Ja se priznam, ze jsem uz davno ztratil nit... takze chapu, jak se ti to chova, ale uz vubec nevim, co a jak s tim vlastne vyvadis. To je vsechno POI, vsechno GPX, nebo mix? Cim je to generovane?
GPX Garmin - Export pro Garmin GPS (Colorado, Oregon, Dakota, GPSMap 62)
Publikováno 30 květen 2014 - 14:27
Publikováno 30 květen 2014 - 17:53
Podle toho jak to vypada, je to vsechno jako WP a nikoli POI. Mozna ti nikdo dosud neodpovedel proto, ze to nikdo nepouziva
Je to opravdu hooodne davno, co jsem si s tim hral a mozna se mi to s necim plete, tak nasledujici ber s rezervou. Je to jen pokus. V GPX muze byt i tag <sym>, coz je prave to, co potrebujes nastavit, kdyz nechces pouzit implicitni ikonku. A pokud si pamatuju, tak implicitni iknka byla ta, ktera byla pro zobrazeni WP pouzita jako posledni pred importem GPX. Alespon takto se mi to chovalo na O300 a kdyz jsem na to prisel, pripadal jsem si jak v Jirikove videni. Ale treba uz je ted vsechno jinak, to bylo pred 5 nebo vice lety.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 květen 2014 - 20:03
Mozna ti nikdo dosud neodpovedel proto, ze to nikdo nepouziva
A jak tedy ostatní krmí GPSky daty ??
Ale problém je asi tady:
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 30 květen 2014 - 20:18
Opravdu byla vsechna ta modra kolecka jen Trailheady a Referencni body?
Publikováno 30 květen 2014 - 20:22
A jak tedy ostatní krmí GPSky daty ??
Ale problém je asi tady:
'Final Location': begin Result := 'Flag, Red'; end;'Parking Area': begin Result := 'Parking Area'; end;'Question to Answer': begin Result := 'Flag, Green'; end;'Reference Point': begin Result := 'Navaid, Blue'; end;'Stages of a Multicache': begin Result := 'Flag, Blue'; end;'Trailhead' : begin Result := 'Navaid, Green'; end;Navaid je to kolečko, které se mi nelíbí :-(Zkusím si pohrát s úpravou makra, vypadá to pochopitelně ....
Ahoj,
podle mne pouzívás jiné makro, tohle není od medwyna.
Publikováno 30 květen 2014 - 20:30
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 30 květen 2014 - 21:10
//GPX Garmin - pro nové Garmin GPS//..............................................................................//Authors://MedwynC:\Documents and Settings\Mirek\Data aplikací\GeoGet\script\gpxgarmingpxgarmin.gge.pas
Más pravdu, spletl jsem se.
Publikováno 30 květen 2014 - 22:18
Opravdu byla vsechna ta modra kolecka jen Trailheady a Referencni body?
Skoro to vypadá, že jo.
Budu muset doladit typ ikony. Přijde mi, že nějak nesedí obrázky ikon s tím, co kresli BaseCamp a GPSka :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 08 srpen 2014 - 10:01
Kolombo, jak jsi prosím vyřešil stezky a zajímavá místa? Zjistil jsem že také místo těchto ikonek mám v navigaci Dakota 20 zelené a modré tečky. Vůbec si nejsem jistý od jaké doby se mi to takto zobrazuje.
Publikováno 08 srpen 2014 - 11:00
Ja resim vlastni ikonky takhle: http://mr3ska.onelov...vlastni-ikonou/
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 08 srpen 2014 - 16:20
Vlezl jsem do makra a přepsal typy WP.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 18 srpen 2014 - 10:31
Ahoj, narazil jsem se svým Oregonem 650 na problém popisovaný na stránce se skriptem - nezobrazují se mi keše s finálními souřadnicemi. Dle rady jsem si přenastavil FINAL_CATEGORY na prázdnou hodnotu, ale zas se mi (logicky) objevuje jen původní ikonka.
Existuje někde nějaký seznam hodnot (ideálně s obrázky), které Garminy 6xx zkousnou a zobrazí jako ikonu keše? Rád bych finálku nějak odlišenou...
Děkuji
Publikováno 08 září 2014 - 8:06
Ahoj, narazil jsem se svým Oregonem 650 na problém popisovaný na stránce se skriptem - nezobrazují se mi keše s finálními souřadnicemi. Dle rady jsem si přenastavil FINAL_CATEGORY na prázdnou hodnotu, ale zas se mi (logicky) objevuje jen původní ikonka.
Existuje někde nějaký seznam hodnot (ideálně s obrázky), které Garminy 6xx zkousnou a zobrazí jako ikonu keše? Rád bych finálku nějak odlišenou...
Děkuji
Nikdo neví?
Publikováno 31 říjen 2014 - 14:03
...už delší dobu mě trápí, že plugin začal při exportu ignorovat finální waypointy starších než listing. Pokud tyto WP ručně aktualizuji pouhým otevřením pro editaci, tak je vše v pořádku.
Můžu s tím něco udělat aby to zase fungovalo tak jak má?
Publikováno 31 říjen 2014 - 14:25
nemyslim si, ze by plugin resil nejake datum u waypointu.. opravdu je problem v tomhle?
neni problem treba v tom, ze ma ta tvoje finalka priznak + (plus) a po tom co ji otevres pro editaci a ulozis, se zmeni na = (rovna se)
http://geoget.ararat...y#ve_sloupci_id
Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 31 říjen 2014 - 14:26
Publikováno 31 říjen 2014 - 14:29
...odpozoroval jsem že se tak děje jen u přeškrtnutých finálek - tuhle tu spojitost jsem v potaz nebral
...chápu to tedy dobře, že pokud budu mít finálku naimportovanou - bude mít plus, tak ji bude plugin ignorovat?
Tento příspěvek byl upraven od Sally&eL: 31 říjen 2014 - 14:31
Publikováno 31 říjen 2014 - 16:57
nevim jestli plugin, ale garmin dost urcite. resp pokud vim, tak garmin bere jen finalky s prefixem FI..
Publikováno 31 říjen 2014 - 20:25
...takže asi nejlepší by bylo nějaké makro, které by nastavilo všem finálkám prefix "FI" a seditovalo je, aby se nastavilo rovnítko.
...škoda že nevím kdy k tomuto stavu došlo, protože jsem přesvědčen že jsem s tím dříve problém neměl :-(
Publikováno 31 říjen 2014 - 21:17
1.
{ General Plugin Script } const wp1 = 'FI'; //FI, FN wp2 = 'FW'; //FW var s:string; function PluginCaption: string; begin Result := 'uklid fw (flag list)'; end; function PluginHint: string; begin Result := 'smaze FW waypointy pokud je FI se stejnejma souradnicema'; end; function PluginFlags: string; begin Result := 'list'; end; procedure PluginWork; var n, n1, n2: integer; msg: string; coord1, coord2: string; begin //if GC.HaveFinal then // ma finalku //begin for n := 0 to GC.Waypoints.Count - 1 do begin if GC.Waypoints[n].PrefixID = wp1 then begin coord1 := GC.Waypoints[n].GetCoord; n1 := n; end; if GC.Waypoints[n].PrefixID = wp2 then begin coord2 := GC.Waypoints[n].GetCoord; n2 := n; end; end; if coord1 = coord2 then begin msg := 'Cache: ' + UtfToAnsi(GC.Name) + CRLF + 'Waypoint ' + wp1 + ': '+ coord1 + 'Waypoint ' + wp2 + ': '+ coord2 + ' <---'+CRLF; case MessBox(msg,'Smazat' + wp2 + '?',3) of 2: GeoAbort; 6: GC.Waypoints[n2].Remove; // smazat end; s := s+GC.ID+CRLF; end; //end; end; procedure pluginstop; begin showmessage(s); end;
na vlastni nebezpeci
2. http://geoget.ararat..._typu_waypointu
pripadne proste pres SQL to doladit, ale jelikoz se to resi vyjimecne, a dost individualne, tak na to nic univerzalniho neni.
Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 31 říjen 2014 - 21:17
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů