sobikovi napsal/a:
Nastavil jsem si do combine seznam několika importů, načtení seznamu a jeho aktualizaci... Bohužel ale po spuštění makra nikde není vidět, v jaké fázi provádění posloupnosti příkazů je... nedalo by se to nějak implementovat jako "ukecaný" režim že vždy před daným krokem vypíše "bude provedeno..." pokračovat ano/ne?" nebo tak něco?
Možná by byla i vhodná fíčurka přerušení provádění seznamu příkazů a následně nový start, ale až od tohoto posledního dokončeného, tedy pokračování... Pokud by makro zjistilo při svém startu, že poslední spuštění neproběhlo do konce, zeptalo by se zda pokračovat či začít znovu od začátku nebo by se mohlo možná "odšedivět" tlačítko na panelu pro spuštění pokračování rovnou....
Vím, že se tady nějak psalo o tom, že potlačit to okno GG po importu nejde, ale přece jen, už se to nepodařilo? Je to docela opruz při importu více PQ atd.
Poslední co mne napadlo je info o průběhu makra do záhlaví GG. Makro se spustí a po první dokončeném importu tam stále svítí 100% GeoGet. Nešlo by tam vypisovat něco jako 25% Combine, 100% GeoGet?
Ukecany rezim si napisu do ToDo, ale davam tomu prioritu -1, protoze pochybuju o nejakem rozumnejsim vyuziti. Max pri "ladeni" davky.
Pokracovani v rozpracovane davce mi pripada komplikovanejsi nez uzitna hodnota. Navic to neni jednoznacne, protoze mezi prerusenim a pokracovanim se mohlo stat cokoli a navazne prikazy nemuseji byt vubec proveditelne nebo budou delat uplne neco jineho. Muselo by se resit nastaveni a ulozeni promennych, faze v testech, ...