
Setkal se někdo z vás s tímhle problémem, můžete poradit? Díky.
.
Publikováno 24 červen 2009 - 7:28
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů