Citace
Trochu jsem o tom uvažoval s ohledem na mé cache. Pokud sám nezveřejním svoji cache do jiného systému (např. opencaching), tak bych byl nerad, aby se tam vyskytovala v tom smyslu, že by si tam někdo mohl zapisovat "opencaching" logy, a ignoroval logování na GC.COM. Přijde mi jako nesmysl, abych při kontrole návštěv mé cache z GC.COM musel prohlížet logy ještě na Opencachingu. Takže doufám, že se nestane, aby se mé cache objevily současně pod více geo-hrami, pokud sám tomu tak nebudu chtít.
Tak jsem to myslel, uverejnovani souradnic mych kesi tak, aby je mohli logovat jinde nez na GC.COM i lide kteri tam nejsou registrovani nepovazuji za zadouci. Pokud bych si to pral, sam bych je do vice systemu prihlasil. Zatim tomu tak neni.
To Nanutando: tvuj nazor je jiste zajimavy, ja jsem se vsak zajimal o fakticky stav, napr. vyjadreni stanoviska v korespondenci nebo nekterem diskuznim foru, ne o dohady. Jelikoz uz nekolik provozovatelu zrcadel kesi z GC.COM bylo od moznosti aktualizovat databaze odstrizeno, nerad bych aby k tomu doslo i tady na GC.CZ.