Czech plastic geocoin
Publikováno 10 květen 2009 - 22:11
Publikováno 25 červenec 2009 - 10:37
Publikováno 25 červenec 2009 - 11:01
Publikováno 25 červenec 2009 - 11:30
Publikováno 25 červenec 2009 - 14:00
Publikováno 26 červenec 2009 - 1:47
Publikováno 27 červenec 2009 - 8:35
Publikováno 27 červenec 2009 - 9:05
Kde muzu koupit TB
Nejlevnější je to na ebay.com ale chce to objednat víc než jeden kvůli poštovnému...
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 27 červenec 2009 - 18:13
polerok napsal/a:
Kde muzu koupit TB
Nejlevnější je to na ebay.com ale chce to objednat víc než jeden kvůli poštovnému...
Tech 30 Kč navíc mne nezabije, ale aktivace probehne tak, ze vyplnim kody co mi s tim poslou na GC.com??
Publikováno 27 červenec 2009 - 21:38
Publikováno 27 červenec 2009 - 22:47
fhonsa napsal/a:
polerok napsal/a:
Kde muzu koupit TB
Tech 30 Kč navíc mne nezabije, ale aktivace probehne tak, ze vyplnim kody co mi s tim poslou na GC.com??
4,65 dolarů není 30 kč
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 09 srpen 2009 - 22:57
ZuzP napsal/a:
Tak jsem včera poprvé našla CPG a musím říct, že vůbec není špatná. Osobně mám taky mnohem radši věci z přírodních materiálů (a v té záplavě plastového šrotu v keškách potěší tím spíš). Ale jinak je CPG udělaná pěkně a elegantně. Shodou okolností jsem týž den objevila i „GC cake“ Abramis týmu – je to sice mrňousek, takový tenký plíšek, ale hezký. A každý takový sigitem má něco do sebe – vyjímá se v obvyklém keško-bordelu, je to prostě něco osobního, originálního. Takže si myslím, že čím víc jich bude, tím líp. (I když mi CWG pořád připadají nejhezčí a nad dřevo prostě není.)
Přikládám fotku různých sigitemů a doufám, že udělá CPG trochu lepší službu než ta předešlá, na které to plastové kolečko vypadá dost otřesně. Pro srovnání velikosti jsem je vyfotila vedle CWG.
Ja osobne musim rict, ze jsme se dneska s plastovym prvne setkali a CWG se nam rozhodne libi vice. Kazdopadne i CPG je mnohem lepsi nez vetsina kinderveci... :-) Takze proti gustu zadny disputat .-)
Publikováno 31 srpen 2009 - 22:10
Publikováno 02 září 2009 - 21:24
Publikováno 02 září 2009 - 21:28
Czech Plastic Geocoin nemá trackovací číslo a není to trackovatelný předmět. Je to normální předmět na výměnu po vzoru CWG. Když se nelíbí, neber.Autacek napsal/a:
Můj názor na hnusné plastové kolečko s trackovacím číslem je asi takové, že takovou dehonestaci geocoinů ještě geocaching nezažil (...) To už rovnou můžeme ofotit do plastu svoji zakoupenou minci a originál si nechat doma...
Publikováno 02 září 2009 - 23:37
Myslíš něco takového?Autacek napsal/a:
Můj názor na hnusné plastové kolečko s trackovacím číslem je asi takové, že takovou dehonestaci geocoinů ještě geocaching nezažil a je velmi smutné, že s takovými nápady přichází zrovna češi. Komerčně to asi funguje, ovšem co se týká pocitu uspokojení z toho že jsem ve skrýši našel geocoin, mohu si ho prohlédnou a pomoci mu na cestě dál, tak toto absolutně nezažívám.
To už rovnou můžeme ofotit do plastu svoji zakoupenou minci a originál si nechat doma..., a přeci tento postup je již dlouhou dobu předmětem kritiky.
http://www.geocachin...aspx?id=2138636
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů