Hroch Team napsal/a:
spuzva napsal/a:
TO: HIPPO - HROCH
Kluku jeden, až najdu tvuj GWC a nebudu mít co měnit, tak ho tam nechám bejt, ostatní si budu brát.
TO: ALL
Až najdete můj CWG, klidně berte a nemusíte měnit, stačí, když vám udělá radost.
Punk 4 Ever!
Je hezke ze ostatnim dovolis aby si bez nahrady brali tvoje cwg ale jde o to ze kdyz si nekdo neco vezme z kese a nic za to neda tak to obsah kese ochudi, kdyz by vsichni meli stejny pristup tak v tech kesi za chvili neni nic a chudaci owneři aby co chvili chodili a doplňovali obsah keši aby tam teda něco na vyměnu bylo .....protože taková prázdná regulárka pak trochu ztrácí smysl.
Nechci tady vyvolávat nějakej flame ale tim že se veřejně přiznáš že si občas bereš cwg bez náhrady přiznáváš taky to že nějaký pravidla výměny v keších jsou ti vicemeně ukradeny. Naše cwg davame do keší kolikrát i bez výměny hlavně když ta keš potřebuje obohatit obsah a s nadějí že někomu udělají radost ať už při směně cwg kus za kus nebo prostě za nějakou jinou drobnost.....
Milej zlatej, za poslední dobu jsem našel v keších jenom srágory, to mi věř.. Občas do nich něco smysluplného vložím, ovšem pouze, když kešuju s dětmi. Když nemám nic u sebe, klidně si CWG vezmu a spím dobře. A doma si z nich dělám sbírku a tou se pak kochám. A takhel to už dělám léta.. P4E