Handy Geocaching - Arcao edition
Publikováno 09 říjen 2009 - 6:18
Publikováno 09 říjen 2009 - 7:45
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 09 říjen 2009 - 19:33
Citace
Arcao napsal/a:
Ostravacek: zkus tuhle verzi: http://files.arcao.c...ilebrowser_bug/
Tak tahle verze padá na N5800XM i za normálního provozu, ne jen při pokusu o import GPX.
Za 10minutovou práci s průměrováním a následnou navigací ke zprůměrovanému bodu spadla 3x, jednou těsně po uložení zprůměrovaných souřadnic do oblíbených, jednou při otevírání menu aplikace a jednou při navigaci.
"Pádem" myslím celou aplikaci - její náhlé ukončení a návrat do menu, ne pouhé "zamrznutí".
Zatím se vracím k finální verzi, ta funguje bez potíží.
Publikováno 09 říjen 2009 - 21:32

Publikováno 11 říjen 2009 - 21:42
----
Publikováno 17 říjen 2009 - 13:42
Citace
chupito napsal/a:
Ahoj, aplikace je čím dál lepší. Zase bych měl dobrý nápad na vylepšení: nešlo by v nočním režimu dočasně disableovat screensaver?
Mozno to tu uz niekto poradil, ale screensaver sa da velmi jednoducho potlacit nastavenim spravenej frekvencie blikania. Ja som to nastavil na 15 sekund a funguje to vyborne. Zalezi ale asi aj od typu telefonu.
Aby som nezabudol, o novej vylepsenej verzii som sa dozvedel az dnes a som z nej nadseny. Jedine co ma hneva je potreba vsetko potvrdzovat - chybajuci digitalny podpis

Napadlo ma, ci by sa nedalo dohodnut s destilom, aby poskytol digitalny podpis z originalu aj na tuto vylepsenu verziu? Je to problem?
Obom (destilovi aj Arcaovi) vam velmi dakujem za tento skvely softik - spojenymi silami by ste urobili bezkonkurencnu aplikaciu.
Momentalne pouzivam aj Geocaching Live, priamo od Groundspeaku, ale HG je jednoducho skvely!!

Publikováno 17 říjen 2009 - 18:11
Citace
I3oris napsal/a:
Jedine co ma hneva je potreba vsetko potvrdzovat - chybajuci digitalny podpis
odpoviem si sam aj ked to tu mozno uz bolo:
na slovenskom diskusnom fore mi bolo poradene, vyskusat instalaciu cez .jad subor (nie cez .jar ako je pre nokie bezne) a skutocne to pomohlo! Vsetky funkcie mam povolene a nic nie je potrebne potvrdzovat. Neplati to samozrejme pre vyvojovu verziu. Takze uz sa tesim ked sa z terajsej vyvojovej verzie stane produkcna

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live
Publikováno 18 říjen 2009 - 8:09
Citace
I3oris napsal/a:
Citace
I3oris napsal/a:
Jedine co ma hneva je potreba vsetko potvrdzovat - chybajuci digitalny podpis
odpoviem si sam aj ked to tu mozno uz bolo:
na slovenskom diskusnom fore mi bolo poradene, vyskusat instalaciu cez .jad subor (nie cez .jar ako je pre nokie bezne) a skutocne to pomohlo! Vsetky funkcie mam povolene a nic nie je potrebne potvrdzovat. Neplati to samozrejme pre vyvojovu verziu. Takze uz sa tesim ked sa z terajsej vyvojovej verzie stane produkcna
Handy Geocaching 3.2.5 - Arcao edition 0.4.0 je digitálně podepsaná, tak nevím kde máš problém. Vývojová verze podepsaná není, proto musí potvrzovat. ;-)
Publikováno 18 říjen 2009 - 8:29
Citace
Petman02 napsal/a:
Handy Geocaching 3.2.5 - Arcao edition 0.4.0 je digitálně podepsaná, tak nevím kde máš problém. Vývojová verze podepsaná není, proto musí potvrzovat. ;-)
problem uz nemam, chyba bola v tom ze som instaloval priamo z .jar suboru (co je pre nokie bezne) a podpis je v .jad subore - preto mi vyzadovalo potvrdzovanie. Teraz to uz mam OK.
Kedy by mohla byt vyvojova verzia uz s podpisom? Lebo ta vyvojova sa mi paci ovela viac

Garmin 550 + Galaxy S4 / iPhone 4S & Geocaching Live
Publikováno 19 říjen 2009 - 13:38
Citace
I3oris napsal/a:
Citace
chupito napsal/a:
Ahoj, aplikace je čím dál lepší. Zase bych měl dobrý nápad na vylepšení: nešlo by v nočním režimu dočasně disableovat screensaver?
Mozno to tu uz niekto poradil, ale screensaver sa da velmi jednoducho potlacit nastavenim spravenej frekvencie blikania. Ja som to nastavil na 15 sekund a funguje to vyborne. Zalezi ale asi aj od typu telefonu.
Určitě záleží. Na E90 v blikání vypne šetřič bez problémů, na BB 8900 nemám šanci. No, tak prostě stisknu kuličku navíc a je to.
Publikováno 29 říjen 2009 - 15:21
Publikováno 29 říjen 2009 - 16:22
Publikováno 30 říjen 2009 - 10:58
Citace
galnar1 napsal/a:
Přesně tohle se občas stane i mě. Jenom s tím rozdílem, že mě to vždycky zlobí na konkrétních místech. Když z nich zmizím, tak zase všechno funguje v pohodě. A taky se mě nikdy nestalo, že by se to znovu chytlo, musel jsem HG vždycky vypnout a znovu zapnout. Ještě jsem vypozoroval, že mě to většinou dělá v místech, kde je hodně špatný signál.
Publikováno 30 říjen 2009 - 11:55
----
Publikováno 30 říjen 2009 - 13:02
mobil Nokia E51, fw 400.34.011 (červen 09), takže nebrandovaný
O modulu se píše něco málo tady: http://www.abclinuxu...axx-minirecenze
Publikováno 31 říjen 2009 - 20:47
Publikováno 07 listopad 2009 - 10:23
Publikováno 07 listopad 2009 - 11:33
Publikováno 07 listopad 2009 - 11:52
Citace
Take bych to ocenil.LERwig napsal/a:
Neslo by tam prosim dat nejaky progress bar, neco co ukazuje ze to neco dela?
Diky
Publikováno 07 listopad 2009 - 16:57
Citace
Witko&Wendy napsal/a:
Citace
Něco takového už tam je. Napíše to po uložení hlášku- Uloženo v oblíbených. Dokonce mi to do těch oblíbených hned automaticky přeskočí. Jen označím WP a mužů hned navigovat. Zkus aplikaci smazat a znovu nainstalovatBeranci napsal/a:
Citace
Take bych to ocenil.LERwig napsal/a:
Neslo by tam prosim dat nejaky progress bar, neco co ukazuje ze to neco dela?
Diky
To kazdy myslime neco jineho.
Me jde o WP ktere jsou uveden dole v listingu, treba parkoviste nebo stage Multicache....
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů