Garmin určitě takovou sadu ikonek má. Např. v TOPO SK jsou použité hromady ikonek pro různé druhy restaurací (pizzerie, atd.), a jsou nachlup stejné jako v TYPcích k mapám které dělá přímo Garmin. Takže předpokládám že součástí toho MapsourceProductCreatoru (či jak se ten soft jmenuje) je i standardní sada symbolů kterou může výrobce map použít. Ale není to povinnost.hrasek napsal/a:
Myslel jsem to tak že by všichni lokální výrobci map Garminu museli používat ve všech mapách jednotné značky POI. Tzn. Picodas by je musel používat taky.
Jinak, jak jsem byl původně z CZ TOPO 3 nadšený, tak když se dívám na ty POI, pomalu mě nadšení přechází . Kromě té dosavadní otázky proč proboha sloučili několik typů POI dohromady (třeba ty zmiňované kostely, zříceniny, atd.) taky třeba nechápu proč jsou je v mapě spousta téměř neviditelných teček s popisem "Lidský výtvor" (viz třeba městské sady ve Františkových lázních), kterým chybí odpovídající definice v TYPu. Mě se pak na GPSce zobrazují místo mikroteček obrovské modré vlajky, a park se v nich ztrácí . Atd ...
Jinak k problémům s překrýváním čar. Netuším jak by se v TYPu dalo upravit jejich pořadí. Na pořadí ploch je tam vyhrazená samostatná sekce, ale pro čáry nic takového neexistuje. V TYPcích k novým mapám je sice původní hlavička rozšířená o další pole, ale ta jsou prázdná (samé nuly), a zatím jsem nenarazil na TYP který by tam ty nuly neměl. Je teroeticky možné že některý z těch prázdných bloků je určený k tomu aby ukazoval na nějakou strukturu s definicí pořadí zobrazení těch čar, ale tohle se namátkově zkouší docela blbě .
Podobné je to s tím překrýváním ikonek. V MapSource se ikonky POI zobrazují správně (jen 1x), v Garmin Mobile XT taky, v Oregonu zjevně ne (jak jsem viděl ze screenshotů) a jak to je s jinými GPS to netuším. Ale v TYPu s tím nic provést nejde -- nikde se tam pořadí neupravuje.