Co by bylo ? Nic.golici napsal/a:
Ted jsi napsal proč komín nebyl schválený, prám se tedy co bude s komíny (a podobnými místy) schválenými v minulosti.
Přečti si v geowiki o schvalování a precedens.
Publikováno 28 červen 2011 - 10:46
Co by bylo ? Nic.golici napsal/a:
Ted jsi napsal proč komín nebyl schválený, prám se tedy co bude s komíny (a podobnými místy) schválenými v minulosti.
Publikováno 28 červen 2011 - 10:54
_Tom napsal/a:
A jakým způsobem z toho vyvozuješ závěry o legálnosti výstupu se členem svazu?S474N napsal/a:
Crocky: vyrok je jasne dany na webu kominari.cz:
Jakýkoli výstup na komín bez doprovodu člena Svazu českých komínářů je nelegální!
Publikováno 28 červen 2011 - 11:51
Publikováno 28 červen 2011 - 14:28
Publikováno 28 červen 2011 - 15:49
Publikováno 28 červen 2011 - 17:03
Publikováno 28 červen 2011 - 17:24
Publikováno 28 červen 2011 - 19:42
urbanb napsal/a:
Petelíku, Petelíku Už zase psycho multina. My už ty tvoje známe. Vykašli se na komíny a zůstaň u těch tvých, jak jsi to teď nazval "psychopakarenskych" kesek. Já bych je nazval jako Kešky o poznání mozkových procesů Petelíka. Ale neuraž se.
Publikováno 28 červen 2011 - 19:55
Publikováno 29 červen 2011 - 10:27
To vážně chceš, aby reviewři zaarchivovali 95 procent všech kešek v ČR?se 95 procent všech kešek v ČR nachází na soukromém pozemku a zde reviewři souhlas nechtějí. Je to postavené na hlavu a reviewři by si proto měli v tom udělat jasno.
Publikováno 29 červen 2011 - 10:37
Publikováno 29 červen 2011 - 12:19
Pažitka mi mluví z duše. I když zde cituji jen část jeho názoru, mohu plně podepsat celý jeho příspěvek . Nikomu tento pohled na geocaching nevnucuji ale jsem rád, že je víc lidí s podobným názorem.Pazitka napsal/a:
Autorum a vyznavacum kominovych kesi doporucuji prestup ke kominarum http://www.kominari.cz/, skalolezci necht zustanou u svych vrcholovych knizek, potapeci u svych jeskyni a geochaching necht zustane u pohodove turistiky. To je moje prani!
Publikováno 29 červen 2011 - 12:35
moucha111 napsal/a:
Pažitka mi mluví z duše. I když zde cituji jen část jeho názoru, mohu plně podepsat celý jeho příspěvek . Nikomu tento pohled na geocaching nevnucuji ale jsem rád, že je víc lidí s podobným názorem.Pazitka napsal/a:
Autorum a vyznavacum kominovych kesi doporucuji prestup ke kominarum http://www.kominari.cz/, skalolezci necht zustanou u svych vrcholovych knizek, potapeci u svych jeskyni a geochaching necht zustane u pohodove turistiky. To je moje prani!
Publikováno 29 červen 2011 - 12:59
dostik7 napsal/a:
Ja nemam rad mestske mikro. Proto je nelovim. Chapu, ze nekteri se pro ne ale vydavaji a maji z nich radost - cim vice mikro, tim vice radosti (asi).
Diky za kazdou neobvyklou krabicku, kterou mohu a nemusim lovit.
Publikováno 29 červen 2011 - 14:31
moucha111 napsal/a:
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů