GeoGet: Garmin google maps export
Publikováno 26 November 2009 - 22:07
Publikováno 26 November 2009 - 22:12
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 26 November 2009 - 22:44
Osik napsal/a:
Tak jsem udělal nějaké experimenty (s GSAKem a GE) ... Stále mi to na Oregonu funguje ...
Stahujte kmz-20091126.zip
Zkouším to asi 3 hodiny a jediné na co jsem přišel je, proč mi to nefunguje v Google Earth (5.1.3533.1731), respektive kdy to funguje:
Tedy v Google Earth se mi to otevře jedině tehdy, když export rozbalím a v souboru doc.kml zaměním
za<folder> </folder>
nebo<Folder> </Folder>
<Document> </Document>
V Oregonu 300 (fw 3.40) se sice název mapy v nabídce zobrazuje, ale mapa prostě vidět není, i když jsem zkoušel měnit hodnotu <drawOrder> a <viewBoundScale> ... :|
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 03 December 2009 - 21:52
HuntBehind napsal/a:
V Oregonu 300 (fw 3.40) se sice název mapy v nabídce zobrazuje, ale mapa prostě vidět není, i když jsem zkoušel měnit hodnotu <drawOrder> a <viewBoundScale> ... :|
Jméno mapy taky v Koloušovi vidím, ale mapu též ne. Je ještě nějaká šance, že se tenhle export z GG povede rozchodit?
Publikováno 04 December 2009 - 9:50
Publikováno 04 December 2009 - 10:14
Osik napsal/a:
Nevím nevím, protože všechny mé pokusy mi končí úspěchem - své mapy ve svém Oregonovi vidím ...
Mohl bych ti poslat u mě vygenerovanou mapu na zkoušku ve tvém Oregonu? Abychom na začátek zjistili jestli je problém v počítači nebo GPS.
Publikováno 04 December 2009 - 11:37
Klidně ... osik (at) mujmail (tečka) czmysakf napsal/a:
Mohl bych ti poslat u mě vygenerovanou mapu na zkoušku ve tvém Oregonu? Abychom na začátek zjistili jestli je problém v počítači nebo GPS.
Publikováno 06 December 2009 - 21:51
Publikováno 08 December 2009 - 21:54
Publikováno 09 December 2009 - 10:29
mysakf napsal/a:
HuntBehind napsal/a:
Jméno mapy taky v Koloušovi vidím, ale mapu též ne. Je ještě nějaká šance, že se tenhle export z GG povede rozchodit?
Se starší verzí makra se mi to chovalo stejně jak popisují výše mysakf a HuntBehind. Po pokusu s verzí kmz-20091208.zip už Colorado nejenže mapu nezobrazí, ale ani nenabídne z CustomMaps
Colorado 300, FW3.20
Osikovi posílám kmz soubor, když na to bude chtít kouknout.
Diky za fajn makro, jen se s tím trochu trápím a nevím proč mi nefunguje :-(
Publikováno 09 December 2009 - 12:17
tomasCR napsal/a:
Se starší verzí makra se mi to chovalo stejně jak popisují výše mysakf a HuntBehind. Po pokusu s verzí kmz-20091208.zip už Colorado nejenže mapu nezobrazí, ale ani nenabídne z CustomMaps
Colorado 300, FW3.20
Osikovi posílám kmz soubor, když na to bude chtít kouknout.
Diky za fajn makro, jen se s tím trochu trápím a nevím proč mi nefunguje :-(
Osikovi na Oregonu 300 v3.41 ten soubor normálně funguje ...
Publikováno 09 December 2009 - 12:59
Publikováno 09 December 2009 - 13:54
... a pak něco laďte ...tomasCR napsal/a:
Ještě nějaké poznatky. Když jsem filtroval z GeoGetu tradičky, které chci v kmz souboru tak jsem tam nechával waypointy (98+70). Tak nevím jestli to stahuje snímky ke keším i waypointům. Potom by jich bylo více než 100 a mohlo by to dělat problémy.
Při dalším pokusu jsem WP odfiltroval a nechal jen 98keší a satelitní snímky kolem keší se v Coloradu ukázaly.
Zajímavé je že po dalším restartu už v mapách nebyla nabídka uživatelských map a zase nebylo nic vidět. Po dalším restartu už zase vše ok. Tak nevím jestli je to mezi židlí a klávesnicí, nebo trochu blbne i Colorado.
Také jsem opravil název adresáře z Custommaps na CustomMaps.
Teď zrovna to to funguje. :-)
Jediné, co vím, je že to exportuje 1 bitmapu/keš, finální nebo výchozí souřadnice (GC.CorrectedLat,GC.CorrectedLon) ... teda ledažebyse ExportPoint volal i pro WP ...
Publikováno 08 December 2013 - 13:56
...už nějaký čas u mě končí export chybou, ať mu předhodím jakékoliv kešky. Je problém jenom v mé instalaci?
Publikováno 28 December 2013 - 22:43
To je myslen tento skript? http://geoget.ararat...user:skript:kmz
Publikováno 29 December 2013 - 16:13
Ano presne ten. Je to na export leteckych snimku okoli cache.
Publikováno 29 December 2013 - 16:41
No, ja nevim, ale pokud je dlouhodobe problem s nejakym pluginem, pripada mi rozumne kontaktovat autora. Treba to tu vubec necte. Pokud si vzpominam, Google menil neco v API (alespon Norbert_G nejak v tomto smeru upravoval svoji keskomapu). Takze to asi bude chtit autoruv zasah.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 December 2013 - 20:46
Vcera vecer sjem se na to rychle koukal, a dosel jsem k tomu, ze funkce arctanh rve Math Error, i kdyz je vstupni hodnota cca 0.7, coz mi prijde divne, protoze vstupni hodnota ma byt v intervalu od -1 do 1.
Zatim netusim, proc se to tak deje.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů