V nejmenované kamenné prodejně jsem si pořídil vychvalované akumulátory Profitexx 3200mAh. Na obalu je kromě velkého nápisu 3200 ještě titěrný text, že kapacita je +-20%.Tedy rozptyl 40% kapacity...
Po několika cyklech vybití a nabití jsem kapacitu proměřil na laboratorním přístroji a dvou kvalitních nabíječkách s měřením. Výsledky byly prakticky stejné: 2240, 2220, 2220, 2210. Praktická výdrž jako tři roky staré dvoulitry.
Tak se ptám jaké máte zkušenosti s tímto akumulátorem, který se prodává jako 3200mAh. Je to náhodný zmetek, nebo klamavá reklama?
akumulátor profitexx
Vytvořeno od
tumap
, říj 08 2009 5:37
3 odpovědí na toto téma
Publikováno 08 říjen 2009 - 5:37
Publikováno 08 říjen 2009 - 7:38
odpovim ti takhle, zbavil jsem se jich a koupil eneloop, ktere maji naprosto stejnou kapacitu, kterou piises a navic se samovolne nevybiijejii
Publikováno 08 říjen 2009 - 7:53
Ono staci pouzit selsky rozum. Spickovi svetovi vyrobci nabizi u tuzkovek max 2700mAh (a to jeste jsou ve skutecnosti 2500+). Myslis, ze nejaky Noname jim vsem vytre zrak a vyvine nejakou novou zazracnou technologii a dokaze vyrobit clanky se znatelne vyssi kapacitou? Dost pochybuji.
Publikováno 12 říjen 2009 - 6:28
Nekteri radoby podnikatele maji docela hrosi kůzi. Neco nabizejí a kdyz to zakaznik koupi a je to supersmejd, jeste se tomu smejí, ze to prece nic jineho nemohlo byt. Je dobre, ze se takovym arogantnim chytrakům reklama ze servru maze a je dobre na ne upozornit ostatni.
Az vám zase nekdo bude hlasat, ze má kamenny obchod, tak na tom treba zase bude pravda jen to, ze barak je z cihel. Jinak v jakemsi obchodu s obrazy vam naprosto nic neprodaji a poslou vas jinam a tam obdrzite smejd jako jsou Profitexy.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů