Jsem zcela znechucen to co se stalo.
Ja jsem nenapsal ze chci listing za lockovat.. Mel jsem v umyslu tam napsat vyjadreni, ale TrainTour reviewr (zrejme ze strachu o svoji prestiz) listing zalockoval na vlastni pest a nikdo, krome nej nad nim ted nema zadnou moc.
Muj email panu reviewrovi.
Citace
-- Copy of email sent to TrainTour Reviewer --
Ja jsem snad napsal, ze chci listing zamknout? Mam to chapat tak , ze me upiras moznost reagovat na to co jste tam vyplodili a to jeste na me vlastni kesi? Je me z toho zle..
Archivovana kes = smazana kes. Doopravdy nevim proc bych ja nebo nekdo jiny, mel chapat to jinak. To ze jde zaarchivovana kes zalogovat, se da pochopit. Jsou pripady, kdyz nekdo nestihne vcas zalogovat event, cache atd. s tim nemam absolutni problem.
Avsak v nasem pripade, kdy je kes zaarchivovana skoro 4 roky, navstevy na pocitadle pribyvaji po stovkach a nikdo s kesi nema problem. Pak se najednou objevi jeden vychytralek, nadrzo zaloguje a reviewer ho pak uzkostlive chrani s nejakejma odvolavkama na to ze splnil podminku bla bla bla. Jasne splnil podminku, kdyz kamera funguje, ale ta kes je v systemu proste smazana. Reviewer snad byl na tom miste a vi v jakem stavuje je ta webka? Predpokladam, ze by reviewer jako reprezentat Groundspeaku mel ctit to co je v systemu a ne se ridit dle toho co se najednou nahodile objevi v realu. To ze logovani archivovanejch kesi je zadouci, i kdyz je nechava Groundspeak dozit a on sam ma omezenou moznost tyto kese ovladat, to je dalsi kapitola o tom jak si ceska autorita dokaze neco vylozit po svem! GS by se asi divil.
Ja to vidim tak, ze tady bylo treba ukazat vsem, kdo je tady panem a zlegalizovat Milduv log za kazdou cenu.. Pak kdyz se to povedlo, najednou prisla nabidka zalockovat celej listing na kterou jsem nijak nereflektoval,
to proto, ze nesouhlasim s tim, ze nekdo vedome chodi na smazane kesky a loguje je a pristoupenim na tuto nabidku bych souhlasil s timto vynucenym a reviewrem tak obhajovanym logem.
(paradox je, kdyz se zactete do guideline tak je archivace brana jako penalizace, kdyz autor nesplni podminky GS, reviewer tady vsak archivaci prezentuje jako dalsi stupen aktivni kes.)
Jeste jednou, to co se tady deje nad tim zustava rozum stat. Zlaty casy, kdy bylo v republice 80 kesi, vsichni se znali a nikdo by si nedovolil rici o druhem ze je tatar a nebo snad ze by sam sebe nazyval autoritou. A takovy log, ktery tady "ukoristil" Milda, by kazdy s hrdosti odmitl.
Toto vse jsem chtel napsat k vlastnimu listingu, ponevadz je mi jasne jak se tyto kauzi nekomu zvenci, kdo se konfliktu neucastni, tezko rozpletaji, kdyz se pise na x-mistech. Avsak TrainTour reviewer to ma stale vse pevne pod svoji kontroulou a neni me proste dovoleno, a to bud pod zaminkou prekrucovani neceho co jsem napsal a nebo podstrkovanim toho co jsem nenapsal.
To je uplne vse,vic se tady ani jinde, vyjadrovat nebudu.
Jsem jen zvedaj, jak zde tento post vydrzi, popripade jak jinak bude elimonovan.