zLOST napsal/a:
proc se lidi hadaj na internetu?
protože jsou sráči a neumí si to říct do očí
Publikováno 11 leden 2011 - 19:32
zLOST napsal/a:
proc se lidi hadaj na internetu?
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 11 leden 2011 - 19:34
Publikováno 11 leden 2011 - 19:47
Publikováno 11 leden 2011 - 19:48
fremen.cz napsal/a:
Tak proč lidi krabou takovou "blbost" jako TB či GC? :|
Publikováno 11 leden 2011 - 23:39
Publikováno 12 leden 2011 - 3:58
Publikováno 12 leden 2011 - 5:46
Publikováno 12 leden 2011 - 6:06
A nebyly to pogy? Nebo jak se to jmenovalo...Smrk napsal/a:
Děti mívaly sbírky coinů ve futrálech na mince.
Publikováno 12 leden 2011 - 8:33
Publikováno 12 leden 2011 - 9:01
Smogeo napsal/a:
No a zmíníš se o tom v logu, nebo seš radši zticha abys náhodou nebyl za blba? Píšeš vždy řádně IN/OUT, nebo to taky flákáš?Smrk napsal/a: Já si keše podle logovaných GC/TB nevybírám, protože tam většinou stejně nejsou.
Lidi prosimvás, snažte se bejt důslednější, dělejte kontroly svejch keší a nesrovnalosti oznamte, jelikož když se to neděje, ty děcka pak mají dojem že kešku nikdo nesleduje a nic jim tudíž nehrozí.
Publikováno 12 leden 2011 - 9:33
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 12 leden 2011 - 9:46
Tyhle laminovaný kopie jsou fakt hnus a to radši už nic...Surikatí Team napsal/a:
Zalaminovaná fotografie nic moc, ale dostala se nám do rukou právě takováhle kopie gc i s něakou postavičkou, a to nebylo tak tragický. Ale holt člověku se to posílat nechce, když vidí jak moc se to ztrácí...
Dobrý nápad, to bych podpořil. Beru to jen jako info, že v té keši něco je, ale nerozhoduji se podle toho. Stejně v 99% případů když tam člověk dorazí už to tam není nebo je tam něco jiného... Zkus to zadat do hlasování na gc.com a uvidíme.froggiewalker napsal/a:
Tak jsem přemýšlel, jak by to šlo omezit a napadl mě jeden docela kontroverzní nápad: zrušit v listingu keše zobrazování seznamu obsažených TB a GC (Inventory). Přinejmenším neplatícím uživatelům.
Jo, je mi jasné, že mě teď polovina z vás odsoudí a ukamenuje:-) On taky ten nápad není ideální, ale aspoň snad vznikne nejaká diskuse, jejímž výsledkem by mohl být nápad na funkční opatření, které bychom mohli nabídnout Groundspeaku.
Publikováno 12 leden 2011 - 13:22
Publikováno 12 leden 2011 - 13:37
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 12 leden 2011 - 15:03
fremen.cz napsal/a:
Uhm... jako že na event dojdou i mudlové, kteří si na webu o eventu přečtou a pak ty TB/GC vyberou?
Asi by nebylo od věci dávat lidem s "will attend" logem kartičky se jmény na tričko... a ti co by nebyli, lognutí tak...
Publikováno 12 leden 2011 - 15:14
Smrk napsal/a:
A nebo jít na event na pivo a ne opisovat tam zuřivě čísla a ukazovat něco, co má ležet v keších.
Publikováno 12 leden 2011 - 15:29
fremen.cz napsal/a:
Uhm... jako že na event dojdou i mudlové, kteří si na webu o eventu přečtou a pak ty TB/GC vyberou?
froggiewalker napsal/a:
Tak jsem přemýšlel, jak by to šlo omezit a napadl mě jeden docela kontroverzní nápad: zrušit v listingu keše zobrazování seznamu obsažených TB a GC (Inventory).
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 12 leden 2011 - 15:53
Publikováno 12 leden 2011 - 18:51
Surikatí Team napsal/a:
Zalaminovaná fotografie nic moc, ale dostala se nám do rukou právě takováhle kopie gc i s něakou postavičkou, a to nebylo tak tragický. Ale holt člověku se to posílat nechce, když vidí jak moc se to ztrácí...
Publikováno 13 leden 2011 - 0:38
Radsi bych nekoho poprosil, jestli by to za me neprelozil. Uz to jednou pry nedopadlo dobre.sobikovi napsal/a:
Dobrý nápad, to bych podpořil. Beru to jen jako info, že v té keši něco je, ale nerozhoduji se podle toho. Stejně v 99% případů když tam člověk dorazí už to tam není nebo je tam něco jiného... Zkus to zadat do hlasování na gc.com a uvidíme.
PaWcz napsal/a:
Tenhle dobře míněný nápad se může snadno obrátit v pohromu - spousta kačerů bude líná hledat cestovatele podle čísla. Když se neprokliknou z listingu keše, prostě cestovatele přemístí, ale vykašlou se na jeho logování.
Sám jsem líný kačer, tak vím, o čem píšu
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů