CWG v mojí kešce
Publikováno 30 srpen 2009 - 20:08
Publikováno 30 srpen 2009 - 20:27
Teddy Team napsal/a:
Udělal jsem jednu keš a chtěl jsem aby si kačeři v ní měnili CWG .prvněna zkoužku jsem tam vložil dvě cwg,měljsem po týdnu radost když jsem tam našel dvě cwg jiná.Ale ted už se zase ztrácí.Jak udělat aby tam byli a kačeři nekradli???viděl jsem v jedné pražské kešce že je povinností při výměnně vyfotit cwg ale to už by byla asi mysterka ne??poraďte někdo.Díky
Přečti si zdejší témata o vykrádání CWG a férových výměnách a třeba vstřebáš že se to děje. Pochopit to je totiž obtížné. Bohužel lidé a tím i kačeři jsou různí...:|
Publikováno 30 srpen 2009 - 20:34
Publikováno 30 srpen 2009 - 20:38
Publikováno 30 srpen 2009 - 20:42
Publikováno 30 srpen 2009 - 20:49
:D:D:D výtečnej nápad!Teddy Team napsal/a:
Už mě napadá i že ke kešce dámmalou krabičku s číselným zámkem a každý kačer kdo bude chctít vyměnit napíše na mobil smsm s nickem apod a já bych mu poslal kod zámku ale toto by asi nefungovalo:)
Publikováno 30 srpen 2009 - 20:52
Publikováno 31 srpen 2009 - 7:23
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 31 srpen 2009 - 8:28
malcor napsal/a:
Zajimavý řešení má xeri na brněnské CWG výměně. Má tam krabičku z tvrzenýho plexi se škvírama na boku a musíš tam zboku zasunout CWG aby se na druhé straně další vytlačilo. Celkem se am vleze 10 kousků. Samozřejmě by to šlo obejít nějákým šťáradlem, ale i tak je to ztížení neférových výměn. Zkus ho kontaktovat, on bude mít přehled o úspěšnosti.
Ta xeriho keška je tuším ukradená...
Publikováno 31 srpen 2009 - 12:30
Publikováno 31 srpen 2009 - 12:49
stanny_Tigo napsal/a:
malcor napsal/a:
Zajimavý řešení má xeri na brněnské CWG výměně. Má tam krabičku z tvrzenýho plexi se škvírama na boku a musíš tam zboku zasunout CWG aby se na druhé straně další vytlačilo. Celkem se am vleze 10 kousků. Samozřejmě by to šlo obejít nějákým šťáradlem, ale i tak je to ztížení neférových výměn. Zkus ho kontaktovat, on bude mít přehled o úspěšnosti.
Ta xeriho keška je tuším ukradená...
Zřejmě myslíš GC1NK5X.
Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.
Publikováno 31 srpen 2009 - 12:50
Od dubna 2009 nelze mazat logy z důvodu nesplnění podmínky.Achilles napsal/a: a nebo udelat z kese typ Mystery. Napr. prikladanim fotek a pokud by log nesplnoval pravidla tak ho smazat.
Fyzický nález = log Found it, bezpodmínečně.
Publikováno 31 srpen 2009 - 13:49
Publikováno 31 srpen 2009 - 15:06
Achilles napsal/a:
Jak muzes napsat, "aby kaceri nekradli"? Nikde neni napsano, ze musis menit CWG za CWG jine. CWG je vytvoreno pro radost a ze sberatelskych ucelu. Rozhodne je prijemne menit CWG za CWG, ale neni to podminka. Tim, ze pustis sve CWG do sveta, delas radost ostatnim kacerum, kteri CWG sbiraji. To by melo majitelum CWG stacit.....
Pro úplnost, podobné vlákno sice už existuje, ale CWG původně bylo vytvořeno k výměně, takže pokud jej někdo vezme bez výměny, stejně jako jakýkoliv jiný předmět, tak je to krádež, když jej vyměním za jakýkoliv přednět v odpovídající hodnotě, tak je to vpřádku. A snažit se donutit nějakým způsobem k výměně CWG za CWG je utopie.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů