GPX Garmin - Export pro Garmin GPS (Colorado, Oregon, Dakota, GPSMap 62)
Publikováno 03 leden 2010 - 21:07
Publikováno 19 leden 2010 - 11:20
Publikováno 19 leden 2010 - 11:37
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 19 leden 2010 - 12:14
Publikováno 19 leden 2010 - 12:16
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 19 leden 2010 - 14:48
Jestli tedy můžu, tak taky jedna prosba... Bylo by fajn, kdyby šlo nastavit, do jakých kategorií kešky třídit. Jestli podle statusu (jak je to teď) nebo podle typu, případně ještě ideálně do skupin (keš, waypoint, waymark) a v rámci skupiny do těch kategorií dle typu. Samozřejmě se jedná o POI export...medwyn_cz napsal/a:
Kazdopadne prijimam navrhy na promenne a dalsi funkcionality s tim spojene
Publikováno 19 leden 2010 - 16:25
Publikováno 19 leden 2010 - 17:04
Publikováno 19 leden 2010 - 18:14
souhlas, dle diskusí to tak vypadá. Vůbec nerozumím, proč to Sobík mermomocí chce v GG2 . Pro mě za mě ať si je klidně loví, nebo sbírá turistické známky (také jich je hodně), ale rozdrbává základní funkčnosti v GG2 a to pak nikdy nebudou hotová exportní makra a spol.medwyn_cz napsal/a:
A ty waymarky uz mi taky zacinaji lezt krkem. Jsi totiz asi jediny clovek, ktery o ne ma zajem. :-)
Publikováno 19 leden 2010 - 18:53
Pánové, nemám zájem toto vlákno zaprasit flame debatou. Waymarky jsou další aktivita pod hlavičkou GS a náhrada za některé zrušené typy keší. V našich podmínkách zrovna skupina "Geodetické body" nahrazuje americké benchmark. Je teda fajn je mít v gps při výpravě. Ostatní WM jsou víceméně záležitost kulturní, historická a hodně blízká těm turistickým známkám, ale proč je při výpravě taky nemít v navigaci - člověku aspoň neutečou některé zajímavosti ve městech či přírodě... Nechci ale tady WM obhajovat, pro někoho jsou nepochopitelné protože za ně nejsou ty skvělé body do statistik.pozorjed napsal/a:
souhlas, dle diskusí to tak vypadá. Vůbec nerozumím, proč to Sobík mermomocí chce v GG2 . Pro mě za mě ať si je klidně loví, nebo sbírá turistické známky (také jich je hodně), ale rozdrbává základní funkčnosti v GG2 a to pak nikdy nebudou hotová exportní makra a spol.medwyn_cz napsal/a:
A ty waymarky uz mi taky zacinaji lezt krkem. Jsi totiz asi jediny clovek, ktery o ne ma zajem. :-)
Pokud jde o GG a Halumu, tak jak ho znám, tak neudělá nic, co by nebylo pro něj a komunitu. Takže zájem o WM (a ne jen můj) přinesl možnost importu do GG obecně jakéhokoliv waypointu. Kéž by tomu bylo tak, že Sobík si přeje a Haluma udělá Stavět tady teorii o tom, že díky importu wpt do GG stojí jiné práce na GG je opravdu bezduchá.
Publikováno 19 leden 2010 - 20:01
super, děkuji.sobikovi napsal/a:
... nemám zájem toto vlákno zaprasit flame debatou.
tak si klidně hledej pomocí GPS co uznáš za vhodné, ale proč to potřebuješ mít v GG2 ? teď jsou to WM, zítra to budou souřadnice všech zámků a hradů, pozítří všechny studánky, ... a na všechno budeš chtít samostatné DB, extra exporty, barevné ikonky, ...
Já jsem Hamulovi a kolegům spolupracovníkům vděčný, že GG2 je primárně určen pro kešky a doufám, že tak zůstane. Ono není jednoduché trvale udržovat verzi se změnami jak na GC.com, tak různá rozhraní pro mapy, natož exporty do spousty různých zařízení.
mimochodem, pokud potřebuješ vlastní bod zamíchat mezi klasické kešky, nic Ti nebrání si třeba ručně založit GCmujcil001 a dát mu souřadnice , případně si i sám něco napsat, nějaké to makro.
Publikováno 19 leden 2010 - 20:12
Publikováno 19 leden 2010 - 20:18
Publikováno 19 leden 2010 - 20:24
Publikováno 19 leden 2010 - 20:30
Publikováno 02 duben 2010 - 9:30
Publikováno 02 duben 2010 - 9:39
Publikováno 02 duben 2010 - 9:43
Publikováno 02 duben 2010 - 10:24
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů