Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#421 AmeeAB

AmeeAB

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 6:18

Ahoj Arcao, nevíš prosím zda je možné tvojí verzi zprovoznit na Samsungu Omnii? Nevím jak pro HG zaktivovat GPS. GPS mi normálně funguje pro auto navigaci, Basic GPS, ale pro HG jsem ji nezprovoznila. Díky za radu
  • 0

#422 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 7:45

AmeeAB: Zkus se mrknout sem: http://hg.destil.cz/...eocaching_a_PDA

Snad pomůže.
  • 0

#423 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 19:33

Citace

Arcao napsal/a:
Ostravacek: zkus tuhle verzi: http://files.arcao.c...ilebrowser_bug/

Tak tahle verze padá na N5800XM i za normálního provozu, ne jen při pokusu o import GPX.
Za 10minutovou práci s průměrováním a následnou navigací ke zprůměrovanému bodu spadla 3x, jednou těsně po uložení zprůměrovaných souřadnic do oblíbených, jednou při otevírání menu aplikace a jednou při navigaci.

"Pádem" myslím celou aplikaci - její náhlé ukončení a návrat do menu, ne pouhé "zamrznutí".

Zatím se vracím k finální verzi, ta funguje bez potíží.
  • 0

#424 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2009 - 21:32

Nějaký problém v HGAE. Když se připojuji k gc.com, tak mi aplikace vyhodí tuto chybovou hlášku: Nastala chyba Popis chyby: Sekce: logovani Druh: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 0 Data: " :o
  • 0

#425 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2009 - 21:42

Ostravacek: No jedině, že by došla paměť. Podívej se, jak si na tom v O aplikaci -> Informace o paměti.
  • 0

#426 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2009 - 13:42

Citace

chupito napsal/a:
Ahoj, aplikace je čím dál lepší. Zase bych měl dobrý nápad na vylepšení: nešlo by v nočním režimu dočasně disableovat screensaver?

Mozno to tu uz niekto poradil, ale screensaver sa da velmi jednoducho potlacit nastavenim spravenej frekvencie blikania. Ja som to nastavil na 15 sekund a funguje to vyborne. Zalezi ale asi aj od typu telefonu.

Aby som nezabudol, o novej vylepsenej verzii som sa dozvedel az dnes a som z nej nadseny. Jedine co ma hneva je potreba vsetko potvrdzovat - chybajuci digitalny podpis :(
Napadlo ma, ci by sa nedalo dohodnut s destilom, aby poskytol digitalny podpis z originalu aj na tuto vylepsenu verziu? Je to problem?

Obom (destilovi aj Arcaovi) vam velmi dakujem za tento skvely softik - spojenymi silami by ste urobili bezkonkurencnu aplikaciu.
Momentalne pouzivam aj Geocaching Live, priamo od Groundspeaku, ale HG je jednoducho skvely!! ;)
  • 0

#427 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2009 - 18:11

Citace

I3oris napsal/a:
Jedine co ma hneva je potreba vsetko potvrdzovat - chybajuci digitalny podpis :(

odpoviem si sam aj ked to tu mozno uz bolo:
na slovenskom diskusnom fore mi bolo poradene, vyskusat instalaciu cez .jad subor (nie cez .jar ako je pre nokie bezne) a skutocne to pomohlo! Vsetky funkcie mam povolene a nic nie je potrebne potvrdzovat. Neplati to samozrejme pre vyvojovu verziu. Takze uz sa tesim ked sa z terajsej vyvojovej verzie stane produkcna ;)
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#428 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2009 - 8:09

Citace

I3oris napsal/a:

Citace

I3oris napsal/a:
Jedine co ma hneva je potreba vsetko potvrdzovat - chybajuci digitalny podpis :(

odpoviem si sam aj ked to tu mozno uz bolo:
na slovenskom diskusnom fore mi bolo poradene, vyskusat instalaciu cez .jad subor (nie cez .jar ako je pre nokie bezne) a skutocne to pomohlo! Vsetky funkcie mam povolene a nic nie je potrebne potvrdzovat. Neplati to samozrejme pre vyvojovu verziu. Takze uz sa tesim ked sa z terajsej vyvojovej verzie stane produkcna ;)

Handy Geocaching 3.2.5 - Arcao edition 0.4.0 je digitálně podepsaná, tak nevím kde máš problém. Vývojová verze podepsaná není, proto musí potvrzovat. ;-)
  • 0

#429 I3oris

I3oris

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2009 - 8:29

Citace

Petman02 napsal/a:
Handy Geocaching 3.2.5 - Arcao edition 0.4.0 je digitálně podepsaná, tak nevím kde máš problém. Vývojová verze podepsaná není, proto musí potvrzovat. ;-)

problem uz nemam, chyba bola v tom ze som instaloval priamo z .jar suboru (co je pre nokie bezne) a podpis je v .jad subore - preto mi vyzadovalo potvrdzovanie. Teraz to uz mam OK.

Kedy by mohla byt vyvojova verzia uz s podpisom? Lebo ta vyvojova sa mi paci ovela viac ;)
  • 0

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live

#430 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2009 - 13:38

Citace

I3oris napsal/a:

Citace

chupito napsal/a:
Ahoj, aplikace je čím dál lepší. Zase bych měl dobrý nápad na vylepšení: nešlo by v nočním režimu dočasně disableovat screensaver?

Mozno to tu uz niekto poradil, ale screensaver sa da velmi jednoducho potlacit nastavenim spravenej frekvencie blikania. Ja som to nastavil na 15 sekund a funguje to vyborne. Zalezi ale asi aj od typu telefonu.

Určitě záleží. Na E90 v blikání vypne šetřič bez problémů, na BB 8900 nemám šanci. No, tak prostě stisknu kuličku navíc a je to.
  • 0

#431 claar

claar

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2009 - 15:21

Vim ze se totady uz jednou resilo, ale bohuzel nedoresilo: U vsech verzi HGAE vcetne posledni vyvojove mam na mem BBY 8310 ten problem, ze co chvili HG ohlasi ze nema GPS signal. V praxi to vypada tak, ze jdu za sipkou, 20 sekund mi sipka normalne reaguje, ukazuji se ty spravne metry a na 10 sekund reagovat prestane, zahlasi : Nemam signal a bez jakekoliv zmeny se po 10 sekundach opet chytne. Tento problem mam neustale, periodicky se opakuje a hlavne pri finalnim hledani to dost otravuje. Stava se mi to jak v otevrene krajine, tak ve meste, casovyval je stale stejny. Nemel jste nekdo podobny problem a nepodarilo se vam ho vyresit? Jinak jsem z aplikace nadsen, me oproti steremu HG hodne vychytavek, predevsim field notes jsou super.
  • 0

#432 galnar1

galnar1

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 29 říjen 2009 - 16:22

Přesně tohle se občas stane i mě. Jenom s tím rozdílem, že mě to vždycky zlobí na konkrétních místech. Když z nich zmizím, tak zase všechno funguje v pohodě. A taky se mě nikdy nestalo, že by se to znovu chytlo, musel jsem HG vždycky vypnout a znovu zapnout. Ještě jsem vypozoroval, že mě to většinou dělá v místech, kde je hodně špatný signál.
  • 0
HTC Wildfire + c:geo + pár dalších užitečností.

#433 claar

claar

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2009 - 10:58

U me to rozhodne neni spojeno se signalem a nestava se mi to sem tam, ale neustale. Je jedno, jestli jdu po poli, kde je super signal ,nebo v uzke ulicce. Pripada mi, jako by se HGAO vzdy znovu musel pripojit k GPS modulu. Prava mam ale nastavene uplne stejne, jako u stareho HG a tam mi to nedela.

Citace

galnar1 napsal/a:
Přesně tohle se občas stane i mě. Jenom s tím rozdílem, že mě to vždycky zlobí na konkrétních místech. Když z nich zmizím, tak zase všechno funguje v pohodě. A taky se mě nikdy nestalo, že by se to znovu chytlo, musel jsem HG vždycky vypnout a znovu zapnout. Ještě jsem vypozoroval, že mě to většinou dělá v místech, kde je hodně špatný signál.

• 0

#434 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2009 - 11:55

Já se na to podívám. Ale potřebuju vědět jednu důležitou informaci, jak se připojujete: * Interní / Interní - Při spuštění dáte volbu Interní GPS a používáte vestavěnou GPS v telefonu. * Interní / Bluetooth - Při spuštění dáte volbu Interní GPS a máte připojenou externí GPS přes bluetooth (umějí některé Nokie + možná další mobily jiných výrobců, u Nokií lze pak tímto způsobem sdílet jedno GPS zařízení mezi více aplikacema - vlastnoručně testováno na simbian společně s JAVA apkací). * Bluetooth - Volba Bluetooth GPS. HG komunikuje přímo s bluetooth GPS. * PDA GPS * SE HGE-100 PS: U Interní GPS se od původní HG změnil způsob připojení. Ještě by se hodilo přidat typ mobilu, jestli je brandovaný, atp. případně typ GPS bluetooth modelu.
  • 0

#435 galnar1

galnar1

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 30 říjen 2009 - 13:02

volba BT GPS
mobil Nokia E51, fw 400.34.011 (červen 09), takže nebrandovaný
O modulu se píše něco málo tady: http://www.abclinuxu...axx-minirecenze
  • 0
HTC Wildfire + c:geo + pár dalších užitečností.

#436 stajny-21322

stajny-21322

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2009 - 20:47

Ahoj, Je super že ses do toho takhle pustil. Moc se mi ta vylepšení líbí. Jen bych se přimluvil abys znova zvážil vyhledávání v oblíbených pomocí psaní názvu keše. Mě osobně by to docela ušetřilo několikaminutové projíždění seznamu. ;-)
  • 0

#437 Kmoda

Kmoda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2009 - 10:23

Ahoj,prosím používáte tuhle skvělou aplikaci někdo na teď hodně prodávaném Samsungu S5230 ? Funguje vám to?
  • 0

#438 LERwig

LERwig

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2009 - 11:33

Zdravim, mam jedenu takovou malou prosbicku. Kdyz si online vyhledam nejakou kes, potom si dam zobrazit jeji WP, tak ma na jednom funkcnim tlacitku "Do oblibenych" nicmene kdyz ho stisknu tak se na prvni pohled nic nedeje, takze ho stisknu znovu a znovu no a nakonec mam v oblibenych vsechny WP 3x. Neslo by tam prosim dat nejaky progress bar, neco co ukazuje ze to neco dela? Diky
  • 0

#439 Beranci

Beranci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2009 - 11:52

Citace

LERwig napsal/a:
Neslo by tam prosim dat nejaky progress bar, neco co ukazuje ze to neco dela?
Diky

Take bych to ocenil.
  • 0

#440 LERwig

LERwig

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2009 - 16:57

Citace

Witko&Wendy napsal/a:

Citace

Beranci napsal/a:

Citace

LERwig napsal/a:
Neslo by tam prosim dat nejaky progress bar, neco co ukazuje ze to neco dela?
Diky

Take bych to ocenil.

Něco takového už tam je. Napíše to po uložení hlášku- Uloženo v oblíbených. Dokonce mi to do těch oblíbených hned automaticky přeskočí. Jen označím WP a mužů hned navigovat. Zkus aplikaci smazat a znovu nainstalovat

To kazdy myslime neco jineho.
Me jde o WP ktere jsou uveden dole v listingu, treba parkoviste nebo stage Multicache....
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama