Vyplatí se pořídit si premiové členství?
Publikováno 08 listopad 2009 - 3:36
Publikováno 08 listopad 2009 - 6:00
Publikováno 08 listopad 2009 - 6:43
Publikováno 08 listopad 2009 - 9:48
Tak v Pardubicích a blízkém okolí je PM keší osm.mike007cz napsal/a:
Může se mi taky někdo podívat kolik takových keší je v Pardubicích?
Ale hlavní výhoda prémiového členství není v keších "pro vyvolené", ale v Pocket Queries (viz wiki), kde si můžeš pomocí poměrně vyčerpávajícího filtru vyfiltrovat a nechat poslat až 500 keší najednou a to včetně posledních logů, listingů, hintů... a jednou za týden seznam všech tebou nalezených keší.
Publikováno 08 listopad 2009 - 9:55
Publikováno 08 listopad 2009 - 10:14
Cimz prakticky porusujes Terms of Use na geocaching.com, jmenovite clanek 5. Access and Interference.svatej_patejl napsal/a:
Což prakticky umí i Skrýšotlač a PM na to nepotřebuješ...
Zpatky k tematu: pokud Ti zadna z PM funkci popsanych uz milionkrat dokola ve vlaknech, ve Wiki a kdovikde jeste, tak PM nepotrebujes. Pokud se predem bojis, ze tech 30 dolaru (v prepoctu asi dve piva mesicne) vyhodis, tak je nevyhazuj.
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 08 listopad 2009 - 10:31
Publikováno 08 listopad 2009 - 10:41
eyelet napsal/a:
Investice do PM členství Ti v Tvém kačerském životě přinese určitě víc, než investice do vlastních CWG a razítka ;).
To bych netvrdil.
Publikováno 08 listopad 2009 - 11:09
Publikováno 08 listopad 2009 - 11:15
Publikováno 08 listopad 2009 - 12:07
To samé dokáže i Greasemonkey skript...Colonel74 napsal/a:
Jsem PM uz treti rok a hlavni pro me je, ze si muzu na gc.com google mape vypnout zobrazovani nalezenych kesek, to je naprosto super, vidim jen to, co jeste nemam odlovene a nic jineho tam neprekazi, kdyz chci videt, co uz mam, zapnu odtrzitkem.
Publikováno 08 listopad 2009 - 13:08
jj, umí. PQ trvá asi tak 5 sekund, stejný soubor ze Skrýšotlače ti poleze dvě hodiny (pak ho blbě uložíš a můžeš začít znova).svatej_patejl napsal/a:
Což prakticky umí i Skrýšotlač a PM na to nepotřebuješ...
Já vyzkoušela měsíční členství zdarma (od garminu) a poté si zaplatila roční. PQ jsou výborná věc..
Publikováno 08 listopad 2009 - 16:40
Publikováno 08 listopad 2009 - 16:56
Vyjde to o něco dráž, než kdyby sis zaplatil PM přímo u Groundspeaku, ale je to zase větší komfort, o nic se nemusíš starat. (Já při platbě přes PayPal každý rok řeším něco dodatečně mailem s Groundspeakem, protože se PM nezaktivuje...) Je to něco za něco, což je ok.
EDIT: Omluva, špatně jsem četl. Taky tu nabízejí jen roční...
Publikováno 08 listopad 2009 - 19:00
mike007cz napsal/a:
Všem díky za vyčerpávající odpovědi. Prostě to zkusím a uvidím jestli mi to k něčemu bude či nikoliv Můžete mi prosím někdo doporučit české stránky, kde se dá zakoupit kod pro aktivaci měsíčního členství. Všude kde jsem byl nabízejí jen roční. Díky.
Myslim, ze mesicni lze koupit jen primo u Groundspeaku. Nicmene neboj se toho, obzvlast platba kartou je fakt snadna i pro toho, kdo v anglictine zrovna neexceluje ....
Jinak se pridavam k tem, co PM doporucuji - navic 30 USD rocne neni zase takovej ranec.
Publikováno 08 listopad 2009 - 19:03
Publikováno 08 listopad 2009 - 19:42
Publikováno 08 listopad 2009 - 20:24
No právě, můžeš začít znova, a to neomezeně kolikrát budeš potřebovat. U PQ jsou limity v lepším případě 5 denně, v horším 1 týdně.l_ucie napsal/a:
PQ trvá asi tak 5 sekund, stejný soubor ze Skrýšotlače ti poleze dvě hodiny (pak ho blbě uložíš a můžeš začít znova).
Volba bohužel často nestojí tak, jestli kvalitní službu za peníze, nebo nekvalitní zadarmo. V mnoha ohledech jsou ty partizánské programy lepší než ty Groundspeakovy.
Publikováno 08 listopad 2009 - 20:38
Ty zvladnes odlovit vic nez 5x500 kesi za den? Tak to jses fakt dobrej.bluetracer napsal/a:
No právě, můžeš začít znova, a to neomezeně kolikrát budeš potřebovat. U PQ jsou limity v lepším případě 5 denně, v horším 1 týdně.
Volba bohužel často nestojí tak, jestli kvalitní službu za peníze, nebo nekvalitní zadarmo. V mnoha ohledech jsou ty partizánské programy lepší než ty Groundspeakovy.
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů