comparare napsal/a:
bych si tipnul,že je ztratil doma v bordelu (taky je hledám,když mi maminka uklidí,když nejsem doma )
To musí být solidní nelad, když píše o nenávratnosti
Publikováno 08 červenec 2009 - 20:05
comparare napsal/a:
bych si tipnul,že je ztratil doma v bordelu (taky je hledám,když mi maminka uklidí,když nejsem doma )
Publikováno 08 červenec 2009 - 20:09
squad Milada?PaWcz napsal/a:
comparare napsal/a:
To musí být solidní nelad, když píše o nenávratnosti
Publikováno 08 červenec 2009 - 20:25
Publikováno 08 červenec 2009 - 20:38
ketums napsal/a:
Colonel74 napsal/a:
Vy jste jako kluci nedavali desetniky na koleje? A ze z GC uz musi bejt PORADNA PLACKA A nedivim se, ze potom track number neni citelny
nejsem kluk, jestli sis nevšim...
A snad ne takhle safra:o:(
Publikováno 08 červenec 2009 - 20:39
Colonel74 napsal/a:
Popravde, nevsim, promin. Smutek ani Ketums jsem v kalendari nenasel Ale slibuju, ze uz si to budu pamatovat )
A Colonel je kde v kalendáři?
ketums napsal/a:
Colonel74 napsal/a:
Vy jste jako kluci nedavali desetniky na koleje? A ze z GC uz musi bejt PORADNA PLACKA A nedivim se, ze potom track number neni citelny
nejsem kluk, jestli sis nevšim...
A snad ne takhle safra:o:(
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:04
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:27
fanfulik napsal/a:
a co teprv když coint trefí Teal'c tyčovou zbraní a když ho trefí Carterová třikrát zakňaktelem tak úúúúplně zmizí:D
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:30
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:33
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:35
Jo, zapomněl jsem.. Ještě to maskovací zařízení.. Taky by se hodilo na kešky.. v zamudleném prostředí ideální.. a Zat'n'ktel? Když tě budou mudlové štvát nebo a ne a ne odejít...:D:D:Dfanfulik napsal/a:
od asgardů bohužel nic nemám,ale hodilo by se.
Jednou jsem si dala z nudy někde na netu inzerát-Prodám Teal'ca zn:tyčová zbraň k němu zdarma:D
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:38
Adrian_S napsal/a:
Jo, zapomněl jsem.. Ještě to maskovací zařízení.. Taky by se hodilo na kešky.. v zamudleném prostředí ideální.. a Zat'n'ktel? Když tě budou mudlové štvát nebo a ne a ne odejít...:D:D:Dfanfulik napsal/a:
Jednou jsem si dala z nudy někde na netu inzerát-Prodám Teal'ca zn:tyčová zbraň k němu zdarma:D
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:42
Stačilo by poprosit Noxi, aby ti to schovali :Dfanfulik napsal/a:
Adrian_S napsal/a:
já bych dala kešku Reetou na záda a taky by nebyla vidět:D (moji třetí nejoblíbenejší mimozenšťani:D)
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:44
Adrian_S napsal/a:
Stačilo by poprosit Noxi, aby ti to schovali :Dfanfulik napsal/a:
Adrian_S napsal/a:
já bych dala kešku Reetou na záda a taky by nebyla vidět:D (moji třetí nejoblíbenejší mimozenšťani:D)
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:46
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:53
jo,ale aby nám tam nepřišel ten druhej O´Neil s jedním l co už nemá takový smysl pro humor:DAdrian_S napsal/a:
Myslím, že můžeme založit novou diskuzi..
A jmenovala by se: SGC a Geocaching..:D
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:57
Publikováno 08 červenec 2009 - 21:59
Publikováno 08 červenec 2009 - 22:01
Publikováno 08 červenec 2009 - 22:03
Publikováno 08 červenec 2009 - 22:06
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů