Vykradani CWG
Publikováno 09 August 2009 - 18:32
xxxxxx
Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
Publikováno 09 August 2009 - 18:42
HTC Touch Cruise
Publikováno 09 August 2009 - 18:44
Don napsal/a:
Taková rychlovka.
http://a.imagehost.o...0/cwg_trade.jpg
Jednak vyse napsany preklep, jednak by to nemelo obsahovat subjektivni nazor ohledne vymeny CWG (tudiz by tam nemelo byt, ze CWG jen za CWG) a jednak jpg na tisk? FUJ!
Publikováno 09 August 2009 - 18:47
Publikováno 09 August 2009 - 18:48
Ano, měnit by se mělo spravedlivě. Ale cwg, který má pro majitele cenu řekněme 18 Kč, má pro nálezce cenu - jakou? Jinou pro toho, komu se "jenom" líbí, jinou pro sběratele, kterému chybí do sbírky.
A kolik vlastně stojí jedno kindrvejce?
Je log out:cwg, in: kamínek bolestivější, než třeba log out:balíček karet, in:kamínek ?
Mám pocit, že si někteří majitelé vytvořili ke svým cwg citový vztah. Bohužel - je to jen věc určená k výměně.
Publikováno 09 August 2009 - 18:52
Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
Publikováno 09 August 2009 - 21:21
Publikováno 09 August 2009 - 21:39
Publikováno 09 August 2009 - 21:44
Publikováno 10 August 2009 - 7:05
Tak já začnu: v logbooku OUT 2 CWG a v logu na internetu o tom ani zmínka.MaK_cz napsal/a:
Možná by nebylo špatný začít tvořit seznam lidí, kteří tímto spůsobem škodí geocachingu.
Publikováno 10 August 2009 - 8:53
Hon na čarodějnice?osvejda napsal/a:
Tak já začnu: v logbooku OUT 2 CWG a v logu na internetu o tom ani zmínka.MaK_cz napsal/a:
Možná by nebylo špatný začít tvořit seznam lidí, kteří tímto spůsobem škodí geocachingu.
Co když vyměním cwg za předmět podle mého názoru přiměřené hodnoty, ale ownerovi se to nebude zdát dost? Jestli bychom raději neměli cwg vůbec ignorovat? Jestli by si je majitelé neměli raději zamknout do šuplíku, než je dávat do keší?
Upřímně řečeno, pokud nejde o sběratele, tak pro ostatní kačery je cwg v podstatě bezcenný. To už je lepší ta kompletní figurka z kindrvejce, s tou si aspoň děti chvíli pohrají. Teď asi naseru spoustu lidí, ale podle mě jsou cwg výsledkem nedostatku fantazie - proč pořád přemýšlet, co dávat do keší, tak si udělám cwg a je to.
Publikováno 10 August 2009 - 11:37
pavels napsal/a:
podle mě jsou cwg výsledkem nedostatku fantazie - proč pořád přemýšlet, co dávat do keší, tak si udělám cwg a je to.
trochu jiný pohled: zítra mi mají přijít moje první CWG, jsem nadšený, že někde můžu nechat "kousek sebe" a ne zcela anonymní vec. Je mi jedno, kdo si jí vytáhne a nechá. Jen mě bude mrzet, pokud všude budu nalézat jen tretky ve stylu Kinder vejce. Cokoliv jiného než kinder blbosti oceňuji - naopak ti co dávají kinder blbosti nemají fantazii absolutně žádnou, ti co dávají CWG měli alespoň tu fantazii, co si tam dát něco vypálit
Publikováno 10 August 2009 - 12:33
Publikováno 10 August 2009 - 12:36
Publikováno 10 August 2009 - 12:44
standa team napsal/a:
Jediným výsledkem je, že CWG v keších už prostě nebudou a budeme je měnit jen z ruky do ruky. A to mi připadá jako hrozná škoda.
Signature :-)
Z jiného mého tématu zde...., jiná slova stejný význam.
3) Svojí první krabicce jsem dala do vínku hrst svých CWG, za týden byly pryc, pribyl jeden predmet. I dosypala jsem druhou hrst. Kolecka opet postupne zmizla, zapsaná byla ani ne polovina. A hlavne nic jiného v krabicce nepribylo. Pak prišel log In: GC / Out: CWG, koukla jsem na profil, treba za nej kacer do predchozí kešky neco dal když si ho vyzvedával. Ale ouha, vzal ho na Eventu. GC není jeho, takže vlastne za cizí vec co poponesl si vzal moje kolecko. Kdo me zná ví, že kolecko ráda dám i jen pro radost ze setkání u krabicky. Ale tohle me rozesmutnilo. Cítím se okradena. O blbou desetikacku. O blbých cca 12 desetikacek. Možná, ale já mám kolecka pro radost a jediné co za ne chci je: "Mám tvoje kolecko, potešilo me, díky." Bohužel tato gramotnost slušnosti chybí v celé spolecnosti, proc by mela být mezi kacery. Další svá kolecka tedy do kešky nedám. Bydlím od startu multinky pár metru, pokud kdokoli pujde okolo a bude chtít, necht mi pošle SMS. xxxxxxxxx Kolecka s ním s úsmevem smením, ráda ukážu i pár svých osobních coinu pro discovered. Spát chodím cca o pulnoci. Díky za pochopení.
Publikováno 10 August 2009 - 16:45
Publikováno 10 August 2009 - 17:01
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi
Publikováno 11 August 2009 - 12:24
Publikováno 11 August 2009 - 14:29
Publikováno 11 August 2009 - 14:31
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů