Přejít na obsah

Fotka

nalezení TB kde neměl být

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10 odpovědí na toto téma

#1 betisa

betisa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 10:29

Zdravím a prosím o radu našli jsme a odnesli TB v keši kde není zalogovan po pátrání po něm jsem zjistil,že naposledy ho vyzvedl kačer,který nález zalogoval,že ho má u sebe nekdy 10.8.2009 (16 dní)napsal že ho posune do míst přibližně někde kde jsme ho našli ale už ho asi zapoměl zalogovat...posílal jsem mu email tak uvidíme.... muj dotaz je co delat kdyz ho dotycny nezaloguje?Tak vlastně ten TB nikde neni....jak ho pošlu dál do oběhu... vím možnost Grab it from ,ale kde tuto možnost použít když ten TB je vyjmut na posledni zastavce a nikam nevlozen....Díky
  • 0

#2 stanny_Tigo

stanny_Tigo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 10:44

Je to jednoduché, pokud se neozve, tak mu ten TB grabni, pak je ideální pomocí Write Note ho vložit do keše kde jsi jej nalezl, vyzvednout ho a pak už s ním můžeš pelášit do nějaké další keše. :)
  • 0

#3 betisa

betisa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 10:50

to znamena když se neozve tak na strance http://www.geocaching.com/track zadam číslo toho TB a v pravo nahoře zvolím Found It? Log it! pote Grab it from...a dal mne to asi už navede...říkam to spravně?
  • 0

#4 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 104 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 11:01

Říkáš to správně. Ale především se koukni, jestli má ku kešku zalogovanou a jestli loguje další. Možná se to může dnes zdát někomu divné, ale stále jsou lidé, kteří mohou být offline i třeba měsíc. ;)
  • 0

#5 HuntBehind

HuntBehind

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 11:05

Citace

betisa napsal/a:
to znamena když se neozve tak na strance http://www.geocaching.com/track zadam číslo toho TB a v pravo nahoře zvolím Found It? Log it! pote Grab it from...a dal mne to asi už navede...říkam to spravně?

Nenavede ;) Prostě ho od té chvíle budeš mít u sebe (jak fyzicky, tak na internetu). Po té by bylo dobré, aby TB nepřišel o zastávku kde byl, abys ho pomocí write note sám virtuálně umístil do keše kdes ho našel a vzápětí zase vyzvedl, s tím že napíšeš, co a proč to děláš za čachry ... no a dál s ním nakládej jako s jakýmkoliv jiným TB
  • 0

#6 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 11:06

Určitě bych s tím ještě chvíli počkal. Teď o prázdninách logování často trvá déle, protože ne každý má na dovolené přístup k netu.
Pokud dotyčný dal TB do cache třeba po čtrnácti dnech, kdy ho měl u sebe, tak to taky můžou být zatím klidně i jenom dva dny, co byl TB v cachi.
Pokud se opravdu neozve třeba do týdne, tak přesně, jak píše stanny_Tigo... zlogovat TB jako Grab it from somewhere else. Tím se ti dostane do inventáře.
Pak na stránce cache, ve které jsi ho nalezl zalogovat pomocí Write Note a TB dropnout (Aby nepřišel o zastávku.). Dál už se postupuje klasicky. (Retrieve from cache... a drop do další, kam ho umístíš ty.)
  • 0

#7 betisa

betisa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 19:34

Citace

PLAJ family napsal/a:
Říkáš to správně. Ale především se koukni, jestli má ku kešku zalogovanou a jestli loguje další.
Možná se to může dnes zdát někomu divné, ale stále jsou lidé, kteří mohou být offline i třeba měsíc. ;)

kešku zalogovanou nemá
jak zjistím jestli loguje další nebo ne?
  • 0

#8 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 19:59

Podíváš se na data nálezů v jeho profilu. (Záložka Geocaches a klikneš na All cache finds.)
Občas i stačí datum posledního přihlášení. (Last Visit hned na hlavní stránce profilu.)
  • 0

#9 Fishgius

Fishgius

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 20:01

Přesně to samé řeším se svým prvním vyzvednutým GC. Dnes je to týden od jeho nálezu, ale přesto stále není do dotyčné krabičky zalogovaný. Nevím, do kdy mám čekat... o jeho puštění dál začnu uvažovat až tehdy, kdy bude zalogovaný, aby to nepůsobilo další problémy. Grabovat se mi jej zatím nechce, příjde mi to neslušné, spíš opravdu "last resort" varianta. Zatím jsem to vyřešil poznámkou v logu GC, ale vypadá to, že si coin u mě chvíli pobude...
  • 0

#10 betisa

betisa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 20:23

Citace

Fishgius napsal/a:
Přesně to samé řeším se svým prvním vyzvednutým GC. Dnes je to týden od jeho nálezu, ale přesto stále není do dotyčné krabičky zalogovaný. Nevím, do kdy mám čekat... o jeho puštění dál začnu uvažovat až tehdy, kdy bude zalogovaný, aby to nepůsobilo další problémy. Grabovat se mi jej zatím nechce, příjde mi to neslušné, spíš opravdu "last resort" varianta. Zatím jsem to vyřešil poznámkou v logu GC, ale vypadá to, že si coin u mě chvíli pobude...

no prave si myslim že se tak GC a TB brzdí ja jedu pro dceru do Chorvatska tak jsem myslel že ho vezmu do sveta ale taky ho necham radeji doma nebo v tom bude peknej nepořádek.
Přece když vím že nejsem schopnej ho včas zalogovat ten muj 16 dni tak ho necham ležet.Nebo jinak tomu nerozumím - lovím moc krátce tak sorry.
  • 0

#11 comparare

comparare

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2009 - 21:10

Tak chvilku počám a je to,né? Když se neozve do týdne,tak mu napišu mejl a nemusim tady k tomu zakládat téma který vyřešim selskym rozumem.
  • 0
vylezu všechno,ale nevim za jak dlouho

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka