Kradeze a likvidace kesi na brnensku
Publikováno 18 červen 2009 - 18:13
Publikováno 19 červen 2009 - 8:03
Citace
Citecka napsal/a:
Možná dál od metropolí? menší frekventovanost, menší ohrožení.
Ještě dál? Myslím si, že současná lokace smajlíka je od Brna dostatečně daleko na to, aby vzdálenost k nejbližší metropoli nehrála významnou roli.
Publikováno 19 červen 2009 - 8:48
Citace
Jestli si mohu vybrat, vyhovovala by mi např. pražská Šárkaabakus napsal/a:
Citace
Citecka napsal/a:
Možná dál od metropolí? menší frekventovanost, menší ohrožení.
Ještě dál? Myslím si, že současná lokace smajlíka je od Brna dostatečně daleko na to, aby vzdálenost k nejbližší metropoli nehrála významnou roli.

Publikováno 19 červen 2009 - 10:42

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 19 červen 2009 - 10:57
Citace
Citecka napsal/a:
Myslel jsem třeba takhle na Vysočině, v Novohradkách, v Jeseníkách.. TAKHLE dál od metropolí.
Uz to tu zaznelo xkrat, ale mam stejny nazor. Toto vypada na akci jednotlivce (skupiny?), ktery se bud mstil anebo si jednoduse chtel pohladit svoje polamane ego tim, ze zlikviduje nejakou znamou serii. A kdyz uz si da nekdo tu praci, aby cca 7 hodin lital po lese a kradl krabky, tak hodka ci dve cesty navic uz ho v tom tezko odradi.
Bohuzel blazna tezko zastavis... spis musime doufat, ze ho driv zavrou nekam do lecebny

Publikováno 19 červen 2009 - 11:31

Publikováno 19 červen 2009 - 12:17
Publikováno 19 červen 2009 - 14:09
Citace
Misha kulicka napsal/a:
Smajlíky má podle mě na svědomí nějakej pošahanej kačer "ekologista", "ochránce přírody"...Z diskuzí na tomto fóru už jsem se nejednou přesvědčil, že takoví mezi námi jsou.
A museli být dle mýho aspoň dvá, vzpomeň jak my jsme lovili smajloša... některy keše nevim jestli by se daly odlovit bez pomoci druhýho.
Publikováno 19 červen 2009 - 14:15
Citace
Parkis napsal/a:
vzdalenost ci odlehlost nic neresi, my si na smajlika zajeli az z plzne
Dojeli ste ho tam zničit až zes Plzně? Kerý vy ste? Aha? Du zkontrolovat IP, sociální sítě na shodu přezdívek, třídní seznamy a pozejtří mě máte před barákem s násadou vod krumpáče!

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 19 červen 2009 - 14:34
Citace
Jo tak tohle je tvoje dílo? Takhle blbě se prokecnoutCitecka napsal/a:
Citace
Parkis napsal/a:
vzdalenost ci odlehlost nic neresi, my si na smajlika zajeli az z plzne
Dojeli ste ho tam zničit až zes Plzně? Kerý vy ste? Aha? Du zkontrolovat IP, sociální sítě na shodu přezdívek, třídní seznamy a pozejtří mě máte před barákem s násadou vod krumpáče!

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů