Colorado a počet waypointů
Publikováno 23 červenec 2009 - 7:39
Publikováno 23 červenec 2009 - 15:26
Na tebou uvedeném odkazu nic nazvaného makro "GPX by cache type Oregon", 7.1.1 nevidím.Dain a Olik napsal/a:
tak poiloader 2.5.3.0
makro "GPX by cache type Oregon", 7.1.1; http://jjreds01.goog...es.com/download - nevim, jestli odkaz funguje, jak tukam mobilem, nebavi me to overovat
Mohl bych poprosit o podrobnější postup získání POI bodů.
Čím stáhuješ listingy keší, jak je upravíš a pošleš do colorada.
Ještě bych poprosil, zda by jsi mi nemohl poslat na můj mail vytvořený soubor POI.GPI, který POIloader poslal do tvého colorada.
V soukromé zprávě jsem ti poslal můj mail. Já bych naoplátku poslal soubor POI.GPI, který poiloader poslal do mého colorada a poprosil bych o zkoušku, zda se ti listingy zobrazí.
Děkuji.
Publikováno 23 červenec 2009 - 16:22
Publikováno 23 červenec 2009 - 16:27
Děkuji za odpověď, počkám tedy až se vrátíš a za 10 dní se připomenu.Dain a Olik napsal/a:
kese nahrany z PQ. nijak je uz neupravuju, jen spustim to makro - vytvori adresar s nazvem databaze a do nej nasype gpx a ikony podle typu. pak uz jen spustim poiloader.
není problem to poslat, jen to bude bohuzel tak za 10 dnu - jsme na dovoleny (leda bys byl v okoli hurek - nova bystrice nebo prichovice/prestice pristi tyden ) internet tu totiž mam jen v mobilu. kdyztak muzu poslat pripadne i to makro.
Publikováno 23 červenec 2009 - 18:33
Publikováno 11 srpen 2009 - 17:39
Chtěl jsem se zeptat, zda se ti zobrazují ikonky u keší nahrátých pomocí poiloaderu.Dain a Olik napsal/a:
-no a hlavne jako POI pomoci POIloaderu, muzes dostat do colorada celou republiku a pokud pouzijes gsak makro "POI vcetne listingu" (odkaz vlevo a tam pak najit), budes mit jako POI celou republiku vcetne listingu.
Já jsem narazil na jeden problém.
Když do colorada nahraji keše pomocí klasického gpx souboru, tak se na mapě zobrazí ikony jednotlivých keší již od rozlišení 5 km a méně.
Pokud však keše nahraji pomocí poiloaderu, tak se zobrazuje ikonka pouze u keše ke které naviguji a ikonky ostatních keší se zobrazí až při rozlišení mapy 80 m a méně
Publikováno 11 srpen 2009 - 19:41
Publikováno 13 říjen 2009 - 11:03
Pokud však keše nahraji pomocí poiloaderu, tak se zobrazuje ikonka pouze u keše ke které naviguji a ikonky ostatních keší se zobrazí až při rozlišení mapy 80 m a méně
Je možné nastaviť aby sa zobrazovali už skôr (napr. pri 500m)?
Poraďte prosím riešenie, ak niekto vie. Díky
GARMIN OREGON / COLORADO
.
Publikováno 13 říjen 2009 - 15:47
Nastavení -Mapa-Rozšířené nastavení map-úrovně přiblížení,body,uliceatd-uživatelské body tady se nastaví při jakém přiblížení se mají keše zobrazovat s POI souboru .vladota3 napsal/a:
Vyriešil niekto tento problém ?
GARMIN OREGON / COLORADO
.
Publikováno 13 říjen 2009 - 16:16
Petr1868 napsal/a:
Nastavení -Mapa-Rozšířené nastavení map-úrovně přiblížení,body,uliceatd-uživatelské body tady se nastaví při jakém přiblížení se mají keše zobrazovat s POI souboru .vladota3 napsal/a:
Vyriešil niekto tento problém ?
GARMIN OREGON / COLORADO
.
Velké DÍK - také jednoduché riešenie ma naozaj nenapadlo ani som ho nečakal (základné nastavenia dávno som nastavoval a POI som do teraz nepoužíval).
.
Publikováno 13 říjen 2009 - 18:27
Petr1868 napsal/a:
Nastavení -Mapa-Rozšířené nastavení map-úrovně přiblížení,body,uliceatd-uživatelské body tady se nastaví při jakém přiblížení se mají keše zobrazovat s POI souboru .
To je asi u nastavení Oregonu, ale u Colorada žádné takové menu není a ani jsem nenašel kde to nastavit.
Publikováno 13 říjen 2009 - 18:54
tomasCR napsal/a:
Petr1868 napsal/a:
Nastavení -Mapa-Rozšířené nastavení map-úrovně přiblížení,body,uliceatd-uživatelské body tady se nastaví při jakém přiblížení se mají keše zobrazovat s POI souboru .
To je asi u nastavení Oregonu, ale u Colorada žádné takové menu není a ani jsem nenašel kde to nastavit.
Potvrdzujem toto nastavenie pre OREGON - funguje.
Pre Colorado neviem.
.
Publikováno 13 říjen 2009 - 19:48
tomasCR napsal/a:
Petr1868 napsal/a:
ale je presne jak pise petr - kdyz po: nastaveni > mapy zmacknes > leve horni tlacitko voleb, dostanes na vyber rozsirene/pokrocile/advanced ci co tam kdo ma za jazyk.verzi > a pak zase jak uz je napsano vyse
Publikováno 13 říjen 2009 - 19:48
U colorada je to následovně:tomasCR napsal/a:
Petr1868 napsal/a:
Nastavení - mapa - volby - rozšířené úrovně lupy - uživatelské trasové body
Publikováno 13 říjen 2009 - 19:55
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů