Handy Geocaching - Arcao edition
Publikováno 21 červenec 2009 - 0:49
Najdete to zatím tady: http://files.arcao.c...ng/field_notes/
Až se to otestuje, oficiálně to vydám.
Změny / novinky:
* Podpora Field notes včetně nahrání na stránky GC.com
* Podpora dotykového displaye u Navigace a Mapy (u navigace funguje kliknutí na kompas - stejné jako klávesa [5] - a aktivace nočního režimu - dotykem na text noční. U Mapy funguje posun mapy tažením, přibližování a oddalování přes tlačítka v rozích a noční režim)
* Nastavení nálezu bylo nahrazeno field notes. Pokud u keše nastavíte field note "Found it" Nastaví se datum Nalezeno na datum vybraný ve field note - platí pouze pro oblíbené.
Dále starší novinky:
* Přidána podpora pro SonyEricsson HGE-100 (potřeba otestovat)
* Opraven bug v aktuálním datu při nastavení nálezu
* Noční režim (inverzní barvy) u navigace a mapy. Aktivuje se klávesou [0].
* Upraveno načítání ikonek keší do mapy, čímž se razantně zrychlilo vykreslování (na Nokii N73 klesla zátěž CPU z cca 30% na 3%)
* Přidáno hledání nejbližších keší dle souřadnic.
* Aplikace přejmenována na HG Arcao Edition
PS: Na mém telefonu (Nokia N73) nějak kravne to zalamování textu ve výpisu field notes. Tak když tak o tom vím, ale zajímali by mě další telefony.
PS2: Field notes se nahrávají inkrementálním způsobem. Tj. po nahrátí si GC.com pamatuje datum a čas posledního field note a následující nahrání akceptuje jen field note novější než tento datum. Je to prý ochrana proti přehrání. Po nahrátí Field notes nezapomeňte navštívit http://www.geocachin...fieldnotes.aspx a logovat!
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 21 červenec 2009 - 7:13
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi
Publikováno 21 červenec 2009 - 8:33
Publikováno 21 červenec 2009 - 8:39
----
Publikováno 21 červenec 2009 - 8:54
Citace
Arcao napsal/a:
Jen se ujistim, označili jste keš (zaškrtli) ještě před tím, než jste dali volbu Přidat field note? Field note by mělo jít nastavit také z náhledu keše. Třetí možnost přidání je přes hlavní menu -> Field notes -> Přidat.
Už vím, kde je chyba, opravuji.

----
Publikováno 21 červenec 2009 - 8:56
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
Publikováno 21 červenec 2009 - 9:00
PS: Nevím, jak se do textu o maximální délce deseti znaků nemůže vejít 7 znaků.

----
Publikováno 21 červenec 2009 - 9:41
Citace
Arcao napsal/a:
Tak opraveno, stáhněte si to znovu z http://files.arcao.c...ng/field_notes/.
PS: Nevím, jak se do textu o maximální délce deseti znaků nemůže vejít 7 znaků.To mi hlava opravdu nebere.
Super chybu uz to nehaže, ale pripoji se to k gc.com a napise "nahráno 0 Field notes na gc.com". Tak ti nevím

Publikováno 21 červenec 2009 - 9:57
Citace
Witko napsal/a:
Mě to funguje! Napíšu field note,pak z hlavního menu otevřu složku Field note. Ty co jsem předtím zapsal označím a dám odeslat na GC.com. Odešle se a objeví se hláška odesláno 2 field note.což je v pořádku protože jsem označil dvě položky.
Tak to nevím. Zkusím to pak ještě. Díky za info.
Publikováno 21 červenec 2009 - 10:17
Citace
Witko napsal/a:
Ptát se tě jestli máš zadaný přihlašovací údaje k GC.com je asi zbytečné. Ale třeba se to odeslalo pokud si před odesláním nějakou položku označil. Koukní na GC.com . My profil,vpravo ve sloupci je položka field notes a tu kdyz rozklikneš tak by tam mělo být to co jsi napsal v HGC. Na posledním políčku klikneš na post log a pak pokračuješ už jen tím že log potvrdíš a to je vše.
Přihlašovací údaje jsem měl a označeno také. Ale to poslední jsem nevěděl. Už to fachá. Díky

Publikováno 21 červenec 2009 - 10:18

Publikováno 21 červenec 2009 - 10:24
Citace
Hroch Team napsal/a:
No tak field note jde napsat coz o to :-) ale nejak mi to nejde poslat na GC.comCHYBA Nepovedlo se odeslat field notes
Takze takova lamerska otazka jak to mam aktivovat
Edit tak uz se to asi nejak umoudrilopac se to povedlo :-) diky
Ještě jsem na tom něco laboroval. Páč jsem zjistil, že mají zátěž rozdělenou na několik serverů, ale na každém ten HTML kód vypadá trochu jinak.
----
Publikováno 21 červenec 2009 - 10:27

Publikováno 21 červenec 2009 - 10:27
Citace
To je teda rychlost!Arcao napsal/a:
Muzes to prosím otestovat?
http://files.arcao.c...testing/hge100/
Volba té položky SE HGE-100 v úvodním menu nemá žádný efekt. Nekousne se to, můžeš se dál pohybovat v menu, vybrat si něco jiného a aplikace funguje, akorát ta položka HGE-100 jaksi nereaguje.
Kdysi už se tím zabýval Kruch při vývoji Trekbuddyho a nakonec to rozchodil.
Publikováno 21 červenec 2009 - 10:59
Citace
bluetracer napsal/a:
Volba té položky SE HGE-100 v úvodním menu nemá žádný efekt. Nekousne se to, můžeš se dál pohybovat v menu, vybrat si něco jiného a aplikace funguje, akorát ta položka HGE-100 jaksi nereaguje.
Jéééé ja jsem blbej. Zkus tuhle opravenou verzi: http://files.arcao.c...ng/field_notes/
----
Publikováno 21 červenec 2009 - 11:00
Publikováno 21 červenec 2009 - 11:32

Publikováno 21 červenec 2009 - 11:38
Publikováno 21 červenec 2009 - 12:13
[quote]dardalion napsal/a:
Zkusil jsem verzi s FN. FN vytvorim v pohode, vidim ho v dialogu k odeslani, ale pri pokusu o odeslani dostanu hlasku "Spatne nastavene nebo nedostupne GPRS spojeni"....
Ptá se tě to před připojením na volbu zvolte profil pro internet nebo tak nejak podobně? Jestli Jo tak to musíš v menu telefonů nastavit natvrdo(tzv.)
Restartni mobil a zkus to znova. Občas se to stane když se ukončuje nejaka aplikace co byla zapnuta předtím anebo je to jen momentální selhání sítě.[/quote]
To samozrejmne mam nastaveno napevno. Kdyby toto nebylo, tak mi nepujde ani vyhledavat cache. Ted jsem jeste zkusil: vyhledat cache - OK, poslat FN - ERR, opet vyhledat cache - OK.
Publikováno 21 červenec 2009 - 12:25
Citace
Arcao napsal/a:
Citace
bluetracer napsal/a:
Jéééé ja jsem blbej. Zkus tuhle opravenou verzi: http://files.arcao.c...ng/field_notes/
EDIT: Tak to můžeme závodit, kdo jsme blbější. Zapomněl jsem si nejdřív odinstalovat starou verzi.

Vypadá to zatím dobře, vyzkouším v terénu.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů