Vykradani CWG
Publikováno 06 srpen 2009 - 22:39
Publikováno 06 srpen 2009 - 23:08
Ani jedno. Podobnost s GC je tak velká, že spousta lidí považuje CWG za předmět NEurčený k výměně. Něco jako GC, jen s tím rozdílem, že GC dám do jiné keše, ale CWG si nechám.werg napsal/a:
Takze co je tohle - provokace? Vysmech? Nebo jenom cacheri zapominaji psat tu cast IN?
Pochybuji, že se s tím dá něco dělat.
Publikováno 06 srpen 2009 - 23:22
Vojcek 1986
Publikováno 06 srpen 2009 - 23:39
Sodobar napsal/a:
Ani jedno. Podobnost s GC je tak velká, že spousta lidí považuje CWG za předmět NEurčený k výměně. Něco jako GC, jen s tím rozdílem, že GC dám do jiné keše, ale CWG si nechám.werg napsal/a:
Takze co je tohle - provokace? Vysmech? Nebo jenom cacheri zapominaji psat tu cast IN?
Pochybuji, že se s tím dá něco dělat.
Už se mi párkrát stalo, že mi kačeři začátečníci píší, jak "zalogovat" moje CWG, že tam nejsou žádná "číslíčka". Ale to bych řekl, že je menšina, spíš si i ti zkušení vezmou CWGéčko a kašlou na to, že tím ochuzují obsah keše. Kdo založil alespoň jednu keš, tak ví, o čem je řeč a vždy rád smění... i když třeba za blbost, co vytáhne z báglu.
Mě se brakování CWG taky nelíbí, do své první keše jsem narval 6CWG a jen dvě byly směněny... jinak to byly fakt logy OUT: 2xCWG bez části IN nebo úplně bez logu.
Ale můžem si stěžovat, může se nám to nelíbit, ale to je tak jediné, co můžeme dělat...
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 07 srpen 2009 - 6:45
Publikováno 07 srpen 2009 - 7:34
sice ted vypadá trochu jinak ale text který obsahuje je stejný :-)
Si myslim ze dost kačerů si to plete protože občas vidim logy typu
IN : GC
OUT CWG
:(
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi
Publikováno 07 srpen 2009 - 8:12
werg napsal/a:
OUT: CWG
A cast IN: tam proste neni! Takze nekdo sebere CWG, neda tam vubec nic - a jeste to hrde hlasa v logu? To uz je snad trochu ujete, neni?
Tady si aspoň můžu říkat, že dotyčný byl trouba a nevěděl, že CZECH WOOD GEOCOIN není GEOCOIN.
Mnohem víc mě mrzí cílené vybírání keší - takové ty nezalogované návštěvy, kdy si nějaký kačer z okolí prostě zajde vzít kolečko, které chce do sbírky (proti tomu žádná) a nezapíše návštěvu, natož aby něco nechal na výměnu:(
Ale asi s tím člověk nenadělá nic, než to, že se sám bude chovat lépe:|
Publikováno 07 srpen 2009 - 8:55
Vojcek 1986
Publikováno 07 srpen 2009 - 9:00
Publikováno 07 srpen 2009 - 9:02
Publikováno 07 srpen 2009 - 9:46
Publikováno 07 srpen 2009 - 9:48
Publikováno 07 srpen 2009 - 9:49
Publikováno 07 srpen 2009 - 9:56
Publikováno 07 srpen 2009 - 10:08
Tragi napsal/a:
No, ono je to tou naší českou povahou. V jiných zemích by to nikoho ani nenapadlo. Sami víte, jak to v čechách chodí... Je to škoda.
To je ale ptákovina. Děje se to všude, záleží na konkrétní osobě a ne na "národní povaze," chjo.
Publikováno 07 srpen 2009 - 10:21
klay-men napsal/a:
ještě otázka: je proti pravidlům vzít si více než jeden předmět např. vezmu 2 věci a 2 nebo více věcí vložím. Jak je to?
Taková výměna je ok pokud je to v rámci fair trade :-) čili směna ve stejné nebo vyšší hodnotě. Takze pokud si nevezmes treba 2 cwg a das za ne 2 štíplý lístky z tramvaje tak to je OK
Nedávno jsme navštívili keš kde byla avizovaná CWG směnárna moc jsme se na ni těšili a po náročném odlovu jsme zjistili že CWG směnárna je uplně vykradená a neobsahuje ani jedno CWG tak jsme vložili do začátku jedno naše aby ten co pujde po nás měl co měnit.
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi
Publikováno 07 srpen 2009 - 11:12
GC1RC1Y - Poklad kešerů je jenom na výměnu CWG. A ten kdo svoje CWG nemá se může jít aspoň zalogovat.klay-men napsal/a:
máte někdo zkušenost, že byste našel cache, která by obsahovala výhradně CWG? Mě by se líbilo, kdyby hned na uvod bylo napsáno "jen pro CWG". Ten kdo by CWG neměl by tam ani chodit nemusel a ostatní by měli alespoň trošku šanci.
Když mám možnost si koupit eventové CWG, vezmu si jich víc pro tyto případy. Ale už pracuju na vlastním.
Publikováno 07 srpen 2009 - 11:27
klay-men napsal/a:
máte někdo zkušenost, že byste našel cache, která by obsahovala výhradně CWG?
Třeba tato: GC1P4E1
A aby se do ní nedalo chodit jen tak pro cwg, tak je zamčená a existují 3 klíčky jako TB. Nejprve musíš na některý z nich někde narazit a pak můžeš jít sem. Moc pěkná keš.
Publikováno 07 srpen 2009 - 11:39
Hroch Team napsal/a:
My to řešíme tak že k našim CWG přikládáme podobnou cedulku :-)
…
Nádhera - byl by k dispozici zdroj pro kvalitní tisk nebo si to chráníš © ® ™?
Publikováno 07 srpen 2009 - 11:52
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů