Výhody posunu vyluštěných mysterek na místo FinalWP:
1/ Vyluštěná keš se nachází v menu Geocaching - vidím ji mezi blízkými kešemi
2/ Mám přístupný listing z menu Geocaching
3/ Mohu ji po nálezu/nenálezu označit, přidat poznámku a využít pak Field Notes
4/ Má ikonu zavřené truhly = ihned poznám, že jde o vyluštěnou věc přesunutou na Final WP
5/ Pokud ji mám vyluštěnou, tak už mne výchozí bod, ani ostatní body nezajímají.
Ony se tu michaji dve ruzne veci.. jedna je presouvani ANO/NE, druha je pouzivani POI misto GPX. A tim vznikaji ctyri sady vyhod/nevyhod.
Ja pouzivam POI a nepresouvam. Kdyz to porovnam s tvymi vyhodami, tak:
V pripade pouziti POI vyhody 1 a 2 padaji. (Je totiz jedno, jeslti to hledas v menu Geocaching, nebo jako samostatnu kategorii POI. Oboje nabizi stejne moznosti.)
Vyhoda 4 take pada, u POI si muzes nastavit ikonky zcela podle libosti, dokonce si muzes i nakreslit svoji vlastni!
Bod 5 neni objektivni duvod, jen tvuj subjektivni pocit. Ze te neco nezajima, preci neznamena, ze to musi z mapy zmizet.
Takze zbyla jedna jedina vyhoda 3.
Ano, v pripade POI si nemuzes vyrobit zaznam ve fieldnote. To je jedina nevyhoda POI, za to ma zase jine vyhody, kvuli kterym se mi vyplati tohle ozelet. Treba neomezene mnozstvi bodu i na starsich GPSkach, naprosto libovolne ikonky a libovolne trideni do kategorii. Nejsem vazany na tom, co tam Garmin zadratoval.