Přejít na obsah

Fotka

Vykradani CWG

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
259 odpovědí na toto téma

#141 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 0:14

Ja bych navrhoval usporadat na ty, co CWGcka berou bez protihodnoty, hony. Udejte misto, cas a cil a ja sezenu mlaticky... ;)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#142 spuzva

spuzva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 0:18

Zego, jdi uz spat nebo si dej panaka. Jako vyraz dobre vule ti slibuju, ze si stejne ty dreveny placky budu brat, a obcas tam vrazim bukvici a nebo suchej sipek. Miluju totiz prirodni materialy. A motorkare nechej, malo o nich vis.. Uz se tesim na tvuj cwg, dam tam za nej jehlici a karticku z vecernickovyho pexesa :-). Brou
  • 0
PUNK 4 EVER!

#143 spuzva

spuzva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 0:20

hplus napsal/a:
Ja bych navrhoval usporadat na ty, co CWGcka berou bez protihodnoty, hony. Udejte misto, cas a cil a ja sezenu mlaticky... ;)

tak pojed, jsem na hc ..
  • 0
PUNK 4 EVER!

#144 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1 483 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 0:22

spuzva napsal/a:
tak pojed, jsem na hc ..

Tebe jsem se neptal... B)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#145 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 0:24

hplus napsal/a:

Huš, nejsi sám kdo občas považuje pádné argumenty za nejúčinější. ;)
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

#146 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 0:29

spuzva napsal/a:
Zego, jdi uz spat nebo si dej panaka. Jako vyraz dobre vule ti slibuju, ze si stejne ty dreveny placky budu brat, a obcas tam vrazim bukvici a nebo suchej sipek. Miluju totiz prirodni materialy. A motorkare nechej, malo o nich vis.. Uz se tesim na tvuj cwg, dam tam za nej jehlici a karticku z vecernickovyho pexesa :-). Brou

Blb že je blbem nikdy nepochopí a moudrý to ani pochopit nemůže.
  • 0
Závist a zloba pramení z chudoby finanční či duševní, katastrofa nastane, když se obě spojí.

#147 spuzva

spuzva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 6:58

hplus napsal/a:

spuzva napsal/a:
tak pojed, jsem na hc ..

Tebe jsem se neptal... B)

.. se bojis, bo nemas na vlak?;)
  • 0
PUNK 4 EVER!

#148 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 7:23

hele mladej, nemel bys tatovi vratit konto a prestat prudit? asi mu poslem smsku. to se o tech prazdninach tak moc nudis? :D jinak H+ bych neprovokoval, nebyl bys prvni virtualni hrdina, ktery byl opravdu velice prekvapen ze setkani s nim na zivo :P nebo tebe zachrani tatinek?
  • 0

#149 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 7:34

spuzva napsal:
A motorkare nechej, malo o nich vis..

No, jestli to je ta samá Zegga, co si myslím, tak toho ví o motorkářích víc než dost. Ale to je jedna domněnka a druhak offtopic. Zase nemáte čas na cache, tak potřebujete vybít energii jinde, co?
  • 0

#150 LadyVader

LadyVader

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 8:00

ja se spis divim, ze spousta nejspis uz zkusenych kaceru se s tim provokaterem tady zabyva, ocividne jeho nazor nic nezmeni. :-) Ale na druhou stranu to docela chapu, ikdyz nejsem majitel CWG (presne kvuli takovym vecem).
  • 0

#151 Cink 1435

Cink 1435

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 10:52

Kus za kus nebo nějakou věc v rozumné ceně. Dát za to projetej lístek, kaštan nebo žalud nebo něco podobného, je magořina která by se měla odměnit kopancem do zadku ( to je mezinárodně uznávaná měna) Vše je jen a jen o lidské slušnosti .... amen
  • 0

#152 Hroch team

Hroch team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 11:19

spuzva napsal/a:
Milej zlatej, za poslední dobu jsem našel v keších jenom srágory, to mi věř.. Občas do nich něco smysluplného vložím, ovšem pouze, když kešuju s dětmi. Když nemám nic u sebe, klidně si CWG vezmu a spím dobře. A doma si z nich dělám sbírku a tou se pak kochám. A takhel to už dělám léta.. P4E

No jestli ma vic lidi stejny přistup jako ty to znamená že si nelámou hlavu s tim že si něco pěknýho vezmou (třeba CWG) a místo toho tam nedají nic nebo tam aby se neřeklo daj bezcený papírky, kamení co bylo okolo keše nebo tak, tak to se pak neni čemu divit že v těch keších jsou jenom srágory....
  • 0
hardware: LG Optimus Black, LG Optimus One, Vodafone 845
software: locus + geocaching addon, c.geo open source, Geocaching - official GS app, Whereyougo
geovozidlo: Peugeot 206 2.0 HDi

#153 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 11:51

Cink 1435 napsal/a:
Kus za kus nebo nějakou věc v rozumné ceně. Dát za to projetej lístek, kaštan nebo žalud nebo něco podobného, je magořina která by se měla odměnit kopancem do zadku ( to je mezinárodně uznávaná měna)
Vše je jen a jen o lidské slušnosti .... amen

AMEN ;)
  • 0

#154 spuzva

spuzva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 14:55

Dain a Olik napsal/a:
hele mladej, nemel bys tatovi vratit konto a prestat prudit? asi mu poslem smsku. to se o tech prazdninach tak moc nudis? :D
jinak H+ bych neprovokoval, nebyl bys prvni virtualni hrdina, ktery byl opravdu velice prekvapen ze setkani s nim na zivo :P nebo tebe zachrani tatinek?

Tatu nechej na pokoji, ten v nicem nelita.. H+ znám :-)) tak kdy mne rohnes?? Dnes nemám moc času, jsu na kesu, ale zítra se zahlasim.. A mezi máma, takový zvířátko ze zaludu a bukvic, ručně malovaný, je víc než ty vaše cetky gumovy cinsky.. A nebuďte tak radikální, zvolnete, ok??? Musím vás naučit lepší komunikace, zkratka vás trochu změnit. Howgh ! Zegga?? :-))
  • 0
PUNK 4 EVER!

#155 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 15:07

proc by mel tata v necem litat? tobe tu nejak sibe :D
  • 0

#156 Zegga

Zegga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 411 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 16:05

spuzva napsal/a:Zegga?? :-))

PUNK IS DEAD
  • 0

#157 spuzva

spuzva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 623 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 18:12

Zegga napsal/a:

spuzva napsal/a:Zegga?? :-))

PUNK IS DEAD

:-))))))) NEVER!!
  • 0
PUNK 4 EVER!

#158 martuf

martuf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 21:59

Čau lidi. Docela jsem se teď dobrou hoďku pěkně bavil (přeci jen je to na delší čtení :D) . Spuzva je pěknej dráždil a docela se mu daří:P. Jinak hlavu vzhůru v neděli jsem se vrátil z dovolené na Děčínsku a podařilo se mi tam vyměnit 4cwg. Sám jsem jich tam nechal kolem 10-ti a je mi úplně buřt jestli je někdo vymění jako já, nebo je zatluče. Stejně s tím asi nikdo nic neudělá, hlavní je že si aspoň někdo udělá ten den hezčím :D. Stejně si myslím že to vše je jen o vlastním svědomí a dobrém pocitu. Tak brou národe kačerský;).
  • 0

#159 KazanTheFirst

KazanTheFirst

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 8:13

Osobne si sbirku CWG zakladam tez. Protoze se mi drevena kolecka nebo spise namety na nich (invence majitelu) libi. Myslim, ze je to proste dobry napad a timto vzdavam hold tomu, kdo se zaslouzil o to, ze vznikla. Jejich hodnotu bych nijak neprecenoval a myslim, ze nesrovnatelne vetsi ztratu musi pocitovat majitele GC, kdyz jim nekdo ukradne jejich "milacka" :(. Sam vkladam sve CWG vzdy, kdyz se tam vejde :) a nedelam s tim zadny problem, kdyz si ho nekdo jen vezme a nesmeni, proto aby ho mel ve sbirce, muze me to mrzet jen kvuli dalsim kacerum, kteri jsou timto ochuzeni, ze tam nenajdou mnohdy nic k vymene, ale jinak s tim problem nemam. Ma to jeden aspekt, ktery tu asi zminen nebyl. Takto lehce nabyte CWG muze pak pro "zlodeje" mit az tak nulovou hodnotu, ze si ho vlastne nijak zvlast nevazi. Takze pokud u nekoho skonci doma ve sbirce a ma z nej radost, proc ne, ale kdyby s nim nekdo mel topit v krbu :( :), to by me mrzelo.
  • 0

KazanTheFirst

#160 majky-16772

majky-16772

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 8:36

Je fakt, že dokud někdo nebude sbírat krabičky (třeba na náhdadní díly, atd..) a logbooky jako památníček pro děcka ... má ještě tato hra smysl.
Obsah vždy pruhrábnu tužkou a zkontroluji zda tam není GC, TB, TL, CWG... zbytek je samozřejmě pro děcka.
Pokud něco měníme, tak vždy něco za něco , dle pravidel (do nedávna jsem si myslel, že sport je také podle pravidel, ale korupce, doping,atd...fakt jdou příkladem)
Nedávno jsme vložili CWG za CWG a přišel mi mail, ... že CWG vyzvedl bez výměny a že je teprve objednal a když mu dám adresu, že mi CWG pošle :o
Když jsem se díval do logu, tak logoval cca 1/2roku dozadu ....asi bydlí někde u kešky a jak se v logu objeví CWG - jde po něm :(
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama