Jj, naprostý souhlas. Bohužel - těch městských nezajímavých neustále přibývá, a ty opravdu netradiční ( jeskyně, štoly, vyhlídky, přírodní památky, divoká příroda vojenských újezdů, ... ) se kvůli těmto prudičům ruší. A jak jsem řekl - už jen čekám, až přijde další chytrák s tím, že velká část CHKO má svoji vyhlášku, ve které zpřísňuje pohyb jen na značené turistické cesty, a že tedy všechny tyto stovky kešek jsou protizákonné. Nic mi do toho není, ale hlásit se to musí, že ... A řekl bych, že vyrukuje s argumentem, že se tím narušuje biotop - ruší zvěř, šlape po kytičkách, způsobuje eroze.malin napsal/a:
keší na hraně jsou stovky, tisíce, tak o nich prosím nesmyslně nežvatlejte a běžte si je radši odlovit. je fakt smutný že kvuli par prudičům a chytrolínům z "oboru" autoři ve vysledku radši kesku zarchivujou nez aby porad reagovali na výplody těhle onanistů... takhle za chvíli budem lovit kešky jen za okapama, pokud tedy se neprihlasi zde ve foru nasledne nakej oněk s vyhlaskou o okapech
Měl jsem za to, že jsme komunita, která má zájem o objevování zajímavostí a krás přírody a sdílení s ostatními. Ale vidím, že žiji v bludu.