Citace
nestava se mi to casto, ale souhlasimDain a Olik napsal/a:
prosim vas, muzete někdo napsat na groundspeak, at autackuv kraj prejmenuji na "uplne nejlepsi mesto sveta - brno", aby byl klid?

Publikováno 04 srpen 2009 - 11:49
Citace
prosim vas, muzete někdo napsat na groundspeak, at autackuv kraj prejmenuji na "uplne nejlepsi mesto sveta - brno", aby byl klid?
Publikováno 04 srpen 2009 - 12:59
Citace
TrainTour Reviewer napsal/a:
Ano jak už jsem psal ve vlákně Archivované keše (o jeho existenci a o tom, že to stále někdo udržuje, jsem nevěděl), tak ty od Berdy (necelých 1000 archivovaných) použiji. Ale stejně to nikdy nebude 100%, všechny archivované podle mého nikdo nemá - a to už proto, že v počátcích CZ geocachingu (1.6.2001) ještě ani nástroje typu GSAK, kde by šly udržovat, nebyly, navíc kačerů bylo málo a kdo by to dělal že - čili je pěkné že je máme, ale nejstarší archivované keše tam nikdy nebudou (a když, tak ne všechny) - čili u archivovaných nemohu 100% pokrytí kraji dosáhnout z tohoto důvodu
Publikováno 04 srpen 2009 - 13:04
Citace
Až bude každé druhé město označené za samostatný kraj, tak proč ne? Fakt, jsem proZuZu napsal/a:
Citace
Publikováno 04 srpen 2009 - 13:47
Citace
TrainTour Reviewer napsal/a:
Jo a např. Sachsen v Německu je oficiální název, ostatně pro ofic.názvy lze užít i běžnou Google mapu - hranice krajů (i CZ? SK) .
Publikováno 04 srpen 2009 - 14:13
Citace
Mimon_team napsal/a:
a už vůbec nevím proč je hlavní město samostatným krajem ...
Publikováno 04 srpen 2009 - 15:26
Publikováno 04 srpen 2009 - 15:27
Citace
Navrhuju to (samozrejme oficialne) prejmenovat na "Precpane mesto Praha" - myslim, ze se na tom shodne 9/10 republiky...Dain a Olik napsal/a:
Citace
treba proto, ze se na jedne stosedesatine ceske republiky placa jedna devitina jejich obyvatel?Mimon_team napsal/a:
a už vůbec nevím proč je hlavní město samostatným krajem ...
Publikováno 06 srpen 2009 - 8:47
Publikováno 06 srpen 2009 - 9:15
Citace
b7
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 06 srpen 2009 - 11:56
Citace
polerok napsal/a:
Citace
b7
A proč bys to dělal?
Publikováno 06 srpen 2009 - 11:59
Citace
rekneme, ze to vyuziju.
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 06 srpen 2009 - 12:12
Citace
Vlastne me ani nenapadlo treba zmenit stat u kesky, to teda lze taky?
Publikováno 06 srpen 2009 - 22:30
Publikováno 06 srpen 2009 - 23:25
Citace
Myslím, že nejde jen o zařazení do kraje, ale dá se to aplikovat i na státy.Zajimala by me jedna vec. Kdyz kes, ktera ma fyzicke souradnice v MS kraji, zaradim napr. do Plzenskeho, tak pri hledani a vyberu kraje to bude respektovat zarazeni do kraje a nikoliv to jake ma kes souradnice? chapu to dobre?
s tim se da pracovat
Publikováno 30 srpen 2009 - 20:42
Publikováno 10 září 2009 - 22:30
Citace
Co považuješ za krátkou dobu? Já jsem pochopil, že TT Reviewer to zhruba za týden zpracuje (to je teď někdy), a předá to hlavní Reviewerce. Ta to předá groundspeak developerům. No a další vývoj bych tipoval jak už to ve firmách bývá: po třetí otázce od TT Reviewera jestli to už udělali, to tam skutečně daj. A nestačí aby se zeptal třikrát rychle zasebou.Arne1 napsal/a:
Někdo tady sliboval, že v krátké době se to u všech keší automaticky doplní nějakými skripty. Zatím ale nepozoruju že by počet keší s vyplněným krajem nějak narůstal
Publikováno 16 září 2009 - 11:50
Publikováno 16 září 2009 - 12:15
Publikováno 16 září 2009 - 14:24
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů