nebyl by odkaz?PaWcz napsal/a:
kapsa napsal/a:
Podepisuju a taky doufam, ze hony na lacine body podel cest brzy skonci a budou brzy v archivu..weselka napsal/a: (...)Tak jen doufám, že teď bude „IN” pro změnu rušení těchle sérií.
Tak se přiznejte, který z Vás sabotoval tu novou lajnu, co včera zdechla hned po publikaci? Podle lokality bych to tipoval na Kapsu:D
Geodepresivní koutek
Publikováno 19 červenec 2011 - 13:25
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 19 červenec 2011 - 13:42
PaWcz napsal/a:
kapsa napsal/a:
Podepisuju a taky doufam, ze hony na lacine body podel cest brzy skonci a budou brzy v archivu..weselka napsal/a: (...)Tak jen doufám, že teď bude „IN” pro změnu rušení těchle sérií.
Tak se přiznejte, který z Vás sabotoval tu novou lajnu, co včera zdechla hned po publikaci? Podle lokality bych to tipoval na Kapsu:D
Ze by Kapsa presel z prudiciho do akcniho modu? Me spis zarazi ze se ownera nikdo nepta co ze to ma byt za taskarici...
dr.vota napsal/a:
nebyl by odkaz?
GC2ZT42
Publikováno 19 červenec 2011 - 14:09
kapsa napsal/a:
Vis, ono vsechno souvisi se vsim a masovy sber se podle me podepisuje (at uz primo ci neprimo) na rade dalsich negativnich veci
Já bych to viděl mimo jiné tak, že nám ty PT vnesly pěkný binec do toho, kdo je jak zkušený kačer.... Podle bodů už se to dnes nedá vůbec soudit. Množství, co jiní sbírají v poklidu roky, s patřičnou dávkou námahy a notnou dávkou zkušeností, dnes nasbíráš bez problémů za den... Pokud člověk nějaký ten powertrial vynechá, hned jej to katapultuje v tabulce o řád zpět (a pochopitelně že neposbíráš všechny PT)....
Ano, oblíbené rčení je, že to není o bodech, ale kdyby to nebylo až tak vůbec o bodech, tak by se jejich počítání mohlo na GC rovnou zrušit... A já osobně mám z každého dalšího bodíku radost
A tak koukej v poklidu kolem sebe, jak tě předjíždí lidi, kterým nezaschla ještě ani barva na razítku v řidičáku....
Tak že, byť tě to až tak nebaví, nedá ti to, pokud je možnost, to neposbírat :-D.
Už aby to PT šílenství skončilo..
Dovolil bych si zakončit vypůjčenou větou z Ivánku, kamaráde:
"Hele, já už jsem utahanej, všichni mají bodů jako máku a my máme hovno, ty vole. Kam se to řítíme draku, ty vole?"
Publikováno 19 červenec 2011 - 15:31
Má nejapná poznámka neměla být vážně míněným obviněním - jen mi přišlo příhodné, že ti za humny vyrašila žížala, která byla potracena hned v zárodku.2 kapsa
Mimochodem taky nepatřím k milcům PT sérií, zvlášť když jsem nedávno udělal na jedné vážně otřesnou zkušenost. Ale aspoň vím, čemu se příště vyhnu. Ale co už, holt kačeři nejsou jedna cílová skupina.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 19 červenec 2011 - 16:13
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 19 červenec 2011 - 17:04
Publikováno 19 červenec 2011 - 17:17
Smrk napsal/a:
Týpek dva tisíce keší a takový log... to by se jeden...
DJNathaly discovered Weasel's Leo (Traveling Zodiac – Leo Geocoin) at 7/19/2011
Log Date: 7/19/2011
:-)
Víš jak, u TBček je to těžký, co k tomu chceš mnohdy napsat víc, obzvlášť když neovládáš cizí jazyk, abys psal romány. Já se tedy u těchto věcí krom formálního poděkování, jak se mi předmět strašně líbí, také moc nerozepisuju... a nepovažuju to za nic zlého..
Publikováno 19 červenec 2011 - 17:25
Publikováno 19 červenec 2011 - 17:32
sobikovi napsal/a:
Osobně mi je někdy smutno u některých logů na některých našich keších. Téma naší hlavní série není zcela humorné a některé keše jsou opravdu o zamyšlení a ne o tom místě... a u takových keší log typu :-) člověka fakt občas zamrzí.
To píšou lovci bodů (a kamenů z Osvětimi).
Publikováno 19 červenec 2011 - 19:38
sobikovi napsal/a:
Téma naší hlavní série není zcela humorné a některé keše jsou opravdu o zamyšlení a ne o tom místě... a u takových keší log typu :-) člověka fakt občas zamrzí.
Koukáš na to z nesprávného úhlu: oni prostě zaznamenávají, jak se jim změní ikonka na mapě.
Publikováno 19 červenec 2011 - 21:40
beeuskadawe1 napsal/a:
wmh napsal/a:
Někdo to moc prožívá, někdo to tak nežere,
někdo vkládá coiny, někdo v keši nasere,
Společně však moralista, vandal - ba i floutek!
Ocení zde na fóru - depresivní koutek!!!
bomba:D:D:D
No bomba:o wmh už toho stvořil více a vše bylo velice podařené
Publikováno 19 červenec 2011 - 22:44
Publikováno 19 červenec 2011 - 23:42
moucha111 napsal/a:No bomba:o wmh už toho stvořil více a vše bylo velice podařené
Podařený, nepodařený - jako geodůchodce mám bez toho běhání za plastem spoustu volnýho času - to se pak múzy slétávají jako vosy na pivo, obzvláště v tomto skvělém a inspirativním "depresivním" vlákně ...
Viz třeba:
Paper-trail
aneb krutá pravda o archivaci jednoho powertrailu
Při dnešním výletu začínám chápat -
včerejší tatarák nebyl dobrý nápad.
Za šipkou v úprku, pak úleva za bukem.
Ať hodí kamenem, kdo by se neutřel logbookem!
Ufff! Tak kde bude další? Vystačí mi síly?
Snad zachráním znovu trenky, na poslední chvíli...
Hnačka mě honí dál, po mezi, po poli.
V mysli pak roste strach - z mutanta E.coli!
Po pár desítkách keší mě osvítí poznání:
mít dneska DNF – je skutečně k posrání...
A tak, když mám signál, posílám SMS, maily:
„Nechoďte bez toaleťáku - na tyhle powertraily!“
A je mi líto ownera – z mé stovky logů musí prostě vypěnit:
„V keši je nasráno a došel logbook. Potřebuje vyměnit !!!“
Publikováno 20 červenec 2011 - 7:05
Jasan, beru to jako vtipek - pohoda. Mam to fakt kolem 5km od HC ale nezaznamenal jsem to, protoze mi ted momentalne nefunguji notifikace.PaWcz napsal/a: Má nejapná poznámka neměla být vážně míněným obviněním - jen mi přišlo příhodné, že ti za humny vyrašila žížala, která byla potracena hned v zárodku.
Mimochodem taky nepatřím k milcům PT sérií, zvlášť když jsem nedávno udělal na jedné vážně otřesnou zkušenost. Ale aspoň vím, čemu se příště vyhnu. Ale co už, holt kačeři nejsou jedna cílová skupina.
P.S. - Podel se o tu otresnou zkusenost, docela me to zajima ....
To urcite ne, v tomhle se fakt nevyzivam - "Needs Archived" log jsem pouzil snad jen jednou, kdyz bylo jasne, ze keska je ukradena a ownerka se cca rok neprihlasila na GC.com, tak aby se uvolnilo zajimave misto ....semik75 napsal/a: Ze by Kapsa presel z prudiciho do akcniho modu?
Publikováno 20 červenec 2011 - 7:52
Publikováno 20 červenec 2011 - 8:29
Smrk napsal/a:
Vyrazil jsem s tátou na Cestu, našli dvě mikrošky v chroští a zase jeli domů.
Když to pojmeš jako hezký cyklovýlet, tak se dá i ta Cesta.
Ale když si to seřadím, tak Vlečka a Knoflík jsou tak nastejno, pak je dlouho, dlouho nic a pak je Cesta.
Když se odpoutáš od toho sbírání bodů, tak jak Vlečka, tak Knoflík jsou v pěkném prostředí a když se nad tím zamyslíš, tak, jako dlouhou multi, by to těžko někdo lovil.
Koneckonců, zkuste si porovnat návštěvnost keší s cca 30ti km pochodem a toho nejstrašnějšího powertrailu. Na první pohled je vidět, co je oblíbený typ keše. Jednoznačně vedou lehké tradičky, kterých se dá sebrat za den spousta.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 červenec 2011 - 8:44
kolombo napsal/a:
Smrk napsal/a:
Vyrazil jsem s tátou na Cestu, našli dvě mikrošky v chroští a zase jeli domů.
Když to pojmeš jako hezký cyklovýlet, tak se dá i ta Cesta.
Ale když si to seřadím, tak Vlečka a Knoflík jsou tak nastejno, pak je dlouho, dlouho nic a pak je Cesta...
Knoflík, Šipka a Kapřík nejsou žádné powertraily mikrošek v pankejtu ale pěkné série v přírodě. S těmi se Cesta, FCPT a třeba ty maďarské zhůvěřilosti nedají vůbec srovnávat.
Publikováno 20 červenec 2011 - 8:54
weselka napsal/a:
Knoflík, Šipka a Kapřík nejsou žádné powertraily mikrošek v pankejtu ale pěkné série v přírodě. S těmi se Cesta, FCPT a třeba ty maďarské zhůvěřilosti nedají vůbec srovnávat.
No, dobře, ale pak je zbytečné brojit proti powertrailu, ale spíše proti keším bez jakéhokoliv nápadu, kterých je, shodou okolností, ještě hodně na jednom místě.
Edit: oprava překlepu.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 červenec 2011 - 9:06
No zrovna vlecka by podle me byla jako jedna multina naprosto skvela, takhle je to jen jedna z mnoha "bodosbernych" blbin. Je jasny, ze by tam neprisla ani desetina lidi ale ti, co byt tam jeli (ja bych teda jel urcite), tak by si toho o to vic vazili, protoze by to byl sice jen jeden bod ale o to cennejsi, protoze by byl vyjimecny, treba jako jiz nekolikrat zminena Husi cesta.kolombo napsal/a: Když se odpoutáš od toho sbírání bodů, tak jak Vlečka, tak Knoflík jsou v pěkném prostředí a když se nad tím zamyslíš, tak, jako dlouhou multi, by to těžko někdo lovil.
Jinak souhlas s tim, ze je potreba rozlisovat serie a power traily. Do kategorie serie bych dal ty, kde kazda keska v serii ma vazbu na nejake zajimave misto a ma samostatny listing. Do kategorie PT bych dal to, co nema samostatny listing, ani vazbu kazde kese na zajimave misto a jsou velmi blizko sebe.
Z dobrych serii bych jmenoval treba Mlyny na Dyji nebo Osecanskou slapku, pripadne treba serii zricenin hradu v okoli reky Oslavy.
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů