kradou se GC?
Publikováno 09 únor 2011 - 10:20
Publikováno 09 únor 2011 - 17:09
beruska80 napsal/a:
Tak to je pro mne novinka, že se v GC kradou předměty. A to si mám teda koupit a pustit do sveta? No, moc se mi nechce....
Máš ještě málo kešek. Zkus si někdy na lovu napsat, ve které keši je co logováno. A ve většině to pak nenajdeš.
Já tady pořád dokola otevírám otázku, na kterou mi nikdo rozumně neodpověděl. Co z toho zloděj má? Kačerovi to neukáže, chtěl by to logovat. A mudlu to nezajímá.
Publikováno 09 únor 2011 - 17:26
Co má debil s fixkou, že pokreslí domovní schránky a zdi domu, co má většina sprejerů z tohom že počmářou cokoliv je napadne, co má kreten, co poláme stromy podél cesty, ... hmm psát bych mohla velmi dlouhý výpis. Na to odpověd nenajdeš. A myslím si, že to není ano ta sousedova chcíplá koza.Smrk napsal/a:
.......
Já tady pořád dokola otevírám otázku, na kterou mi nikdo rozumně neodpověděl. Co z toho zloděj má? Kačerovi to neukáže, chtěl by to logovat. A mudlu to nezajímá.
Publikováno 09 únor 2011 - 17:58
Smrk napsal/a:
Zkus si někdy na lovu napsat, ve které keši je co logováno. A ve většině to pak nenajdeš.
Ale ty pořád bereš fakt, že v keši je něco zalogováno a fyzicky to tam není, jako důkaz krádeže. Tak moc se zase nekrade. Realita je taková, že kačeři jsou bordeláři a často logují vyzvednutí předmětu až tehdy, když ho někam vkládají. Podívej se do vyzvedávacího logu, často je tam už zmínka o tom, do jaké keše cestovatel půjde. Sledovala jsem geocoin zalogovaný a nepřítomný v jedné keši kvůli tomu, abych tam nevložila stejný. Zmizel elektronicky po 14 dnech.
A další věc je, že se asi docela velká část předmětů opravdu ztratí, ne ukradne. Ztratí stylem vypadne někomu z kapsy a podobně, a ne každý má odvahu to majiteli přiznat.
Publikováno 09 únor 2011 - 18:26
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 09 únor 2011 - 21:09
Publikováno 09 únor 2011 - 21:12
Publikováno 10 únor 2011 - 10:11
beruska80 napsal/a:
Tak to je pro mne novinka, že se v GC kradou předměty.
to Beruska80: prosim te a jak dlouho ze zíjes v CZ?! :DB)
Publikováno 10 únor 2011 - 10:18
vavros napsal/a:
Já měl teď docela kliku, 2 coiny a jeden TB, které jsem po půl roce bez pohybu označil za ztracené a myslel, že je někdo štípnul, tak se teď začali posouvat dál. Měl jsem fakt radost.:D:D
Tak to gratuluji, my takove stesti zatim nemame. Dva TB jsou ztracene, ale ikonky visi u kese . Uvazoval jsem o oznaceni za ztracene, ale nevim, co se stane, kdyby se jeste objevili.
Publikováno 10 únor 2011 - 10:34
frluky napsal/a:
Myslím, že nejzásadnější problém je v lenosti kačerů. Kačer, který má založeno 30 a více kešek nemá žádnou šanci se o ně starat.
.....
Co kačera potěší? 30 škaredých, špinavých a prázdných keší a nebo 3 keše plné drobností na výměnu v čistotě?
<nabeh na flame>
No jo, ale 30 "bodů" se šikne :D:D
</nabeh na flame>
Publikováno 10 únor 2011 - 11:46
ReBa12 napsal/a:
Tak to gratuluji, my takove stesti zatim nemame. Dva TB jsou ztracene, ale ikonky visi u kese . Uvazoval jsem o oznaceni za ztracene, ale nevim, co se stane, kdyby se jeste objevili.
Nic se neboj, "missing" předměty se po objevení samy reaktivují. Další možnost je založit si nějakou virtuální "keš-hřbitov" anebo využít některou podobnou stávající, pár už jich je.
Publikováno 11 únor 2011 - 16:14
Citecka napsal/a:
ReBa12 napsal/a:
Nic se neboj, "missing" předměty se po objevení samy reaktivují. Další možnost je založit si nějakou virtuální "keš-hřbitov" anebo využít některou podobnou stávající, pár už jich je.
Diky za radu. A ta kes-hrbitov je o cem? Ty stavajici najdu kde? Diky:-)
Publikováno 11 únor 2011 - 16:53
Když jsem zadal tady na fóru do hledacího okýnka slovo "hřbitov" a chvilku listoval, vypadla toho na mě spousta:
http://www.geocachin...89-54ee768241b1
GC26737
GCHGX5
GC1QGHF
GC1A8K2
GC1D016
GCJPM7
...můžeš hledat dál
Publikováno 11 únor 2011 - 17:45
Citecka napsal/a:
Nic zvláštního - prostě keš, do který se "ukládají" poztrácené coiny. Je to třeba mikrovka, aby se tam nevešly skutečný. Nebo je to řešený jinak... a kde ji najít? Teď nevím, já nepoužil ještě žádnou, ale asi na dvě už jsem náhodně narazil.
Když jsem zadal tady na fóru do hledacího okýnka slovo "hřbitov" a chvilku listoval, vypadla toho na mě spousta:
http://www.geocachin...89-54ee768241b1
GC26737
GCHGX5
GC1QGHF
GC1A8K2
GC1D016
GCJPM7
...můžeš hledat dál
Diky, jdu se projit po hrbitovech:-)
Publikováno 12 únor 2011 - 7:54
Publikováno 12 únor 2011 - 11:26
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 12 únor 2011 - 11:47
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 12 únor 2011 - 12:35
Publikováno 16 duben 2011 - 19:25
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů