Vykradani CWG
Publikováno 19 August 2009 - 0:14
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 19 August 2009 - 0:18
Publikováno 19 August 2009 - 0:20
hplus napsal/a:
Ja bych navrhoval usporadat na ty, co CWGcka berou bez protihodnoty, hony. Udejte misto, cas a cil a ja sezenu mlaticky...
tak pojed, jsem na hc ..
Publikováno 19 August 2009 - 0:22
Tebe jsem se neptal...spuzva napsal/a:
tak pojed, jsem na hc ..
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 19 August 2009 - 0:24
Huš, nejsi sám kdo občas považuje pádné argumenty za nejúčinější.hplus napsal/a:
Ja bych navrhoval usporadat na ty, co CWGcka berou bez protihodnoty, hony. Udejte misto, cas a cil a ja sezenu mlaticky...
Publikováno 19 August 2009 - 0:29
spuzva napsal/a:
Zego, jdi uz spat nebo si dej panaka. Jako vyraz dobre vule ti slibuju, ze si stejne ty dreveny placky budu brat, a obcas tam vrazim bukvici a nebo suchej sipek. Miluju totiz prirodni materialy. A motorkare nechej, malo o nich vis.. Uz se tesim na tvuj cwg, dam tam za nej jehlici a karticku z vecernickovyho pexesa :-). Brou
Blb že je blbem nikdy nepochopí a moudrý to ani pochopit nemůže.
Publikováno 19 August 2009 - 6:58
hplus napsal/a:
Tebe jsem se neptal...spuzva napsal/a:
tak pojed, jsem na hc ..
.. se bojis, bo nemas na vlak?
Publikováno 19 August 2009 - 7:23
Publikováno 19 August 2009 - 7:34
No, jestli to je ta samá Zegga, co si myslím, tak toho ví o motorkářích víc než dost. Ale to je jedna domněnka a druhak offtopic. Zase nemáte čas na cache, tak potřebujete vybít energii jinde, co?spuzva napsal:
A motorkare nechej, malo o nich vis..
Publikováno 19 August 2009 - 8:00
Publikováno 19 August 2009 - 10:52
Publikováno 19 August 2009 - 11:19
spuzva napsal/a:
Milej zlatej, za poslední dobu jsem našel v keších jenom srágory, to mi věř.. Občas do nich něco smysluplného vložím, ovšem pouze, když kešuju s dětmi. Když nemám nic u sebe, klidně si CWG vezmu a spím dobře. A doma si z nich dělám sbírku a tou se pak kochám. A takhel to už dělám léta.. P4E
No jestli ma vic lidi stejny přistup jako ty to znamená že si nelámou hlavu s tim že si něco pěknýho vezmou (třeba CWG) a místo toho tam nedají nic nebo tam aby se neřeklo daj bezcený papírky, kamení co bylo okolo keše nebo tak, tak to se pak neni čemu divit že v těch keších jsou jenom srágory....
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi
Publikováno 19 August 2009 - 11:51
Cink 1435 napsal/a:
Kus za kus nebo nějakou věc v rozumné ceně. Dát za to projetej lístek, kaštan nebo žalud nebo něco podobného, je magořina která by se měla odměnit kopancem do zadku ( to je mezinárodně uznávaná měna)
Vše je jen a jen o lidské slušnosti .... amen
AMEN
Publikováno 19 August 2009 - 14:55
Dain a Olik napsal/a:
hele mladej, nemel bys tatovi vratit konto a prestat prudit? asi mu poslem smsku. to se o tech prazdninach tak moc nudis?
jinak H+ bych neprovokoval, nebyl bys prvni virtualni hrdina, ktery byl opravdu velice prekvapen ze setkani s nim na zivo nebo tebe zachrani tatinek?
Tatu nechej na pokoji, ten v nicem nelita.. H+ znám :-)) tak kdy mne rohnes?? Dnes nemám moc času, jsu na kesu, ale zítra se zahlasim.. A mezi máma, takový zvířátko ze zaludu a bukvic, ručně malovaný, je víc než ty vaše cetky gumovy cinsky.. A nebuďte tak radikální, zvolnete, ok??? Musím vás naučit lepší komunikace, zkratka vás trochu změnit. Howgh ! Zegga?? :-))
Publikováno 19 August 2009 - 15:07
Publikováno 19 August 2009 - 16:05
spuzva napsal/a:Zegga?? :-))
PUNK IS DEAD
Publikováno 19 August 2009 - 18:12
Zegga napsal/a:
spuzva napsal/a:Zegga?? :-))
PUNK IS DEAD
:-))))))) NEVER!!
Publikováno 19 August 2009 - 21:59
Publikováno 20 August 2009 - 8:13
KazanTheFirst
Publikováno 20 August 2009 - 8:36
Obsah vždy pruhrábnu tužkou a zkontroluji zda tam není GC, TB, TL, CWG... zbytek je samozřejmě pro děcka.
Pokud něco měníme, tak vždy něco za něco , dle pravidel (do nedávna jsem si myslel, že sport je také podle pravidel, ale korupce, doping,atd...fakt jdou příkladem)
Nedávno jsme vložili CWG za CWG a přišel mi mail, ... že CWG vyzvedl bez výměny a že je teprve objednal a když mu dám adresu, že mi CWG pošle
Když jsem se díval do logu, tak logoval cca 1/2roku dozadu ....asi bydlí někde u kešky a jak se v logu objeví CWG - jde po něm
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů