Přejít na obsah

Fotka

Spolehlivý mail na notifikace?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
257 odpovědí na toto téma

#141 Mautinka

Mautinka

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2010 - 14:46

Pro T-mobile zákazníky: Já jsem registrovaná na t-zones (https://www.t-mobile...ng/login/tzones). Můžete si zde aktivovat službu "MobileBox Easy". Vygeneruje vám to adresu (teď nevím jestli dle vaší libosti nebo jen podle jména, každopádně moje je ve tvaru "jmeno.prijmeni@t-email.cz") a nastavit posílání notifikací na mobil zdarma. Smska přijde do několika minut ve tvaru, např.: For GC28WEJ: Aquadukt Neratov (Traditional Cache) Location: Pardubicky kraj, Czech Republic 9.2mi SW (14.8km SW) Skupec Reviewer published Aquadukt Neratov (Traditional Cache) at 5/25/2010
  • 0
Ještě sto metrů půjdem a už tam budem!

#142 Kvety

Kvety

Lezec

• Members
  • PipPipPip
  • 365 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2010 - 16:30

Díky moc, už jsem napsal, doufám že se můj problém vyřeší.
  • 0

#143 lukasekprochazka

lukasekprochazka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2010 - 20:35

No vzhledem k tomu, že bártík už taky padl za vlast, tak pokud i o tohle přijdeme, bude to fakt skvělé... Ale kdo chce kam... :(
  • 0
http://gcm.cz + Garmin Oregon 300 + Topo 2 Pro + Handy Geocaching

#144 Majus

Majus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 213 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2010 - 21:32

Kdyz uz se to tu vrhlo smerem geo mail, tak to taky priplacnu sem. Muze mi prosim nekdo poslat pres profil pozvanku? BTW - nechapu proc jsou treba pozvanky? diky ;)
  • 0
"Do průšvihu nás nikdy nedostane to, co nevíme. Dostane nás tam to, co víme příliš jistě, ale ono to tak prostě není." (Y. Berry)

#145 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2010 - 21:40

Protoze to bezi u nekoho doma a vubec to nemelo byt verejny - coz je moje blbost, ze sem se tu o tom zminil. Cim vic lidi tam bude, tim je vetsi pravdepodobnost, ze to skonci.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#146 Gorole

Gorole

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2010 - 2:27

lukasekprochazka napsal/a:
No vzhledem k tomu, že bártík už taky padl za vlast, tak pokud i o tohle přijdeme, bude to fakt skvělé... Ale kdo chce kam... :(

honny napsal/a:
Protoze to bezi u nekoho doma a vubec to nemelo byt verejny - coz je moje blbost, ze sem se tu o tom zminil.

Cim vic lidi tam bude, tim je vetsi pravdepodobnost, ze to skonci.

No co no, kdyby to padlo (jakože doufám že ne byl bych moooc nerad)

tak si myslím že by se určitě udělal nějaký ten re-born ( neměl bych nic proti kdyby se to zpoplatilo - když se uváží dnešní cena hostingu děleno počtem uživatelů tak by to nebyla nějaká závratná částka)

Ale snad se to nestane, a byl bych neradd že za tato kvalitní a myslím že i spolehlivá (a hlavně zdarma !!!) služba padla za vlast.

Jen ať to dlouho vydrží a dávám poklonu ownerovi této služby B)
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#147 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2010 - 7:32

Co se "levnosti" hostingu tyce, tak si to predstavujete dost jednoduse :) To, ze webhosting se da poridit za 20Kc mesicne jeste neznamena, ze by tam mohlo gcm bezet... Pro gcm by byl potreba vlastni server + v pripade zpoplatneni nejaka SMS brana, aby to nechodilo jako maily ale primo jako SMSky (spolehlivejsi doruceni), coz by bylo cenou radove jinde. Takze si to zas nepredstavujte tak jednoduse :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#148 Majus

Majus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 213 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2010 - 10:01

Majus napsal/a:
Kdyz uz se to tu vrhlo smerem geo mail, tak to taky priplacnu sem. Muze mi prosim nekdo poslat pres profil pozvanku?
BTW - nechapu proc jsou treba pozvanky?
diky ;)

Diky, uz mam :-). To jsem nevedela, ze je to omezene, to by bylo lepsi tedy, aby pozvanky mohl rozdavat jen majitel, jinak to neohlida. Tak at to dlouho zije.
  • 0
"Do průšvihu nás nikdy nedostane to, co nevíme. Dostane nás tam to, co víme příliš jistě, ale ono to tak prostě není." (Y. Berry)

#149 kelisovka

kelisovka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2010 - 18:14

Poslal by mi prosím někdo SZ či e-mailem pozvánku na geo mail? (www.gcm.cz) Díky zaodpověď
  • 0
Jo, a jsem chlap, ne žena, zdání klame.

#150 jansam

jansam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2010 - 22:09

Taky bych prosil o jednu pozvánku. Děkuji předem.
  • 0
HTC Touch HD + GeoScout

#151 huhuhu

huhuhu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 9:41

efty4kaFo1ZvK54WlxrJ0dueUoXvZUOq SBYlTSBt4uew02bJHtHUBt9VYk5bkz3i Hs5YgVRzSHnpdoF8MCOchsnNLWBr26yv QOJP9S7Gdtx8vuGhxlYgEKvLwJ0HiLEo tcAvcIUrQbR2Y3moNefzwdJgt21UDpSu
  • 0

#152 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 10:31

huhuhu napsal/a:

Za to tě bude mít provozovatel té služby moc rád... a ty jsi si vyplácal možnost pozvat někoho ze svých přátel, další pozvánky nedostaneš...
  • 0

#153 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 12:05

Ahoj, rád bych se také aktivoval spolehlivě notifikace. Můžu se nějak ještě přihlásit na ten Geomail?? Poradí mi někdo? Asi vč.pozvánky:-) Nedaří se mi zprovoznit ani to, aby mi přišlo oznámení na mail. Natož na tel:-(( Jeví se to nastavení na GC.COM snadno, ale nefunguje mi to. Možná mám někde chybu, ale to se mi nezdá:-)
  • 0

#154 Gorole

Gorole

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 383 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 12:40

vitablondak napsal/a:
Ahoj, rád bych se také aktivoval spolehlivě notifikace. Můžu se nějak ještě přihlásit na ten Geomail?? Poradí mi někdo? Asi vč.pozvánky:-) Nedaří se mi zprovoznit ani to, aby mi přišlo oznámení na mail. Natož na tel:-(( Jeví se to nastavení na GC.COM snadno, ale nefunguje mi to. Možná mám někde chybu, ale to se mi nezdá:-)

pozvánky jsou o dva příspěvky nahoru
  • 0
### :) ------------------------------------------------------- SE C510, NAVILOCK BT - 413, HandyGeocaching Arcao edition Garmin Vista HCx PRO

#155 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 12:43

To jsem si myslel, ale jak je použít?
  • 0

#156 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 13:04

vitablondak napsal/a:
To jsem si myslel, ale jak je použít?

Když se registruješ na geomail http://gcm.cz/tak to po tobě bude chtít pozvánku... jinak se nezaregistruješ.
  • 0

#157 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 13:11

Jo, jo, na to už jsem přišel. Ani jedna už není platná:-((( Nemáte někdo ještě volnou?? Díky. P.S. Třeba na SZ:-)
  • 0

#158 knoflikari

knoflikari

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 16:44

jestli mohu pozadat taky o jednu na SZ dekuji moc
  • 0

#159 Tomyxx

Tomyxx

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 16:50

ahoj, mohl bych také někoho poprosit o jednu pozvánku?? předem moc díky
  • 0

#160 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2010 - 17:23

vitablondak napsal/a:
Jo, jo, na to už jsem přišel. Ani jedna už není platná:-((( Nemáte někdo ještě volnou?? Díky.
P.S. Třeba na SZ:-)

SZ

Tomyxx napsal/a:
ahoj, mohl bych také někoho poprosit o jednu pozvánku?? předem moc díky

SZ

knoflikari napsal/a:
jestli mohu pozadat taky o jednu na SZ dekuji moc

SZ
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama