Combine - makro pro automatizaci opakovanych cinnosti
Publikováno 12 January 2010 - 10:07
Publikováno 21 January 2010 - 16:55
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 25 January 2010 - 13:44
0. opravy nekterych chybicek
1. prepinani databazi
2. uzivatelske promenne
3. podminene provadeni prikazu
Vse v dokumentaci.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 28 April 2010 - 12:14
Publikováno 28 April 2010 - 12:26
GeoGet:
Publikováno 28 April 2010 - 12:29
Publikováno 28 April 2010 - 12:35
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 28 April 2010 - 12:44
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 28 April 2010 - 12:56
Tak jsem si GJ query uložil jako plugin do plugin manageru, ale netuším kam... v Combine to stejně stále nevidímmedwyn_cz napsal/a:
Uloz si hotovou query nebo batch jako geogeti plugin (tlacitko plugin). Ten potom muzes volat v combine
Už jsem našel
Publikováno 28 April 2010 - 13:07
GeoGet:
Publikováno 28 April 2010 - 13:11
Jj, kdyz se mi rekne GJ, vetsinou tomu rozumim jako gjw.exe a ne jako makra pro GG, ktera pouzivaji gjw.exe. Hlavne, ze jsme se nakonec pochopili a dopracovali ke kyzenemu vysledku.medwyn_cz napsal/a:
Gord byl v tomhle pripade na nizsi urovni a mluvil o samostatnem volani geojarry.exe a ne ulozenych prvku (batch, query) z geojarry geogetiho pluginu.
GeoGet:
Publikováno 28 April 2010 - 13:23
Publikováno 28 April 2010 - 13:38
Publikováno 28 April 2010 - 15:19
Publikováno 28 April 2010 - 17:01
Díky za radu, ale to je už vyšší dívčí. Netuším jak to udělat...medwyn_cz napsal/a:
Udelej to tedy obracene a volej combine skupinu z geojarry batche. Pak se okno o importu zobrazi az uplne na konci po ukonceni zpracovani.
Moje představa byla mít skupinu pro GJ na update databáze pro "Home area", Čechy bez HA a Moravu. Ano, dá se to řešit voláním jednotlivých krajů, ale je to vopruz..
Na konci toho query by se mi líbilo zobrazit to importovací okno s přehledem, abych se např. podíval na "jen nové"
Při prvním pokusném spuštění jsem ale zjistil, že GJ nevypisuje který gjq zrovna zpracováná, takže bonužel není vidět v jaké fázi celý import je Myslím, že by se to mohlo zobrazovat někde v záhlaví GJW...
Publikováno 28 April 2010 - 20:47
Publikováno 28 April 2010 - 21:31
Publikováno 29 April 2010 - 7:18
Rád bych se ke sdílečům připojil, ale nevím jak. Myslel jsem, že je to takový uzavřený pánský klub?medwyn_cz napsal/a:
Ja bych ti poradil spis takhle: Kdyz uz chces nutne delat neco proti pravidlum GS, tak se proboha pridej ke sdilecum PQ a budes mit celou CR na jeden klik. Usetris tak nervy sobe i mne a kapacitu serveru zrovna tak.
Publikováno 29 April 2010 - 7:36
Podívej se do příslušného vlákna... Musíš být PM a svojí PQ přispět na společnou hromádku...chupito napsal/a:
Rád bych se ke sdílečům připojil, ale nevím jak. Myslel jsem, že je to takový uzavřený pánský klub?medwyn_cz napsal/a:
Ja bych ti poradil spis takhle: Kdyz uz chces nutne delat neco proti pravidlum GS, tak se proboha pridej ke sdilecum PQ a budes mit celou CR na jeden klik. Usetris tak nervy sobe i mne a kapacitu serveru zrovna tak.
Publikováno 04 July 2010 - 20:58
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů