SmartFilter - alternativní výběr keší
Publikováno 02 únor 2010 - 7:54
Publikováno 02 únor 2010 - 18:38
Všechny multiny načteš i přes normální standardní filtr... ale je smutný, že GG neumí takto hledat a musí se na to dělat jiná udělátkamike_btk napsal/a:
Mám v Geogetu načtený celý seznam keší. Chci vybrat: všechny multiny s krabicí mikro nebo small (ale klidně i jenom všechny multiny), zakliknu příslušné volby, chviličku to pracuje a potom vyhodí seznam dle filtru (ale nevím jestli úplný) a tu chybovou hlášku.
Chci se zeptat, jestli by pomocí tohoto skriptu nešlo hledat string v listingu?
Publikováno 02 únor 2010 - 19:25
zkoušel jsem do položky vlastní SQL hledat slovo pivovar, ale nějak to nezabralo, výpišu všechny keše bez omezenísobikovi napsal/a:
Chci se zeptat, jestli by pomocí tohoto skriptu nešlo hledat string v listingu?
SELECT id FROM geolist where longdecs like '%pivovar%'
možná by neuškodilo do helpu přidat nějaký příklad funkční syntaxe
strukturu DB jsem si prohlédl v doplňku pro FireFox - SQL Lite Manager http://code.google.c...sqlite-manager/
Publikováno 02 únor 2010 - 19:43
sobikovi napsal/a:
Všechny multiny načteš i přes normální standardní filtr... ale je smutný, že GG neumí takto hledat a musí se na to dělat jiná udělátka
Bude, bude...
Publikováno 02 únor 2010 - 19:44
pozorjed napsal/a:
zkoušel jsem do položky vlastní SQL hledat slovo pivovar, ale nějak to nezabralo, výpišu všechny keše bez omezení
SELECT id FROM geolist where longdecs like '%pivovar%'
možná by neuškodilo do helpu přidat nějaký příklad funkční syntaxe
Pes je zakopan v tom, ze v databazi jsou listingy ukladany v komprimovane podobe.
Ale i na tento problem je v planu reseni.
Publikováno 02 únor 2010 - 19:48
aha, to vidím v pluginu ve FireFoxu, právě jsem myslel, že SmartFiltr už to bude číst dekodovaně (je volán z prostředí Geogetu).HaLuMa napsal/a:
Pes je zakopan v tom, ze v databazi jsou listingy ukladany v komprimovane podobe.
to bude tvrdší oříšek
zkoušel jsem:
v adresáři script\SmartFilter založit soubor pivovar.sql, s obsahem
select id from geolist where longdesc like '%pivovar%'ve SmartFiltru spustit vlastní SQL
a opravdu to nic nenajde.
Publikováno 02 duben 2010 - 19:40
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 15 říjen 2010 - 11:37
Potřeboval bych otestovat můj sql dotaz (u mě to funguje dobře):
SELECT id FROM geotag WHERE ptrvalue IN ( SELECT key FROM geotagvalue WHERE value IN ( "onehour-yes", "bicycles-yes" ) ) GROUP BY id HAVING COUNT(*) = 2Pokud Vám to zobrazí všechny kešky, které obsahují ikonku hodin a kola, tak to je dobře
Publikováno 15 říjen 2010 - 11:46
Publikováno 17 říjen 2010 - 11:55
Publikováno 17 říjen 2010 - 12:10
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 leden 2011 - 11:55
Publikováno 08 leden 2011 - 12:13
bluetracer napsal/a:
Nešlo by přidat ještě vyhledávání podle logů? Nejlíp kdyby přibyly položky Pisatel logu, Datum logu a Text logu. Pak by se daly třeba vyfiltrovat keše, kde Pisatel logu=bluetracer a Text logu LIKE *FTFAD* a další mnohé nepřeberné možnosti.
Můžeš použít vlastní SQL dotaz, třeba takto
SELECT id FROM geolog WHERE finder = 'bluetracer' AND type = 'Found it'Hledání podle textu logu nepůjde, protože ten se ukláda zazipovaný a tedy pro SQLite nečitelný.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 08 leden 2011 - 13:22
SELECT id FROM geolog WHERE finder = 'bluetracer' AND type = 'Found it' AND unzlib(logtext) LIKE '%FTF%';
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 08 leden 2011 - 17:52
Publikováno 08 leden 2011 - 20:11
SELECT id FROM geolog WHERE finder = 'bluetracer' AND type = 'Found it' AND unzlib(logtext) LIKE '%BF%' OR unzlib(logtext) LIKE '%brute%' OR unzlib(logtext) LIKE '%brutnuto%'
Publikováno 08 leden 2011 - 20:40
Publikováno 10 leden 2011 - 15:23
Zaujala mě ta poznámka o REGEXP.... kdybych chtěl např. vyhledávat v listingu výraz:
misto\s*(a|b )tak bych to měl napsat jak? Měl jsem snahu, ale nedaří se mě
Pozn. ta mezera za 'b' nemá být, ale když ji tam nedám tak forum to bere za smajlík.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů