nalezení TB kde neměl být
Publikováno 26 srpen 2009 - 10:29
Publikováno 26 srpen 2009 - 10:44

Publikováno 26 srpen 2009 - 10:50
Publikováno 26 srpen 2009 - 11:01

Publikováno 26 srpen 2009 - 11:05
Citace
betisa napsal/a:
to znamena když se neozve tak na strance http://www.geocaching.com/track zadam číslo toho TB a v pravo nahoře zvolím Found It? Log it! pote Grab it from...a dal mne to asi už navede...říkam to spravně?
Nenavede

moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 26 srpen 2009 - 11:06
Pokud dotyčný dal TB do cache třeba po čtrnácti dnech, kdy ho měl u sebe, tak to taky můžou být zatím klidně i jenom dva dny, co byl TB v cachi.
Pokud se opravdu neozve třeba do týdne, tak přesně, jak píše stanny_Tigo... zlogovat TB jako Grab it from somewhere else. Tím se ti dostane do inventáře.
Pak na stránce cache, ve které jsi ho nalezl zalogovat pomocí Write Note a TB dropnout (Aby nepřišel o zastávku.). Dál už se postupuje klasicky. (Retrieve from cache... a drop do další, kam ho umístíš ty.)
Publikováno 26 srpen 2009 - 19:34
Citace
PLAJ family napsal/a:
Říkáš to správně. Ale především se koukni, jestli má ku kešku zalogovanou a jestli loguje další.
Možná se to může dnes zdát někomu divné, ale stále jsou lidé, kteří mohou být offline i třeba měsíc.
kešku zalogovanou nemá
jak zjistím jestli loguje další nebo ne?
Publikováno 26 srpen 2009 - 19:59
Občas i stačí datum posledního přihlášení. (Last Visit hned na hlavní stránce profilu.)
Publikováno 26 srpen 2009 - 20:01
Publikováno 26 srpen 2009 - 20:23
Citace
Fishgius napsal/a:
Přesně to samé řeším se svým prvním vyzvednutým GC. Dnes je to týden od jeho nálezu, ale přesto stále není do dotyčné krabičky zalogovaný. Nevím, do kdy mám čekat... o jeho puštění dál začnu uvažovat až tehdy, kdy bude zalogovaný, aby to nepůsobilo další problémy. Grabovat se mi jej zatím nechce, příjde mi to neslušné, spíš opravdu "last resort" varianta. Zatím jsem to vyřešil poznámkou v logu GC, ale vypadá to, že si coin u mě chvíli pobude...
no prave si myslim že se tak GC a TB brzdí ja jedu pro dceru do Chorvatska tak jsem myslel že ho vezmu do sveta ale taky ho necham radeji doma nebo v tom bude peknej nepořádek.
Přece když vím že nejsem schopnej ho včas zalogovat ten muj 16 dni tak ho necham ležet.Nebo jinak tomu nerozumím - lovím moc krátce tak sorry.
Publikováno 26 srpen 2009 - 21:10
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů