Změňte vzhled mapy - TYPky pro Topo Czech 2 a 3.1 (Pro), Slovakia Topo 2, Atlas Czech 8.1 a 2010 atd
Publikováno 24 June 2009 - 8:26
Publikováno 24 June 2009 - 12:57
Publikováno 24 June 2009 - 13:59
Publikováno 24 June 2009 - 14:29
Jarous1 a další OT napsali: ...
Buďte od té lásky a přesuňte prosím hovory o letištích, MapSource a verzích fw do příslušných vláken, s tímhle opravdu TYPky nemají co dělat...díky
Nemůžu mluvit za dandru, ale já bych v tomhle vlákně rád viděl hlavně chválu :D:D ... a pak třeba nějaké ty připomínky, které se budou týkat TYPků
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 24 June 2009 - 14:33
Publikováno 24 June 2009 - 14:41
Publikováno 24 June 2009 - 17:02
Publikováno 24 June 2009 - 18:10
Publikováno 24 June 2009 - 18:17
Publikováno 24 June 2009 - 18:24
Publikováno 24 June 2009 - 18:33
Publikováno 25 June 2009 - 17:34
Publikováno 25 June 2009 - 20:32
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 26 June 2009 - 7:40
HuntBehind napsal/a:
Přidán TYPek pro mapu Topo Czech 3 ... není vyzkoušený, nemám ho jak ověřit, ale měl by být snad ok
V topo3 pro je kasna a jako obrazek ma auto s klickem. To asi nebude ono.
Zeleznice se mi na Oregonu zobrazuje jako tenka cerna cara s kratkymi carami napric (to tusim bylo v puvodnim typku topo2 pro). Koukal jsem pres editor do typku a tam je zeleznice spravna (stridave cerne a bile obdelniky). Chova se to tak vsem nebo jen me? (pozn. Porovnaval jsem topo2 pro a topo3 pro (typky) a v topo2 pro je navic jeden typ Railroad - 0x14.)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 June 2009 - 9:57
gord napsal/a:
HuntBehind napsal/a:
Přidán TYPek pro mapu Topo Czech 3 ... není vyzkoušený, nemám ho jak ověřit, ale měl by být snad ok
Zeleznice se mi na Oregonu zobrazuje jako tenka cerna cara s kratkymi carami napric (to tusim bylo v puvodnim typku topo2 pro). Koukal jsem pres editor do typku a tam je zeleznice spravna (stridave cerne a bile obdelniky). Chova se to tak vsem nebo jen me? (pozn. Porovnaval jsem topo2 pro a topo3 pro (typky) a v topo2 pro je navic jeden typ Railroad - 0x14.)
Opakování - matka moudrosti ... to, že má kašna zrovna takovou nebo makovou ikonku je sice hezké, ale nebudu s tím nic dělat do té doby, než se vyřeší překrývání POI v gps (pokud to vyřešit nepůjde, v Oregonu si mapové POI prostě vypnu a hotovo).
V Topo Czech 3 Pro se mi zobrazují železnice tak jak mají (jak chci) a nikdo jiný zatím chybu nehlásil ... jsou tam pro ně dvě linie, normální a "elektrifikované" ... vlečky zmizely. Vidíš železnice takhle všude nebo jenom někde? Pokud někde, napiš kde, prosím....
Co se týká dvou linií pro železnice v Topo Czech 2 Pro, linie 0x14 [Railroad] v mapě pravděpodobně vůbec není a zůstala tam jenom díky mé lenosti zkoumat, jestli je to opravdu tak. Ničemu to neškodí...
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
Publikováno 26 June 2009 - 11:04
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 June 2009 - 12:42
HuntBehind napsal/a:
Jarous1 a další OT napsali: ...
Buďte od té lásky a přesuňte prosím hovory o letištích, MapSource a verzích fw do příslušných vláken, s tímhle opravdu TYPky nemají co dělat...díky
Nemůžu mluvit za dandru, ale já bych v tomhle vlákně rád viděl hlavně chválu :D:D ... a pak třeba nějaké ty připomínky, které se budou týkat TYPků
Asi jsem objevil chybku v TYPku pro TOPO 3Pro. Modrá tur. značka se chybně zobrazuje, jakoby místy jemně linkovaná to samé dělá pěšina je zde zvolen atribut zobrazování šikmých čar - rotací správná volba je zkosením. Jinak díky je to super.
Publikováno 26 June 2009 - 13:43
Taky jsem se divil, proč ve Františkových lázních jezdí tolik aut na klíček Záleží na týpku. Čím to bude, že v mojí GPS je kašna kašnou?gord napsal/a:
.
Publikováno 26 June 2009 - 15:19
Tamila napsal/a:
Asi jsem objevil chybku v TYPku pro TOPO 3Pro. Modrá tur. značka se chybně zobrazuje, jakoby místy jemně linkovaná to samé dělá pěšina je zde zvolen atribut zobrazování šikmých čar - rotací správná volba je zkosením. Jinak díky je to super.
Bylo to tak, holt nepozornost... ...opraveno ... a i tu ikonku kašny jsem vám tam přidal, aby vás neiritovalo auto s klíčkem ... sice se vám stejně přes ní bude v gps zobrazovat tečka, ale to je pořád dokola ... dokud nebude vyřešeno překrývání poi, nemá cenu řešit ikonky... a teď mne omluvte, jedu se mrknout na Lužnici...
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
Publikováno 26 June 2009 - 18:34
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů