Spolehlivý mail na notifikace?
Publikováno 13 červenec 2010 - 22:31
Publikováno 13 červenec 2010 - 23:41
To je mi jasné, také jsem to nepsal proto, že tento výpadek by tím byl způsoben. Každopádně musíš uznat, že něco na tom asi je, ne ?niximor napsal/a:
No tyhle problemy co ted byly rozhodne nemaji nic spolecneho s poctem uzivatelu
A dneska pres den to chvilku zlobilo, protoze jsem pridaval novou funkci, ktera urci kde se publikovana kes nachazi pomoci geolokace - viz parametr {loc}...
Publikováno 13 červenec 2010 - 23:43
Publikováno 13 červenec 2010 - 23:48
To bys nepochopil. To je součást takový hry, jmenuje se to geocachingBenjo5 napsal/a:
Hele a co je to ty notifikace? To vám jako nějak na mobil přijde upozornění na novou keš, nebo jako vo čem to tady mluvíte?
A nepošlete mi taky někdo nějakýho toho kóda? Třeba by se to někdy mohlo hodit.
Publikováno 14 červenec 2010 - 0:08
lukasekprochazka napsal/a:
To je mi jasné, také jsem to nepsal proto, že tento výpadek by tím byl způsoben. Každopádně musíš uznat, že něco na tom asi je, ne ?
Samozrejme, takhle by to melo fungovat od zacatku Pozvanky jen ze znamosti, a ne masivne rozdavat na foru. Ale jak jsi spravne ty (nebo nekdo jiny) poznamenal, pokud by to zacal byt problem, neni problem vsechny uzivatele smaznout
Publikováno 14 červenec 2010 - 0:21
No to je trochu problém pro ty smazané uživateleniximor napsal/a:
To je mi jasné, také jsem to nepsal proto, že tento výpadek by tím byl způsoben. Každopádně musíš uznat, že něco na tom asi je, ne ?
Samozrejme, takhle by to melo fungovat od zacatku Pozvanky jen ze znamosti, a ne masivne rozdavat na foru. Ale jak jsi spravne ty (nebo nekdo jiny) poznamenal, pokud by to zacal byt problem, neni problem vsechny uzivatele smaznout
Publikováno 14 červenec 2010 - 6:52
Publikováno 14 červenec 2010 - 6:59
nebo zavést premium geomail a přesunout na výkonnější serverniximor napsal/a:
...pokud by to zacal byt problem, neni problem vsechny uzivatele smaznout
Publikováno 14 červenec 2010 - 11:00
Jsem zcela pro, pokud jde o tohle, byl bych ochoten si za to i zaplatit, neb služba je to kvalitníParkis napsal/a:
Publikováno 14 červenec 2010 - 14:36
Jsem zcela pro, pokud jde o tohle, byl bych ochoten si za to i zaplatit, neb služba je to kvalitníParkis napsal/a:
Souhlasím a přidávám se.
Publikováno 14 červenec 2010 - 15:41
Publikováno 14 červenec 2010 - 17:39
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 červenec 2010 - 18:00
A není to trochu sobecké? Sám si užívat a ostatním vyprávět jak je to fajnový?lukasekprochazka napsal/a:
Jen bych podotknul pro všechny současné uživatele, že budou-li pozvánky rozesílat na základě tohoto vlákna, jsou sami proti sobě, neb dříve či později to server prostě nezvládne a budeme mít...víte co. Takže za mě - ne, pozvánku opravdu nepošlu !
Beru to tak, že autor této služby přiděluje pozvánky podle možností SW/HW a měl by to být on, kdo to kočíruje. Jestliže jsem dostal na začátku 5 pozvánek, tak jako autor systému budu počítat s tím, že je rozdám. K čemu jinému bych je měl mít? A když po nějakém čase jsem dostal dalších 5 nových pozvánek, tak si to vyložím tak, že autor systému ví, že když každý z uživatelů rozdá dalších 5 pozvánek, bude to systém stíhat... kdyby ne, tak by další neposílal nebo poslal jen 2...
Tato služba je opravdu hodně dobrá a i já klidně za ni zaplatím. Stojí to za to.
Publikováno 14 červenec 2010 - 18:10
Já se drze přiznám, že už přes rok lituju toho, že jsem sem s tím přišel Bez 'povolení' autora a tak. Jsem sobec, hyena a tak, vím o tom.sobikovi napsal/a:A není to trochu sobecké? Sám si užívat a ostatním vyprávět jak je to fajnový?
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 14 červenec 2010 - 18:44
Možná ano, ale stojím si za tím, že takovéto masové rozesílání a požadování pozvánek je neúnosné a odnesou to pak (v nejhorším případě) všichni. Kdyby o to měl někdo opravdu zájem, pak se toho dopátrá třeba přes kamarády, se kterými se alespoň osobně zná - stejně tak jako já bych zde pozvánku nenabízel a pozval jsem také jen ty, se kterými se znám osobně. Btw, kdyby to byly peníze, asi bys je taky nerozdával cizím lidem na potkání, ne ? Zatímco u blízkých klidně nějakou tu korunu upustíš...sobikovi napsal/a:
A není to trochu sobecké? Sám si užívat a ostatním vyprávět jak je to fajnový?
Publikováno 18 červenec 2010 - 13:14
Publikováno 18 červenec 2010 - 19:12
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."
Publikováno 19 červenec 2010 - 9:54
S474N napsal/a:
A tady opravdu nic nemas?
http://www.geocachin.../watchlist.aspx
Publikováno 19 červenec 2010 - 9:55
Gorole napsal/a:
Chodí ti notifikace na tvoje založené?
Publikováno 20 červenec 2010 - 19:27
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů