Tak v první řadě bych chtěl pochválit tuhle iniciativu, HG používám už dlouho, v terénu je opravdu k nezaplacení. Zatím jako největší pozitivum téhle verze vidím tu hledací šipku, ta je proti staré verzi dokonalá.
Citace
Arcao napsal/a:
Tak jsem si hrál s ukládání a načítaním souborů v telefonu a je to naprosto nepoužitelný. Pořád se ptá na povolení čtení a zápisu. Tohle se dá odstranit podepsáním aplikace certifikátem. Jenže ten stojí cca $300 na rok. Takže tudy cesta nevede.
Nevím, jestli to může mít nějaký význam, ale používám na telefonu javovou aplikaci pro čtení knížek v .pdb formátu. A určitě nezáleží na velikosti souboru a vždycky se to ptá jen při otevírání souboru nebo adresáře. Nemůže to být tak, že by se to ptalo opravdu jen v okamžiku otevření souboru a kdyby se soubor nezavřel, tak by nedošlo k dalšímu dotazu? Případně by se to asi dalo zjistit ve zdrojácích, je to dostupné na sourceforge.
A ještě by mě zajímalo, jestli by nešel záznam nálezu udělat pro keše, na které jsem se právě dotázal. Tj. vylezu z auta, dám nalézt nejbližší keše. Rozkliknu první, jdu ji najít. A pak bych si představoval hned záznam o nálezu bez uložení do oblíbených (popř. tedy s automatickým uložením do oblíbených), nešlo by to?
Možná by stálo za to zvážit i změnu názvu aplikace (jen aby se instalací Arcao verze nemazala verze původní), zvláště, když je teď aplikace ve vývoji, připadá mi rozumné nechat si i starou verzi (kdyby něco). Osobně jsem si Tvou verzi přejmenovat na HGA - Handy Geocaching Arcao :-)
Každopádně díky :-)