Citace
Witko napsal/a:
Jo to jsem si už stačil všimnout ale k čemu mi to je? Jak tu informací použiju dál? Fakt jsem myslel že je to ve spojení s GC.com. Jako za komunistů, KAŽDÉ ZLEPŠENÍ BY ZNAMENALO KROK ZPATKYa to jsem byl z toho tak nadšenej:(. Kromě jiného přestal záhadně fungovat filtr na keše:(
To je pouze první fáze, později by to měl nahradit generování Field note a upload na stránky GC.com. Případně přímé zalogování na GC.com.
Jak to nefunguje? Zkus to trochu popsat. Co to hlásí atp. Říct, že to nefunguje mi moc nepomůže, když to nedokážu zreprodukovat a tím pádem opravit.
Co se týká těch nepřesností při navigaci asi používáš Location API (interní GPS - onoto funguje i s externími třeba u Nokií mimochodem), že? Je fakt, že se v HG upravovalo hodně věcí ohledně Interní GPS. A je možné, že to zcela nefunguje tak, jak by mělo. Mrknu na to, případně vrátím změny zpět.
Citace
geba & marcana napsal/a:
..., nešla by tam udělat možnost " Zalogovat nález" ?
Toto bylo ve verzi handy geocaching light a tam mi to už bohužel nefunguje?
Mrknu na to. To že to tam nefunguje může být tím, že se změnil kód na stránce GC.com. Koukám, že i k lightu jsou zdrojáky, zkusím z toho něco použít.
PS: Arcao po vzoru pán.