unzlib(longdesc) REGEXP 'misto\s*(a|b)'
Domnivam se, pisu z hlavy.
P.S. smajliky se daji vypnout tim zaskrtavatkem "vypnout smajliky"
Publikováno 10 leden 2011 - 17:23
Publikováno 28 únor 2011 - 11:12
HaLuMa napsal/a:
Domnivam se, pisu z hlavy.
P.S. smajliky se daji vypnout tim zaskrtavatkem "vypnout smajliky"
Publikováno 20 září 2011 - 16:06
Publikováno 25 prosinec 2012 - 11:57
SELECT a.id FROM geolog a, geolog b WHERE a.finder = 'bluetracer' AND a.type = 'Found it' AND b.type = 'Archive' AND a.dt > b.dt AND a.id = b.id EXCEPT SELECT a.id FROM geolog a, geolog b WHERE a.finder = 'bluetracer' AND a.type = 'Found it' AND b.type = 'Unarchive' AND a.dt > b.dt AND a.id = b.id
Publikováno 25 prosinec 2012 - 21:12
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 02 září 2014 - 13:14
Můžete prosím někdo vyzkoušet, jestli vám následující dotaz použitý ve SF vrátí pouze jednu keš??
SELECT ID from geocache ORDER BY case when ID='GC1QRGN' then 1 else 100 end
Mě to vrátí pouze tu jednu, která je uvedená v ORDER části a pak mi to spadne na chybu
--------------------------- GeoGet --------------------------- [Script Runtime Error]: SmartFilter.ggp.pas Exception: Index seznamu je mimo hranice (-1) Routine: PLUGINSTART --------------------------- OK ---------------------------
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 02 září 2014 - 14:27
Už jsem chtěl reagovat na nesmyslnost aktualizovat nalezené (pro potřeby archeocachingu), ale všiml jsem si, že to je 2,5 roku starý příspěvek.
Publikováno 02 září 2014 - 14:41
Můžete prosím někdo vyzkoušet, jestli vám následující dotaz použitý ve SF vrátí pouze jednu keš??
SELECT ID from geocache ORDER BY case when ID='GC1QRGN' then 1 else 100 endMě to vrátí pouze tu jednu, která je uvedená v ORDER části a pak mi to spadne na chybu
--------------------------- GeoGet --------------------------- [Script Runtime Error]: SmartFilter.ggp.pas Exception: Index seznamu je mimo hranice (-1) Routine: PLUGINSTART --------------------------- OK ---------------------------
Mě to zobrazí úplně všechny keše v databázi (bez pádu a bez chyby).
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 02 září 2014 - 14:58
Mě to zobrazí úplně všechny keše v databázi (bez pádu a bez chyby).
Hm, ja uz asi vim...ja si rucne pridaval waypointy (co jsou v listingu ale ne ve waypointech)...zkusim je promazat, diky Davide....
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 27 listopad 2019 - 18:06
Měl bych dotaz k použití REGEXP...
V databázi mám obecné body a u některých z nich se vyskytují řetězce typu BI_11 nebo BI_13.
Když dám prohledat databázi a dám hledat např. BI_11, tak se bod najde.
Pomocí tohoto:
SELECT ID from geocache WHERE unzlib(longdesc) REGEXP '(BI_11|BI_13)'
se nenajde nic. Poradil by mě někdo zde s tím SQL?
Publikováno 28 listopad 2019 - 6:29
Regularni vyrazy myslim standardne nejsou soucasti SQLite a je treba doinstalovat pcre.
Ted jsem zkusil v SQL konzoli regex pouzit a hlasi to neznamy prikaz REGEX, takze v GG databazi ten modul neni.
EDIT: vlastne jsem neodpovedel na otazku :-) Takze bych pouzil neco takoveho:
SELECT id FROM geocache WHERE unzlib(longdesc) LIKE '%BI_11%' OR unzlib(longdesc) LIKE '%BI_13%'
Lepsi by bylo, kdyby stacilo '%BI_1%' a na to zas nepotrebujes SmartFilter, to udelas primo pres CTRL+F.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 28 listopad 2019 - 6:38
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 28 listopad 2019 - 7:26
Publikováno 28 listopad 2019 - 14:53
V databázi mám obecné body a u některých z nich se vyskytují řetězce typu BI_11 nebo BI_13.
Když dám prohledat databázi a dám hledat např. BI_11, tak se bod najde.
S regexp jsem v SQLite nikdy nepracoval, ale pro sichr: kde se vyskytují ty zmíněné řetězce? V listingu? A co přesně znamená "dám prohledat databázi a dám hledat např. BI_11"?
Možná Tarmara?
Ten sice má za sebou školení na regulární výrazy, ale osobně by na to šel cestou naznačenou Gordem - tzv. vyořené lajky
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů