Zkus kliknout na gmail uctu na jmeno v pravem hornim rohu. Rozbali se Ti menu, kde dole kliknes na prepnout ucet. Vyberes si ten druhy mail a prihlasi se na nej.kulhal napsal/a:
Ahoj, upozornění jsem dostal a díky za něj. E-mail aktivně využívám, mám však následující problém:
Asi před 2 měsíci při přihlašování ke geocaching.cz emailu mi systém nabídl sjednocení s mým stávajícím gmail účtem. To se mi líbilo, odsouhlasil jsem to a od té doby se přihlašuji jen ke svému gmail účtu, mám tak přístup i ke zprávám zaslaným na doménu geocaching.cz. Nejde mi však přihlásit se samostatně na geocaching.cz email - a byl bych nerad, aby mi kvůli tomu byl smazán účet. Co mám s tím udělat?
Díky za radu!
Prozatimní zastavení vydávání nových GeoMailů
Vytvořeno od
choze
, srp 20 2009 5:24
105 odpovědí na toto téma
Publikováno 11 leden 2012 - 15:45
Publikováno 11 leden 2012 - 20:43
nebyl by jeden email volnej.uz sem se poptal na tweetu ale nikdo mi neodpovedel.urcite bych ho vyuzival.
Publikováno 12 leden 2012 - 6:08
Musíte počkat. Po pročištění uděláme nějakou akci na GeoMaily.
Choze
Publikováno 12 leden 2012 - 9:09
Vyborne, treba se dostane i na mne. Je dobre, ze jste na tento "projekt" nezanevreli uplne.
Edit: Pokud existuje nejaky poradnik, prosim o zarazeni. Dekuji.
Publikováno 15 únor 2012 - 6:21
Smazáni tito neaktivní uživatelé:
- balda88
- cz.nemo
- faya.a.freya
- gavros
- chmelda
- jardatrek
- lerwig
- miroslav.turek
- mischelin
- rago
- toomik
- zbycz
Uvolněné místo bude nabízeno v rámci akcí, odměn nebo soutěží zde na geocaching.cz. Proto prosím neposílejte žádosti - nebude jim vyhověno. Máte-li o GeoMail zájem, sledujte náš Twitter nebo fórum.
Choze
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů