Přejít na obsah

Fotka

Změňte vzhled mapy - TYPky pro Topo Czech 2 a 3.1 (Pro), Slovakia Topo 2, Atlas Czech 8.1 a 2010 atd

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
714 odpovědí na toto téma

#321 MišutkaCZ

MišutkaCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2010 - 8:08

Díky za info, vyčkám tedy :)
  • 0

#322 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2010 - 21:51

Dle informaci, ktere jsem nekde na foru zaslechl, uz by mel byt editor v poradku. Problematice vubec nerozumim, ale na vysledny produkt se tesim ;-)
  • 0

#323 Kacer

Kacer

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2010 - 22:13

Existují TYPky na Dakotu???
  • 0

#324 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2010 - 22:16

Jedna se o zmenu na strane mapy nainstalovane v MapSource. Do jake GPS to pak nahrajes uz je jedno. Muzes zkusit pouzit typky pro Oregon/Colorado, ty maji asi nejpodobnejsi displeje a vlastnosti jako Dakota.
  • 0

#325 hrasek

hrasek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2010 - 22:05

Nechystá se někdo prosím upravit TYPek pro TOPO 3.1 po vzoru Dandrova TYPku pro TOPO 3.0. Na 60CSx se mi líbil více než HuntBehindův (jeho zase vypadá líp v autonavigaci) a jak už tu někdo psal, už jsem si tak zvyknul, že bez TYPka se na mapu v GPS nedá dívat.
  • 0

#326 Neznasovak

Neznasovak

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 7:58

Tak jsem si také vytvořil nový TYPek, respektive jsem si předělal jeden od Huntbehinda (díky:) ). Všechno šlape jak má, jen s jendou věcí mám problém - s barvou pozadí. V editoru TYPku ji změnim, v Mapsource se zobrazí tak jak má změněná, ale následně v GPS je pořád žlutá ať dělám co dělám. Věřim, že nejspíš někde dělám chybu, ale pořeboval bych od někoho nakopnout abych zjistil kde :) GPS je Vista HCx, mapa Czech TOPO 3 a Mapsource 6.15.4.
  • 0

#327 juris

juris

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 8:24

cus všichni,mám Garmin Zumo 500 a štve mě jedna věc: když jsem na "mapa" tak zobrazení cest,vrstevnic,turist.trasy jsou krásně rozlišitelný,ale pokud dám naviguj tak mi tyto cesty,vrstevnice,el.vedení,turist.cesty zežloutnou a je prd vidět - vše splývá dohromady . Máte někdo zkušenosti jak to odstranit a nebo je to normální a nedá se s tím nic dělat?Problém je ve všech mapách,myslíte,že by pomohl TYPek? Díky za odpověď .
  • 0

#328 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 8:36

juris napsal/a:
cus všichni,mám Garmin Zumo 500 a štve mě jedna věc: když jsem na "mapa" tak zobrazení cest,vrstevnic,turist.trasy jsou krásně rozlišitelný,ale pokud dám naviguj tak mi tyto cesty,vrstevnice,el.vedení,turist.cesty zežloutnou a je prd vidět - vše splývá dohromady .
Máte někdo zkušenosti jak to odstranit a nebo je to normální a nedá se s tím nic dělat?Problém je ve všech mapách,myslíte,že by pomohl TYPek?
Díky za odpověď .

Určitě bych to zkusil.
Já tyto typky používám a jsem s nimi absolutně spokojen....;)
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#329 HuntBehind

HuntBehind

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 12:03

Dáreček na víkend - TYPek Topo Czech 3.1 Pro Je to první nástřel, musí se to ověřit v terénu, ale pokud ode mě přijdou nějaké změny, budou už asi jen kosmetického rázu... buďte tedy prosím tolerantní, pokud se vám něco esteticky nelíbí, upravte si TYPek dle vlastní libosti a pokud máte pocit, že je někde chyba vážná (např. nějaká barva čáry se příliš ztrácí na určité ploše, atd.) neváhejte mě kontaktovat přes SZ. Stahujte v mém podpisu, přečtětě si "ČTI TO !!!" a užijte si to s TYPkem! B)
  • 0

#330 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 12:26

Divný Nějak blbě mi jde ten soubor rozbalit. Když dám rozbalit celej soubor TYPky-verze 5-0.rar tak sice se rozbalí, ale je zmršená čeština a např. v týpku pro topo 3.1 nemám dva adresáře, ale tři. Pokud chci rozbalit jen podadresář topo 3.1 tak to neproběhne vůbec. Možná je to mezi židlí a pc, možná to je win7... P.s. : Na funkcí TYPku to nemá samozřejmně vliv :)
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#331 HuntBehind

HuntBehind

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 12:44

tak to nevim, zkus to stáhnout ještě jednou, teď jsem to sám stáhnul, rozbalil a bez problému ... win xp, winrar 3.71, balený normálně pravym myšítkem "přidat do", rozbaleno pravym myšítkem "extrahovat" ... nic víc nic míň ... možná to zkus rozbalit Total Commanderem (?)
  • 0

#332 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 12:46

Taky se mi to jevi v naprostem poradku.
  • 0

#333 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 16:31

Tak přes X-Péčka to je ok
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#334 Czekelici

Czekelici

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2010 - 17:36

Odpoledne se mi v práci taky stáhnul neúplnej archiv, kde byl jen pomrvenej texťák a čeština nikde (WinXP), doma po cca dvou hodinách na Win7 komplet bez problému :)
  • 0
Geocaching is highly addictive, don´t start !!!

#335 libory

libory

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2010 - 1:38

Staženo a rozjeto (včetně 3.1pro) ve Vistách bezproblémově. Díky moc. To je pak radost se nechávat navigovat. S originálem se to nedá ani srovnávat ;)
  • 0
Garmin 62s

#336 pes13

pes13

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2010 - 8:41

Máte někdo potřeh, že by něco nefungovalo u TOPO 3.1 PRO s týpkem od Dandry pro TOPO 3 PRO? Zkusil jsem ho použít, upravil jsem si jen cyklostezky, žlutou značku a pár ploch (nemocnice, letiště). Na první pohled se zobrazuje všechno. Ale Rufuc se správně zmiňuje, že v architektuře týpku jsou určité změny, jen jsem neměl sílu podrobně zkoumat jaké.
  • 0

#337 djw

djw

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 279 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2010 - 11:06

pes13 napsal/a:
Máte někdo potřeh, že by něco nefungovalo u TOPO 3.1 PRO s týpkem od Dandry pro TOPO 3 PRO? Zkusil jsem ho použít, upravil jsem si jen cyklostezky, žlutou značku a pár ploch (nemocnice, letiště). Na první pohled se zobrazuje všechno. Ale Rufuc se správně zmiňuje, že v architektuře týpku jsou určité změny, jen jsem neměl sílu podrobně zkoumat jaké.

clovece, mam zato, ze tam nejsou vodni plochy videt. mrkni na nejakee jeziiirko. ja mel dandrovo typ rad, ale ted jsem ale zustal se "stockovym" od 3.1 pro
  • 0

#338 pes13

pes13

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2010 - 13:34

djw napsal/a:

clovece, mam zato, ze tam nejsou vodni plochy videt. mrkni na nejakee jeziiirko. ja mel dandrovo typ rad, ale ted jsem ale zustal se "stockovym" od 3.1 pro

Jsou ;)
  • 0

#339 martman

martman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2010 - 14:22

Nejsou nekde ve vrstvach definovany stadiony / hriste ? Nezobrazuji se ani s originalnim, ani s upravenym typkem. Pozna se daji pouze podle elipsovitych terennich znaku nebo vegetace kolem :(
  • 0

#340 HuntBehind

HuntBehind

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2010 - 18:38

pes13 napsal/a:

O "architekturu" ani tak nejde. Samozřejmě že dandrův TYPek Topo Czech 3 Pro (nebo můj) používat jde, ale "pár" much to má ... například chybí rozlišení nových ploch budov (18 nových!), plochy "remízek" a "osamělý strom" mají jinou hodnotu než mají mít v novém TYPku, takže se místo úřední budovy zobrazuje remízek, několik ikonek POI bodů (2-3, už nevím jaké) změnilo hodnotu, takže se budou zobrazovat na určitých místech jiné obrázky než mají, několik POI bodů přibylo a MapSource pro ně samozřejmě nemá ikonku, takže by se místo nich zobrazovaly přinejlepším pouze puntíky ... atd.

martman: tyhle plochy nebyly ani v topo 2 ... ale bůhví proč jsou v Atlasech 7 i 8
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama