To neděláš dobře, Jaromíre, s tou sirkou...pardon, s tímhle zmateným logováním napřeskáčku. Takhle v tom akorát naděláš bramboračku s gulášem eintopf :@OK2BSY napsal/a:
...Jak proti tomu - asi logovat vložení se zpožděním, až to vyzvedne slušný kačer....
kradou se GC?
Publikováno 29 květen 2012 - 10:20
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 29 květen 2012 - 11:04
Publikováno 29 květen 2012 - 11:27
Publikováno 29 květen 2012 - 22:05
Publikováno 21 červenec 2012 - 22:26
Publikováno 01 srpen 2012 - 10:12
Publikováno 01 srpen 2012 - 13:10
Xork42 napsal/a:
tak sem prave dala missing u jednoho GC ... po 613 km sakra
a u dalsich 4 me to asi taky ceka .. dop*********
Ale za těch 613 kilometrů udělal několika kačerům radost a to za ty tři stovky stojí.
Já mám puštěných coinů 22, z toho se ztratilo 8. Nejvíc mě mrzí eventové coiny 10-10-10 a 11-11-11.
Publikováno 01 srpen 2012 - 14:15
Publikováno 01 srpen 2012 - 14:18
Publikováno 13 říjen 2012 - 8:29
Zrovna jsem musel grabnout TB od kačera, který nekomunikuje, abych poslal alespon kopii. A jeho statistiky? Po roce má v držení 6 TB a asi 11 coinů. To není konspirační teorie, ale fakt.Chryseis napsal/a:
Na konspirační teorie o sbírkách cizích TB fakt nevěřím. Půlka jich někomu vypadne z kapsy nebo skončí zapomenutá doma a druhá půlka cestuje, jen má bordel v lozích.
Publikováno 13 říjen 2012 - 9:25
Publikováno 13 říjen 2012 - 10:15
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 13 říjen 2012 - 10:17
prazskychytrak napsal/a:
jako chápu že z krabic mizí cwgčka, ale proč mizí GC a TB, to mi hlava nebere, vždyť se nedají ani zpeněžit a doma je to leda lapač prachu, proč proč proč?
Jsem stejného názoru... Kolegovy kačerovy se nemůžeš pochlubit, protože tomu by asi bylo divné, že discoveruje kradený GC či TB a na co je doma nějaká železná mince, která se stejně pak s dalším harampádím vyhodí, protože prostě to nemá další využití... Aneb hold lidi chtějí mít doma věci, které budou chytat prach a kazí tím hru ostatním
Publikováno 13 říjen 2012 - 10:33
Chryseis napsal/a:
OK2BSY napsal/a:
Právě jsem něco napsal to rubriky Ztrácející se GC a TB. Bohužel, jakmile se v listingu objeví zápis o registraci GC nebo TB, mám pocit, že rádoby kačeři, kteří se zaregistrují - samozřejmě zadarmo - vyrazí, nezajímá je logování, akorát vymudlí kešku, posbírají tracky a dělají si sbírku. Jak proti tomu - asi logovat vložení se zpožděním, až to vyzvedne slušný kačer. ten den-dva nikoho nezabije, a track se dostane do povolaných rukou. Nebo jinak nevím, asi to dávat jen do obtížnějších keší.
Mějte se všichni fajn a přeji spoustu prima zážitků při hledání pokladů.
Slušný kačer neloguje vyzvednutí, dokud není zalogováno vložení. Pak se můžeme divit, že se cestovatelé logujou s měsíčním zpožděním a že nejsou v keších, kde jsou zalogované. Na konspirační teorie o sbírkách cizích TB fakt nevěřím. Půlka jich někomu vypadne z kapsy nebo skončí zapomenutá doma a druhá půlka cestuje, jen má bordel v lozích.
Platí všechny možnosti. Krade a ztrácí se všeude. Někteří kačeři založí profil, najdou keš a TB si nechají. Pak se ani neobtěžují za sebou zamést stopy.
Ale také mne napadlo,že některým kačerům se může přihodit i něco zlého a TB pak zůstanou u nich v šuplíku.
Kdybych zahynul u některé ze svých oblíbených keší v podzemí, tak najdou mne, ale TB a GC co bych měl v šuplíku by u nás doma nikdo neřešil,že?
Přeji Vám při hledání pokladů mnohá dobrodružství, co dobře dopadnou a TB a GC štastnou misi.
Publikováno 10 leden 2013 - 21:03
Publikováno 15 leden 2013 - 10:04
Chamberlaine napsal/a:
Pokud přijmeme nulovou hypotézu, že se v některých případech opravdu cíleně kradou a že to je pravděpodobně celosvětový problém, tak jediným řešením je požadat GS o zrušení zobrazování GC/TB v listingu keší a v logu na GC.com nelogovat In: TB/GC. Všechny trackables samozřejmě logovat jako doposud ... Ale mám pocit, že tenhle návrh už tu někde byl a nesetkal se zrovna s pozitivním ohlasem ...
Spousta coinů se ztratí tím, že je dá kačer do kapsy u bundy nebo do nějaké malé kapsičky v batohu a zapomene na ně, nebo tam má díru a coin vypadne. Taky jsem viděl, jak kačeři s kočárkem našli TBčko a dali ho miminu na hraní. Kdo ví, kde s ním mrsklo z kočárku ven. Ale existuje dost "kačerů" s falešnými nicky, kteří coiny cíleně kradou. Nedávno se tady řešila kauza malého kluka, který měl dva nicky, jedním coin našel, druhým ho grabnul a uložil někam na druhý konec světa. A pak si ho nechal.
Já do logu na netu vložení coinu píšu, ale možná by trošku pomohlo to tam nepsat. Vím o lidech, kteří mají skript na hledání CWGček. Jakmile tahle tři písmena někdo napíše do logu, přijde jim echo a oni pro něj hned běží. Takže to řeším tak, že někam do textu napíšu, že jsem vložil dřívko.
Kdyby se coiny a TBčka v keši nezobrazovaly, jen ownerovi coinu a keše, taky by to asi pár lidí odfiltrovalo. Pro mě je základem nedávat coiny do keše, kde už je jiný zalogovaný, ale není tam. Ale i tak už jsem byl ve dvou případech posledním, kdo coin logoval.
Publikováno 15 leden 2013 - 10:14
Právě kačeři s děckama jsou podle mě za většinou ztracených cestovatelů. Je opravdu hodně kačerů, co "to dělají kvůli děckám" a kteří ani neví, co to TB vlastně je a vůbec neřeší, co si jejich ratolesti z kešky berou, co s tím pak dál dělají a tím pádem ani netuší, že dělají něco špatně ....Smrk napsal/a: .... Taky jsem viděl, jak kačeři s kočárkem našli TBčko a dali ho miminu na hraní. Kdo ví, kde s ním mrsklo z kočárku ven ....
Publikováno 15 leden 2013 - 10:29
Chamberlaine napsal/a:
Pokud přijmeme nulovou hypotézu, že se v některých případech opravdu cíleně kradou a že to je pravděpodobně celosvětový problém, tak jediným řešením je požadat GS o zrušení zobrazování GC/TB v listingu keší a v logu na GC.com nelogovat In: TB/GC. Všechny trackables samozřejmě logovat jako doposud ... Ale mám pocit, že tenhle návrh už tu někde byl a nesetkal se zrovna s pozitivním ohlasem ...
Řeším to podobně jako smrk. Vložení nebo odebrání píši pouze do fyzického logbooku (tedy na papír). Na netu ho krabky vložím, ale do logu nic nepíšu. CWG měním poctivě nebo i vkládám, ale nikdy to nepíšu. Pokud najdu coin v Praze, snažím se ho vložit někde mimo Prahu nebo ho někomu předat, kdo jede ven.
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů