mike007cz napsal/a:
Ahoj všem,
Začal jsem přemýšlet o tom, že si založím Premium účet na GC.com, ale pořád si nejsem jist, jestli to bude k něčemu dobré, jestli to prostě nebudou jen vyhozené peníze.
Můžete mi prosím někdo napsat, čeho tam je víc než v základním účtu? Vím, že tam lze nastavit notifikace, lze psát bookmarky a odhalí se další keše. Je tam ještě něco dalšího? Jsou keše pro premium member zajímavější nebo to jsou taky jen obyčejné krabičky s kinderšrotem?
Může se mi taky někdo podívat kolik takových keší je v Pardubicích?
Díky moc.
Ahoj,
lovím poměrně často, a členství jsem si pořizoval ze zvědavosti, o co víc budu mít. Jak popsal jeden kačer přede mnou, taky nesnáším reklamy, tak mám aspoň lepší pocit. Jinak hromadne nahrávání kešek nepoužívám, vždy když jedu na"lov" třeba i 10denní, naplánuji si kešku po kešce kam pojedu. Přijde mi, že když si je nahraju najednou, může tam být keška, která zrovna se ztratila, ale ještě není disable (to netvrdím, to si jen myslím). Jinak PM kešky ani nevím jak vypadají. Taky tu jeden kačer řekl: jsou to dvě oiva měsíčně, takže to není moc.
Být tebou, odlovím si ještě pár kešek a když uvidíš, že by sis jich chtěl hodně najednou hodit do GPS, kup si ho.