Na úvod předesílám, že jsem naprostý laik a ženská k tomu (ikdyž ne blondýna;)) a proto bych prosila o shovívavost, když se vám bude zdát, že můj problém je stupidní z pohledu lidí, kteří se v problematice mobilů a všeho kolem toho vyznají jako profíci.
Můj problém je tento - mám Nokii N97 mini pár dní, ale je to přechod ze staré Nokie 3100, takže se dá říct, že jsem naprosto ztracená.
Chtěla jsem využívat ovi maps a to jen občas, o víkendu - s možností připojení od Vodafone - mobilní internet na den. To jen pro případ, že bych při hledání kešek net opravdu potřebovala. Hned první den po tom, co jsem vlezla na ovi maps, mi přišla sms, že jsem právě začala využívat službu net na jeden den, bez jakékoli výzvy k odsouhlasení, prostě rovnou.
Pak se mi povedlo nastavit přístup na net jen na potvrzení. Včera jsem byla na kešce, používala ovi maps a v pohodě, žádné připojení se nekonalo. Jaké bylo moje překvapení dnes, když jsem znovu spustila ovi maps a šup - hned sms od Vodafone, že opět využívám službu net na jeden den.:@
Zkontrolovala jsem nastavení a je tam stále - po potvrzení.
Mohl by mi někdo polopaticky poradit, jak docílit toho, aby se mi internet v mobilu nespouštěl automaticky po spuštění ovi maps?

Potažmo i po spuštění čehokoli jiného - třeba i omylem. Je to vůbec u této Nokie reálné? Díky.